Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Supărarea ca metodă de manipulare,Prognoza intuitivă,Eliberarea iluziilor,Eliberarea rușinii,SIMPTOME ALE CHAKREI COROANEI SUBACTIVE,Puterea vibrației personale, Schimbarea necesita curaj

Categorie:

Prognoza intuitivă

Prognoza intuitivă

Prognoza intuitivă -astrologia lunii octombrie 2021–de TANAAZ
Octombrie este o lună mare, cu o mulțime de schimbări cosmice. La începutul lunii vom avea șase planete retrograde, dar la final vom avea doar două, ceea ce înseamnă o schimbare de ritm și o schimbare în expresia energiei cu care lucrăm.
Când multe planete retrogradează în același timp, așa cum au fost în ultimele luni, suntem încurajați să încetinim, să gândim și să privim înapoi asupra trecutului, înainte de a merge mai departe.
Cu toate acestea, atunci când o planetă iese din retrogradare, avem o acumulare de energie pentru a merge mai departe. Lucrurile pot părea intense în timp ce eliminăm trecutul și pasim pe deplin în noile energii care ne așteaptă.
Octombrie nu numai că aduce o linie de patru planete într-o poziție directă, dar experimentăm și conjuncția anuală a Soarelui și Marte.
Asa ca, MARTE, se va mișca împreună cu SOARELE, pentru cea mai mare parte a lunii, aducând o puternica influență energetică. Marte este considerat războinicul neînfricat și energia lui poate aduce impuls, motivație și dorința de a acționa.
Întrucât Marte este o planeta energetică, este posibil să fie nevoie să ne monitorizăm nivelul energiei în această lună. Ne putem simți epuizați și copleșiți, dacă facem prea multe, sau folosim acea energie de la Marte pentru a face mult efort.
Energia lui Marte poate declanșa uneori furia, agitația și frustrare, deci acesta este un alt lucru de care trebuie să țineti cont de-a lungul lunii. Asigurati-va, că va oferiti actiuni sănătoase dacă începeti să va simțiți așa.
Prognoza intuitivă
Luna Plină Berbec din 20 octombrie va oferi, de asemenea, un flux intens de energie, deoarece activează un careu in de T între Soare, Marte, Luna și planeta morții și renașterii, Pluto.
Fără îndoială, va fi o Lună plină extrem de transformatoare și poate provoca un val plin de energie în viața noastră. Se pare că lucrurile se intensifică și poate ajung la un fel de punct de rupere.
Deși sună puțin copleșitor, octombrie pare a fi un moment în care suntem obligați să acționăm, să mergem înainte și să facem schimbări.
Gândiți-vă la această energie ca la un mic impuls din Univers, forțându-vă să acționați asupra a ceva care probabil a avut nevoie de atenția voastră de ceva timp.
Octombrie, se încheie cu Halloween, care își are rădăcinile în festivalul păgân din Samhain. Acesta este un moment în care ca valul dintre lumi ar trebui să fie subțire, în care putem accesa tărâmuri superioare cu mai mare ușurință.
Constelația Pleiadelor, care este, sinonimă cu moartea și renașterea, este, de asemenea, ridicată pe cer în această perioadă a anului, care ar trebui să semnifice și să amplifice aceste energii ale Samhainului.
Să aruncăm o privire mai atentă la evenimentele cosmice majore din octombrie cu predicțiile astrologice din octombrie 2021.
6 octombrie – Luna Nouă in Balanței + Pluto direct
Avem o aliniere de patru corpuri cosmice în Balanță în momentul acestei Luni Noi, inclusiv Soarele, Luna, Marte și Mercur. Acest grup de planete este cunoscut sub numele de stellium și activează energia puternică a Balanței, permițându-ne să creăm echilibru și armonie în viața noastră mai ușor.
Suntem sprijiniți să găsim un punct de mijloc potrivit, mai ales dacă navigăm în orice conflict. De fapt, datorită energiei armonioase care înconjoară această Lună Nouă, dacă vă confruntați cu o situație tensionată, puteți constata că toată lumea, este mai plăcută și mai dispusă să vadă lucrurile cu același ochi sub acea energie.
În aceasta zi, Pluto revine in mers direct și după ce a fost retrograd din 27 aprilie. Aceasta este prima dintr-o serie de planete care vor fi active, în săptămânile următoare.
Pluto retrograd este un moment în care să reflectati la renașterile din viața voastra. Ce a fost ars pentru ca ceva nou să poată germina? S-ar putea să descoperiți că orice sol fertil din viața dvs. este acum copt și gata să il culegeti.
7 octombrie – Soarele si Marte in Conjunctie
Când Soarele se aliniază cu Marte, primim un impuls de energie și motivație. Este o zi cu energie ridicată în care ne putem simți foarte motivați și pregătiți să abordăm cele mai provocatoare proiecte. Pe măsură ce Marte stăpânește nivelurile noastre generale de energie, este posibil să fie nevoie să fim atenți să nu ne epuizăm sau să ne exagerăm. Marte și Soarele vor fi în strânsă conjunctie pentru cea mai mare parte a lunii, așa că, chiar dacă energiile sunt cele mai puternice în această zi, este cu adevărat ceva la care lucrăm în următoarele săptămâni.
9 octombrie – Conjuncție inferioară a Soarelui și a lui Mercur, Rx
Aceasta este o parte importantă a ciclului retrograd al lui Mercur. În acest moment, Soarele și Mercur retrograd se aliniază și am putea ajunge să vedem mesajele pe care Mercur le are pentru noi. Pe măsură ce Mercur călătorește retrograd, intră în lumea interlopă, livrându-ne mesaje din tărâmuri ascunse. Acordați atenție tuturor semnelor și indiciilor pe care Mercur le poate depune astăzi pe calea voastră. Este, de asemenea, un bun memento pentru a vă verifica intuiția – dacă vă sună ceva ciudat, ascultați.
10 octombrie – Saturn direct – Numerologic.. 10/10
Saturn este in mers direct astăzi după ce a fost retrogradat din 23 mai. Aduce ceva mai multă energie de mișcare înainte pe cerul nostru cosmic. Saturn retrograd a fost un moment pentru a revedea lecțiile din trecut pentru a vedea ce suntem dispuși să suportăm și unde trebuie să creăm limite. Acum că Saturn este direct, s-ar putea să ne fie mai ușor să navigăm în aceste zone ale vieții noastre. De asemenea, ne-am putea trzi la un nivel superior atunci când vine vorba de unele dintre lecțiile noastre de suflet.
Astăzi, de asemenea, deblochează codul numerologic 10/10, deoarece este a 10-a zi a lunii 10. 1010 reprezintă puterea creației, noi începuturi și potențial infinit. Este, de asemenea, timpul să ne concentrăm asupra tranziției de la dualitate la o stare de unitate. Ne cere să renunțăm la orice credință în bine sau rău și să abordăm totul dintr-un loc de neutralitate. Acest lucru ne permite să păstrăm o minte deschisă, curioasă și liberă de judecată. Această energie îmi amintește de această poezie a lui Rumi: „Dincolo de ideile binelui și răului, există un câmp”. Te voi întâlni acolo. Când sufletul se află în această iarbă, lumea este prea plină pentru a vorbi despre ea. Aceasta implică faptul că atunci când ieșim dintr-o minte sau o judecată alb-negru, putem găsi plinătate în călătoria noastră de viață.
17 octombrie – