Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Prezenta ta sa transmita tuturor pozitivitate

bokeh-1927329__340Mintea creeaza si intretine un continuu conflict intre trup si suflet. De aceea, mintea trebuie sa treaca de partea sufletului, si sa faca pace intre viata si suflet. Imblanzirea mintii.
Gandurile vin si pleaca, nu le da importanta, cu calm si blandete, fata de tine si minte. Iubeste-o, iubeste-ti mintea, imprieteneste-te cu ea, fa-o partenera ta in evolutia voastra ca un tot unitar : trup, minte si suflet.
Daca astepti rasplata pentru o fapta buna, inseamna ca o vinzi, nu o daruiesti.
Tu Esti din ce în ce mai mult Cel Ce Esti.
Ceilalti sunt tu, replici ale tale, in diferite ipostaze. Trebuie sa stii sa patrunzi in intunecimea fiintei si sa aduci acolo lumina. Dumnezeu iti iubeste copilul mai mult decat il iubesti tu. Alaturi de Dumnezeu nu poti sa mai decazi. Elibereaza-te de imaginea lumii pe care ai mostenit-o de la cei din urma ta. Indreapta-ti spatele, gatul si ridica-ti capul. Trebuie sa abandonezi felul distructiv de a gandi, de a visa.
Afirma clar cum sa fie noua ta relatie, cum te simti in ea. La restaurant nu comanzi spunand ca nu doresti porc. Ci faci comanda la ceea ce doresti. La fel si in viata.
Poti face un salt inapoi in timp si sa te revezi cum erai in copilarie, la orice varsta te conduce subconstientul. Sau, pur si simplu, iti poti aduce imaginea copilului care ai fost, aici, in prezent. Nu conteaza cadrul… important este procesul.
In timp ce stai si privesti la partea care este copil din tine, ii poti admira trasaturile… ochii stralucitori… expresia fetei… Asculta ce are de spus….
Ii poti adresa si intrebari… Cu siguranta are multe sa-ti transmita… Si… cu siguranta, si tu ai sa-i spui multe…
Zambeste si fii TU! De stazi iti iubesti Copilul Interior.
Sanatarea= Viata. Boala este dezechilibru, doar pentru ca noi nu traim in corpul nostru!
Suntem deconectati de la corpul nostru. Nu-l auzim, nu-l simtim, abia daca il vedem si uneori chiar uitam de el.

Parca nici n-ar fi al nostru…

Sursa:https://treziredivina.wordpress.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Schimbă-ți Atenția Transformă-ți Viața !,Luna Nouă din 17 iulie 2023,Iluziile și Autoamăgirea,Puterea de a decide propria valoare,Transformă-ți îndoielile,Fii responsabil pentru tine,Obezitatea – o perspectivă spirituală,Renunțarea la rușine,Ruperea tiparelor negative ,Cele 4 nopți întunecate ale etapelor sufletului,Semnificatia emotionala a dependentelor,Ascultă-ți corpul !,Luna Nouă în Vărsător,Transformarea suferintei in pace,Vindecarea sufletului,Lucruri de facut diferit in 2022,Înțelegerea celor 3 stări ale conștiinței,Gestionarea corecta a emoțiile negative,Omul - maestru creator fara limite,Dacă vrei să fii fericit/ă,Cauza disfunctiilor,Orgoliul si smerenia,Vindecarea ranilor,Simptome ,corpul luminos,Conștiința dimensională a cincea Eliberarea iluziilor 3D, Ce ne împiedică să facem schimbările, Teama de zi cu zi, Cum să contracarezi gândurile negative
Exerciții practice
Simona Igna

COD DE ACTIVARE 11.11.2020

Următorul 11:11 Va avea loc un eveniment fără precedent în istoria Pământului. Pentru prima dată, codurile de lumină sufletească vor fi activate permanent. Aceiași care

Citeste articol »

Judecata

Inainte să judecăm pe cineva să ne amintim că suntem cu toții oameni și gresim… La urma urmei, cine suntem noi ca să-i judecăm pe

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121