Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Problemele ne sunt date pentru a crește

20170521_104710Problemele în viață sunt date omului pentru dezvoltarea sa spirituală, pentru ca acesta să-și schimbe fundamental viața, pentru a deveni mai puternic, mai înțelept, mai luminat, mai independent, pentru a învăța să gândească, să analizeze, să-și exercite voința de a-și schimba stilul de viață.

O persoană se poate vindeca de egoism și mila față de propria persoană, doar cu mâinile lui. Atunci când un om se iubește pe sine, îl conduce mai degrabă inima decât ego-ul. Doar atunci va înceta să mai condamne și să dea vina pe alții. Nu va mai pierde energia și timpul prețios în zadar.

Dacă un om vrea și aspiră la ceva, dar nu întreprinde nici o măsură în vederea acestui lucru, în fața ta se află un adevărat egoist, care se jelește, ascunzându-și lenea și neputința. Iată și motivul pentru care este necesar să te ocupi de egoismul tău, să faci pași concreți pentru a te autodepăși și pentru a-ți îmbunătăți calitățile propriului caracter.

Încetează să mai ai milă față de tine, pentru că doar astfel vei găsi puterea, pozitivitatea, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Pentru aceasta trebuie să te deschizi pentru a accepta noi informații, să îți formezi iubirea de sine și să împărtășești această iubire cu lumea înconjurătoare, să fii întotdeauna pregătit de schimbări și să nu ai frică de dificultățile, care doar te întăresc.

Desigur, acest lucru presupune revizuirea valorilor vieții, a conștiinței de sine și îndeplinirea propriului rol în Univers. Începe să trăiești o viață plină, oferă-ți dreptul de a fi om. Primește experiența personală, depășește-ți fricile, schimbă-ți credințele, realizează-ți dorințele și nu te lua prea în serios.

Pur și simplu trăiește prezentul și realizează că fiecare decizie va avea consecințe plăcute sau nu, așa că trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru gândurile, sentimentele și acțiunile tale – pentru viața ta. Și, cel mai important, învață să te accepți așa cum ești, pentru că ești unic și Universul are nevoie de tine pentru ceea ce ești.

Egoismul va opune rezistență încercărilor de actualizare, dar, odată ce vei scăpa de el, vei obține rezultate pozitive și vei fi mult mai aproape de realizarea scopurilor. Creșterea spirituală și evoluția te vor ajuta să te iubești mai mult, să te hrănești cu această iubire și să renunți la cercul egoismului din jurul tău. Fă-ți lumea mai bună și oferă o contribuție inestimabilă universului.

http://devorbacutine.eu/problemele-ne-sunt-date-pentru-creste/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

IZOLAREA

Te-ai întrebat vreodată de ce treci atât de ușor de la a iubi la a urî o persoană?Sunt relațiile tale caracterizate de șocuri extreme și

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121