Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Ritual Echinocțiu: Transformare și Abundență,Pasi pentru o gandire pozitiva,Afirmatii Pozitive pentru a Atinge Obiectivele,3 pași simpli,SIMPTOME DE ACTIVARE A ADN-ULUI,Parcurge-ți cea mai înaltă cale,Calea iubirii – cei 11 pasi,Spiritualitatea este cel mai practic lucru,Luna Nouă Capricorn 2022,Cauze principale ale bolii spirituale,Drumuri spre fericire I,Procesul de ascensionare,Semnele procesului de transformare spirituala ,Ce sunt simbolurile energiei pozitive?,A APRECIA MOMENTUL PREZENT.SIMPTOMELE ASCENSIUNII ,Toți avem aceeași misiune, Este timpul să-ți schimbi viața, Tehnici pentru ridicarea vibratiei, Viitorul fără acțiuni zilnice este nul ., Urmeaza acesti 6 pasi simpli, CUM SA ITI PASTREZI PRIORITATILE

Categorie:

Procesul de ascensionare

Procesul de ascensionare

“Suntem intr-un proces planetar intensiv, care ne munceste pe noi toti. Pentru ca exista ceva confuzii legate de acest proces, m-am gandit sa scriu cateva randuri pentru a fi lamurite macar o parte dintre ele.
Stim ca ne aflam in plin proces de ascensionare si asteptam materializarea in plan fizic a dimensiunii a 5A, insa intre timp lucrurile au luat-o razna si parca nu mai vedem luminita de la capatul tunelului. Lucratorii de Lumina vorbesc despre minunatele lucruri care se intampla pe planeta, in structurile subtile, despre infuzia intensiva a planetei cu frecvente foarte inalte care vin necontenit pe planeta. Si cu toate acestea, la suprafata, adica in planul material lucrurile sunt asa cum le vedem si traim – grele.
Pentru a intelege ce se intampla trebuie sa privim un lucrurile un pic mai extins:
Ca individ, atunci cand incepi cresterea spirituala si avansarea pe cale evolutiva, fie de buna voie, fie impins de la spate de catre Univers, treci prin momente bune si momente mai putin bune. La inceput lucrurile sunt mai usoare, exista o sustinere mare din partea Universului si a Fiintelor de Lumina pentru a te deschide catre anumite intelesuri, pentru a incepe sa te cauti, pentru a capata cunoasteri si intelesuri.
Apoi vine vremea de a le aseza in tine.
Adica de a ancora si aplica darurile,deschiderile si invataturile ce ti s-au dat. In aceasta faza noul trebuie sa se aseze in tine. Pentru aceasta vechiul trebuie dat afara.
Vechiul inseamna: vechi sisteme de credinte, intelesuri, invataturi, moduri de functionare, de actiune, de gandire, dureri, suferinte si traume, frici, neiertari, neacceptari etc. Tot bagajul nebefic acumulat din viata asta, care are de cele mai multe ori corelatii in vieti anterioare. In functie de rezistentele personale la schimbare, acest proces se desfasoara mai usor sau mai greu. Astfel ca pentru unii atunci cand se afla in aceasta etapa, lucrurile o iau razna.
Procesul de ascensionare
Mentalul o ia razna, emotionalul o ia razna, viata o ia razna. Se destabilizeaza totul. Sistemele interioare colapseaza pentru a face loc noilor sisteme si valori sa se aseze.
Dupa perioada de scotocire a structurilor, urmeaza o perioada de asezare interioara in care incepi sa functionezi pe baza a tot ceea ce s-a asezat nou in tine. De obicei dureaza cateva luni de zile. Apoi te deschizi catre urmatorul strat interior unde ai din nou de curatat si reasezat cele anterioare.
In functie de intensitatea trairilor anterioare si de puterea programelor, toate cele enumerate anterior, care exista in fiinta umana, sunt asezate pe foarte multe straturi interioare, astfel ca de-a lungul cresterii noastre spirituale si deschiderilor interioare vom da de anumite neiertari, anumite tipare comportamentale, anumite frici, anumite modalitati de gandire si procesare emotionale etc, pe fiecare strat interior pana cand gasim ultimul punct/strat in care s-a asezat. Si pe fiecare strat avem de adus vindecari si curatari. Trecem din nou o etapa in care colapseaza sistemele interioare, pentru ca noul si corectul sa se aseze iar in noi. Si asa pe fiecare strat, pana ajungem la final.
Calatoria este una de durata.
