Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Cum depasim blocajele de comunicare in relatia de cuplu?,Prognoza astrologiei intuitive pentru 2022,Cum să renunți la trecut,Cum sa te iubesti pe tine

Categorie:

Prognoza astrologiei intuitive pentru 2022

Prognoza astrologiei intuitive pentru 2022

Nu există nicio îndoială că ultimii doi ani au adus schimbări majore și tulburări în toate viețile noastre. Conjuncția Saturn Pluton din 2020 a fost ceea ce a dat cea mai mare parte ceea ce am experimentat in viteza, dar acum lucrurile sunt de înmuiere – bine un pic!

2022 este un an numărul 6 în numerologie, care se referă la vindecare, organizare și găsirea modalităților de a fi în largul său. Există o mulțime de energie care curge prin 2022, care susține un mod de viață mai lent, mai calm și mai echilibrat. Trebuie să facem pace cu locul în care ne aflăm și asta ne va ajuta 2022 să facem.

Anul începe, de asemenea, cu Venus în retrograd, unde pătrundem adânc în inimile noastre și deschidem calea pentru relații mai semnificative cu noi înșine, cu ceilalți și cu banii.

Retrogradele sunt întotdeauna un moment de reflecție și în 2022, vom avea o mulțime de oportunități de reflecție! Mercur se va retrograda de patru ori în total și, în luna octombrie, vom experimenta și un Marte Retrograd.

Atât Marte, cât și Venus sunt cele mai puțin retrogradate dintre toate planetele, astfel încât să le ai pe ambele într-un an creează o temă în care este timpul să mergi în interior, să te miști încet și să te gândești înainte de a continua.

Dacă tema lui 2022 este vindecarea, a avea aceste puncte de reflecție poate fi un lucru binevenit și ne oferă spațiul de respirație necesar pentru a crea mai multă ușurință în viața noastră.

Jupiter, planeta abundenței și expansiunii, se va mișca prin Pești și în cea mai mare parte a acestui an, ceea ce creează o energie liniștitoare, pașnică și plină de compasiune. Jupiter este planeta expansiunii, iar Peștii este zodiacul legat de spiritualitate, așa că 2022 nu este doar un an pentru vindecare, ci și pentru trezirea spirituală.

În timp ce Jupiter face tururi prin Pești, se va alinia și cu planeta Neptun. Aceasta este o dinamică extrem de rară de a avea în cerurile noastre cosmice și este un semn pozitiv pentru orice proiecte creative și spirituale la care lucrăm.

Cu toate acestea, sub această energie Jupiter Neptun, ar putea fi nevoie să fim foarte atenți să ne menținem înrădăcinați și înrădăcinați în realitatea noastră pământească. Jupiter și Neptun combinați în Pești ar putea fi o rețetă care face prea ușor „scăparea” din realitate.

La nivel colectiv, această dinamică cosmică a lui Jupiter și Neptun poate arunca un văl, ferindu-ne de a vedea adevărul despre cum sunt lucrurile cu adevărat. S-ar putea să avem momente în 2022 în care acest văl este ridicat, dar în cea mai mare parte, trebuie să fim atenți să ne ascultăm propria intuiție și să nu credem tot ce auzim.

Nodurile Lunare, care sunt considerate punctele destinului, își schimbă semnele și în 2022, punându-ne într-un nou ciclu. Nodurile Lunare se vor schimba în Taur și Scorpion în ianuarie, iar acestea vor fi, de asemenea, zodiile în care vom experimenta Eclipsele.

Eclipsele sunt întotdeauna privite ca evenimente sortite și momente ale anului în care ne putem accelera calea vieții și creșterea spirituală. Eclipsele tind să ne pună acolo unde trebuie să fim și să ne ajute să ne modelăm direcția vieții.

Odată cu mutarea Eclipselor în Taur și Scorpion anul acesta, vom avea o nouă energie cu care să lucrăm. Eclipsele Taurului se pot agita acolo unde trebuie să încetinim, să savurăm lucrurile dulci și să ne gândim la stabilirea unei baze solide. Eclipsele din Scorpion se pot agita acolo unde trebuie să revoluționăm lucrurile din viața noastră și să transformăm ceea ce este vechi, astfel încât noul să poată apărea.

Prognoza astrologiei intuitive pentru 2022

În timp ce experimentăm acest nou set de eclipse, Nodurile Lunare se aliniază și cu planeta Uranus în iulie. A doua jumătate a anului se poate simți cu siguranță mai electrică și împrăștiată din cauza acestei energii. Acesta va fi un moment în care ne vom simți chemați să zdruncinam orice credință sau atitudine autolimitată și să pășim într-o mai mare libertate și independență.

În 2022, SUA vor experimenta și prima întoarcere a lui Pluto. Acesta este un moment esențial în istoria țării, așa că așteptați-vă la noi revelații și transformări. Întoarcerile Pluto poartă tema morții și renașterii, așa că orice se manifestă, să știi că asta se desfășoară la bază.

Mai jos vom arunca o privire suplimentară asupra energiilor cosmice cu care vom lucra pe tot parcursul anului, dar, în general, 2022 este un an în care concentrarea noastră ar trebui să se îndrepte către vindecare, trezire spirituală și să aducă acceptare sau cel puțin ușurință pentru orice s-a manifestat pentru noi. în ultimii doi ani. Trecutul nu poate fi inversat, o nouă cale de urmat este acum aici și 2022 este timpul nostru să facem pace și să începem să mergem înainte.

Tranzitele astrologice cheie și energiile cosmice pentru 2022-

Numerologie: Trecerea într-un an numărul 6

2022 este un an numărul 6 în numerologie. 6 se referă la curățarea și vindecarea vieții anterioare sau a rănilor ancestrale. Reprezintă eliberarea de cicluri karmice care uneori se pot perpetua prin linia de sânge. Va fi lecția noastră în 2022 să nu fim absorbiți de tipare repetitive care ne dăunează sau ne limitează. Va trebui să muncim din greu pentru a rămâne în afara acestor bucle și pentru a ne elibera într-o stare de a fi mai bună și mai înaltă. Gândiți-vă la ce limitări vă puneți și apoi lucrați pentru a le elibera în moduri mici pe tot parcursul anului. Eliberați-vă de orice cuști sau cutii în care v-ați băgat. Numărul 6 este, de asemenea, legat de organizare și de a pune o bază solidă.

Ianuarie – martie: Venus Retrograd și Venus Star Point

Pe măsură ce calendarul se întoarce în 2022, Venus va fi retrograd în semnul Capricornului. Acesta este un moment pentru a lucra la relațiile noastre cu ceilalți, cu dragoste și cu bani. Pe 8 ianuarie, Venus se va alinia și cu Soarele, ceea ce înseamnă o renaștere a energiei sale și o renaștere a energiei inimii noastre. Acesta este cunoscut sub numele de punctul Venus Star. Venus va pleca retrograd pe 29 ianuarie, dar va rămâne în turneul Capricornului până pe 8 martie. Puteți citi mai multe despre asta aici.

Ianuarie – Nodurile Lunare își schimbă semnele

Nodurile Lunare se schimbă de la Gemeni și Săgetător la Taur și Scorpion pe 19 ianuarie, ceea ce înseamnă o schimbare când vine vorba de destinul nostru colectiv. Nodul Nord reprezintă locul în care ne îndreptăm, iar Nodul Sud reprezintă locul în care am fost. Cu Nodul Nord în Taur, accentul nostru trebuie să se îndrepte către durabilitate, vindecarea planetei și crearea unei baze solide pentru generațiile viitoare.

Februarie – Întoarcerea lui Pluto în SUA

Aceasta este o energie de lungă durată pe care am experimentat-o ​​deja, dar în februarie lucrurile încep să se intensifice, pe măsură ce SUA se deplasează la unul dintre momentele de vârf în călătoria de întoarcere a lui Pluto. Acesta este un moment asociat cu moartea și renașterea pentru o țară. Puteți citi mai multe despre asta aici.

Aprilie- Jupiter conjunctie Neptun in Pesti

Jupiter și Neptun se reunesc în semnul Peștilor, trimițând valuri armonioase prin cerurile noastre cosmice. Această energie este minunată pentru orice proiecte creative și pentru trezirea spirituală. Acesta este un moment extrem de sensibil și unul în care ne putem conecta cu adevărat cu tărâmurile superioare, cu intuiția și simțurile noastre psihice. Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, această energie poate aduce mare succes! Cu toate acestea, sub vraja lui Neptun și Jupiter, trebuie să fim atenți să ne menținem întemeiați în realitate și centrați pe propriile noastre convingeri.

Mai-octombrie și decembrie- Jupiter se mută în Berbec

Jupiter se mută în semnul de foc al Berbecului pentru o scurtă ședere până în 2022. Jupiter în Berbec indică nevoia de a ne ridica la propria noastră independență și de a deveni liderii propriilor noastre vieți.

Octombrie- ianuarie 2023- Marte retrograd

Închidem anul cu Marte intrând retrograd. Marte retrograd este un moment în care suntem chemați să ne echilibrăm nivelurile de energie și să ne gândim de unde ne vine motivația. Sub un Marte retrograd, ne putem simți adesea lent și nemotivați, dar asta este doar pentru a ne putea reelabora și reconsidera acțiunile noastre.

Mercur retrograd

Mercur se va retrograda în total de patru ori pe parcursul anului în majoritatea semnelor de pământ. Aceasta este șansa noastră de a alinia ceea ce spunem cu acțiunile noastre.

Datele Mercur Retrograd pentru 2022 sunt:

  • 14 ianuarie – 3 februarie 2022
  • 10 mai – 3 iunie 2022
  • 9 septembrie – 2 octombrie 2022
  • 29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023
Eclipsele

Anul acesta aduce patru eclipse, inclusiv două eclipse de lună de sânge. Lunii de sânge sunt foarte puternice și înseamnă nevoia de a tăia legăturile cu lucruri care nu mai servesc intereselor noastre cele mai înalte. Toate eclipsele sunt considerate momente de cotitură în anul și ne pot ajuta să facem salturi cuantice în conștiință.

  • 30 aprilie 2022 (Eclipsa de Soare de Lună Nouă)
  • 15/16 mai 2022 (eclipsa de lună de sânge)
  • 25 octombrie 2022 (Eclipsa de Soare de Lună Nouă)
  • 7/8 noiembrie 2022 (eclipsa de lună de sânge)https://foreverconscious.com/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Pentru a te iubi mai mult !,Chakra inimii tale,Compasiune, iertare și vindecare,Cinci semne ale creșterii spirituale,PALPITAȚII INIMII ȘI TREZIRE SPIRITUALĂ,Legea atractiei si fluxul starii de bine,Cum să te adaptezi la momentul prezent chiar acum,
Exerciții practice
Simona Igna

Chakra inimii tale

Chakra inimii tale Cum să deschideți și să ștergeți blocurile din chakra inimii Chakra inimii tale este locul de întâlnire al corpului și al sufletului

Citeste articol »
Să oferi și vei primi înapoi !,Dușmanii invizibili,Sezonul Leului 22 iulie – 22 august,Simptomele ascensiunii
Exerciții practice
Simona Igna

Dușmanii invizibili

Dușmanii invizibili Dușmani invizibili care lucrează împotriva ta și nu te lasă să îți trăiești viața.Aveti grijă că problema nu este lipsa de viziune, ci

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121