Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

PRIMEȘTI CE VREI CÂND NU MAI INSIȘTI ASUPRA LUI

b16b082421c2d673124aab0e2eb4d724<<Principala iluzie este văzută în afirmația, „Singura cale prin care voi obține ceea ce vreau este prin a mi-l dori; dacă eliberez dorința mea, nu voi obține ceea ce vreau.” De fapt, contrariul este adevărat. Dorința, și în mod special dorința foarte puternică, blochează frecvent obținerea a ceea ce vrem.>> – David R. Hawkins – Letting go – pagina 107-108 – cartea în limba engleză.

Și știi de ce dorința exagerată de a experimenta ceva, blochează de fapt experiența? Fiindcă dorința exagerată este generată de ego. Iar ego-ul face ceea ce știe el mai bine. Adică blochează și te ține departe de adevăr.

Dacă ai citit mai multă literatură de dezvoltare personală și spiritualitate, cred că ai observat deja că par să existe două curente care se bat cat în cap. Unul spune că tu nu trebuie să îți dorești nimic fiindcă știe Dumnezeu ce e mai bine pentru tine și recomandat este ca doar SĂ FII, fără nimic altceva.

Celălalt pune accent pe alegerea de intenții și obiective care sunt transformate în realitate prin executarea pașilor corecți până la destinație.

Interesant este că o să vezi că sunt oameni care indiferent de tabăra pe care o aleg, au succes în a-și transforma visurile și dorințele în realitate. Prin urmare care o fi adevărul?

Hawkins vine cu propunerea de a unifica aceste două perspective acordând pe undeva dreptate fiecăreia dintre poziții.

Ce ai așadar de făcut este:

1. Să fii suficient de prezent încât să identifici dorința când apare. Dorința poate fi aceea de a avea o relație de cuplu extraordinară, o mașină, o casă, mulți bani în cont, sau orice altceva.

2. Să descrii mental, vizual, în scris sau o combinație dintre acestea, cu cât mai multe detalii specificând care este obiectul dorinței tale. Deci indiferent ce îți dorești, fii foarte clar din toate punctele de vedere.

3. Să te eliberezi de dorința de a avea sau trăi lucrul respectiv.

Ideea este că indiferent cât de mult Letting Go ai aplica, în realitatea ta tot vor apărea dorințe peste dorințe fiindcă există o sumedenie de potențiale care stau să fie aduse în actualitate pentru ca tu să le fii martor.

Chiar și un om care a atins iluminarea(adică nivelul 600 pe scara nivelurilor de Conștiință) va experimenta în continuare dorințe. Fiindcă mai sunt atâtea și atâtea de experimentat până la atingerea nivelului 1000.

Prin urmare, fiecare om care își asumă un limbaj și comunică sau transmite ceva, experimentează dorințe.

Numai că mai nimeni nu te-a făcut atent asupra acestui aparent paradox care spune că pentru a-i permite obiectului dorinței să devină realitate, tot ce ai de făcut este să îi permiți dorinței în sine să se evapore.

Iisus a descris și el acest mecanism însă a făcut-o în termenii inteligibili atunci, iar până în zilele noastre a ajuns mesajul care spune că: „Toate câte cereți, rugându-vă, să credeți că le-ați primit și le veți avea.” Pe undeva, acest fragment biblic spune aproximativ același lucru cu privire la dorințe. Fiindcă până în punctul în care să crezi că ai primit, tu vei fi cedat toate emoțiile și gândurile blocante care stau zid între tine și ceea ce ai depistat că vrei să experimentezi.

Cumva, din marea infinită de potențiale ce stau să fie aduse în actualitate, se prezintă în fața observatorului(care ești), o serie de astfel de potențiale care se cer a fi aduse în actualitate și trăite prin tine și de către tine.

Potențialele pot fi: mașină, casă, relație, a experimenta și trăi iubirea autentică sau pacea, bani, examen luat cu brio sau orice altceva.