Multe persoane si-ar dori sa se petreaca toate curatarile deodata, insa structura umana actuala nu permite acest lucru. Vedeti cat este de greu si indelung de trecut prin curatarea unuia dintre straturi. Si cu cat mergi mai adanc este din ce in ce mai greu si mai complex. Intelegeti acum de ce nu se poate totul deodata? Nimeni nu poate face fata la asta.
Revenim la starea planetara actuala. Umanitatea trebuie privita ca un corp comun. Un organism al tuturor indivizilor existenti pe planeta, cu multe structuri nevazute care trebuiesc curatate si vindecate pentru ca noul/noile energii si modalitati de functionare sa se aseze. Se aplica acelasi mecanism evolutiv precum la procesul individual. Numai ca fiind la nivel colectiv totul se misca si mai greu. Unii indivizi se misca mai usor in acest proces de curatare si vindecare, altii mai greoi, altii deloc. Si se face armonizare a tuturor proceselor, care in planul material se vede fix asa cum e.
Trecerea omenirii la noi sisteme de functionare, la noi valori, vindecarea omenirii de traume vechi si stravechi, adica curatarea si vindecarea a tot ce inseamna corp eteric, emotional, mental si spiritual al umanitatii este un proces de durata, apoi asezarea noilor energii si lumini ce vin pe pamant, care aduc in umanitate valori mai inalte, unitate, un nivel mai inalt de credinta, mai multa iubire etc, este un proces de durata.
Procesul de ascensionare
Sunt si vor fi perioade de „razna” si perioade de asezare, pana cand vom atinge coeficientul minim de vindecare, curatare si ancorare a noilor energii cu toate informatiile aduse de ele, pentru a vedea o schimbare vizibila in umanitate. Procesul este si mai mult ingreunat prin faptul ca in toate aceasta perioada profund transformatoare pentru planeta si pentru umanitate, lucrurile sunt manipulate in sens nebenefic de catre niste minti intunecate aflate de prea mult timp la conducerea planetara, care doresc acapararea cu totul a planetei si a umanitatii. Insa si acest lucru face parte din procesul evolutiv al omului, la fel cum individul se confrunta in evolutia sa cu tot felul de entitati intunecate ce-i pun bete in roate pentru a-i ingradi Lumina.
Sistemele exterioare, cele sociale in care traim actual, colapseaza. Pentru ca Noul sa se aseze, vechiul trebuie sa se curete. In planul social exact asta se intampla. Colapseaza sistemul sanitar, sistemul economic, sistemul de conducere a popoarelor, sistemul de justitie etc. Sunt sisteme, vechi, bolnave, care trebuie sa dispara. Insa nu pot disparea peste noapte. Ci este o durata. Durata aceasta si cum vom trece prin aceste curatari ale lor, depinde de noi ca umanitate ca si corp comun si in fiecare tara, la fiecare popor, se va desfasura cu o usurinta mai mare sau mai mica, in functie de modul in care fiecare popor proceseaza aceste transformari. Aceste procesari depind de traumele acelui popor, lectiile, karma lui, lumina pe care o contine, adaptabilitatea la schimbarea etc..Procesul de ascensionare
Sper din inima ca aceste explicatii au adus intelesuri mai mari legate de tot acest proces greoi prin care trecem.
Lucrul personal, adaptarea personala, lasa o amprenta la adaptarea globala.
Deci sa ne facem in continuare munca interioara, caci asa contribuim in mod activ si benefic la toata aceasta transformare. Cu totii avem un rol important de jucat.
Fiti Lumina si parte din solutie, nu din problema! Lucrati cu voi in permanenta, purificati-va si dati in fiecare zi Lumii ce aveti mai bun, chiar si in perioadele de colaps personal.”

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Perfectiunea

Oamenii creeaza o iluzie falsa despre ei insisi, care are un impact profund asupra vietii lor. Iata cum poti scapa de de toate aceste realitati

Citeste articol »

Relatii

NU-I MAI FACE ASTA SUFLETULUI TAU.PERSOANE NEGATIVE PE CARE SA LE IGNORI PENTRU BINELE TAU. Nu poti trai o viata fericita inconjurata de oameni negativi.

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121