Când un astfel de potențial este detectat, el se transformă în dorință. Ce mai ai tu de făcut, așa cum au descris și cei trei pași de undeva mai sus, este să detaliezi cât mai clar toate aspectele dorinței. Iar mai apoi să te eliberezi de ea.

CUM ANUME TE ELIBEREZI DE DORINȚĂ

Observând-o. Permițându-i acelei energii să își urmeze cursul, ea se evaporă. David R. Hawkins descrie pe larg acest mecanism în cartea Letting go care îți este recomandată cu drag.

Ce s-a observat însă e că oamenilor le este greu să priceapă ce anume presupune Letting Go-ul chiar dacă citesc tehnica negru pe alb în carte. Și asta se întâmplă fiindcă tehnica este atât de neobișnuită și simplă comparat cu uneltele pe care le propune ego-ul, încât simplitatea ei te bulversează.

De aceea, în continuare va fi descris într-un mod cât se poate simplu și clar ce ai de făcut pentru a te elibera de emoție, indiferent dacă este vorba de emoția fricii, mândriei, dorinței sau oricare alta.

Prin urmare, tot ce ai de făcut pentru a te elibera de o emoție blocantă este să o observi fără a o reprima, suprima, exprima sau încerca să o controlezi în vreun fel.

Imaginează-ți că privești înspre un zid fizic. Și îl privești pur și simplu fără a adăuga nimic în plus. Gândește-te că acel zid ar dispărea de acolo după câteva secunde în care tu îl privești pur și simplu. Exact asta se întâmplă cu emoția când îi permiți să se evapore eliberându-te de ea prin Letting Go.

Înspre o emoție pe care o trăiești, nu poți privi ca înspre un zid cu ochii fizici. Asta pentru că emoția nu este ceva fizic. Însă și o emoție pe care o simți și trăiești în interiorul tău este energie și este cât se poate de reală. Metaforic vorbind ea acționează ca un zid între tine și experimentarea dorințelor tale.

Tot ce ai de făcut este să privești cum energia emoției își urmează cursul. Urmărind acest traseu al său nu o mai ții blocată, ci îi dai voie să curgă spre evaporare. Iar când emoția nu mai este acolo să te blocheze, tu poți experimenta relaxat și ușor ceea ce oricum este deja al tău și pus deoparte. Fiindcă în cazul în care ceva nu era deja al tău și pus deoparte de către un Univers infinit iubitor, dorința nu mai apărea deloc în primă instanță.

Așadar tot ce ai de făcut cu dorința pentru a te elibera de ea, este să o observi cum își urmează cursul. După câteva minute, ore sau maxim zile de observare și eliberare emoțională, o să vezi că ceea ce te bloca dispare. Obiectul dorinței tale va deveni potențial adus în actualitate foarte curând fiindcă nu mai există nimic care să îl blocheze.

CARE SUNT EMOȚIILE CARE TE ȚIN DEPARTE DE DORINȚELE TALE

Spune titlul acestui articol că primești ce vrei când nu mai insiști asupra lui. Când este ok pentru tine dacă experimentezi ceva și la fel de ok dacă nu îl experimentezi, asta după ce în prealabil ai identificat o anumită dorință și te-ai eliberat de ea, acea dorința va deveni realitate foarte rapid.

Gândește-te doar de câte ori te-ai luptat din răsputeri să obții ceva și de abia când ai renunțat la idee, acel ceva pe care ți l-ai dorit a apărut în realitatea ta surprinzător de simplu.

Ce îți spune acest articol este că poți obține în general totul foarte ușor, atât timp cât îți dai voie ca din capul locului să nu insiști în mod obsesiv asupra dorințelor tale.

Doar recunoaște-le cum ele apar, descrie-le în detaliu, iar mai apoi eliberează-te de acele dorințe. Aceasta este calea, aparent paradoxală, prin care foarte ușor poți trăi ceea ce vrei.

Există multe emoții care te pot bloca în a trăi ceea ce vrei. Însă dintre acestea multe, trei au fost identificate cum apar în mod frecvent și vor fi tratate în rândurile următoare:

1. FRICA

Prima și cea mai des întâlnită emoție blocantă este frica. Așa cum spunea și citatul de la începutului articolului, există credința că dacă eliberezi energia dorinței nu vei obține ceea ce vrei. În spate se află o frică. Se află o frică întreținută de ego care îți spune că nu poți obține nimic dacă nu muncești din greu pentru acel ceva. Și cum credințele îți modelează realitatea, atât timp cât un om crede că trebuie să muncească din greu, în realitatea lui așa va fi.

Îți propun să te gândești chiar acum la cea mai arzătoare dorință a ta. Imaginează-ți cum ar fi să aplici sugestia articolului și anume să renunți complet la acea dorință. Asta după ce fiecare detaliu al său îți este clar(așa cum a specificat pasul doi de undeva mai sus).

Sunt șanse foarte mari să simți frică cu privire la faptul că acel ceva nu va mai apărea niciodată în realitatea ta. Tot ce ai de făcut este să îi permiți acelei frici să se evapore. Pune-ți încrederea în Univers și doar observă energia fricii, fapt ce îi va permite să se evapore. Tu ești un copil iubit al Lui Dumnezeu.

2. MÂNDRIA DE A FI MUNCIT DIN GREU PENTRU ACEL CEVA

Mecanismele ego-ului sunt foarte subtile și așteaptă de cele mai multe ori recompensa.

Să zicem că îți dorești o mașină și o primești chiar în secunda asta cadou. Mai poate ego-ul să se mândrească cu munca depusă pentru a obține acea mașină? Bineînțeles că nu. Doar ai primit-o cadou. Nu ai depus niciun efort.

Fiindcă ego-ul nu se mai poate mândri cu realizarea, de cele mai multe ori această dorință de a te mândri cu ceea ce ai obținut funcționează și ea ca emoție blocantă.

Pentru a ajunge să crezi cu adevărat că ai primit așa cum recomanda Iisus încă de acum 2000 de ani, este necesar să cedezi și emoția mândriei.

3. CE MERIȚI ȘI CE NU MERIȚI

Dacă tu nu crezi că meriți ceva, și de cele mai multe ori, la nivel subconștient nu crezi că meriți, vei bloca toate acele lucruri spre a apărea în realitatea ta. Nu poți avea sau experimenta ceva fără să simți că îl meriți.

Ce face de multe ori tot efortul și sudoarea propuse de ego, este de fapt o convingere a minții subconștiente cu privire la merit. Ajungi să muncești ani întregi pentru ceva ce ai putea trăi mâine, asta pentru că după toți acei ani de muncă, în sfârșit ți se pare corect faptul că meriți să trăiești obiectul dorinței pe care ai depistat-o și o întreții.

Prin urmare o a treia emoție blocantă care apare în foarte multe situații pe lângă emoția fricii și a mândriei, este emoția lui „eu nu merit asta”. Tot ce ai de făcut este să cedezi Divinului și această emoție spre evaporare, iar mai apoi niciun blocaj nu va mai sta între tine și ceea ce vrei să experimentezi.

***

Prin urmare, procesul prin care obții ceva fără să mai insiști asupra lui este paradoxal de simplu:

1. Identifică dorința.

2. Descrie dorința în detaliu.

3. Eliberează-te de dorință.

Cele trei emoții majore blocante la care ești invitat să fii atent sunt: frica, mândria și senzația că nu meriți. Însă acestea trei sunt doar cele mai comune. Tu fii atent la emoțiile specifice care apar între tine și obiectul dorinței tale, iar mai apoi permite acelor emoții blocante să se evapore. Asta îți va aduce rapid și ușor spre experimentare exact ceea ce alegi. Și nu uita…

Primești ce vrei când nu mai insiști asupra lui.

http://fiimplinit.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Cunoaste-ti umbra

Cunoaste-ti umbra Cunoaste-ti umbra si imprieteneste-te cu tine! Până nu demult, eram convinsă că în viaţa trebuie să te apropii de perfecţiune. Munceam să fiu

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121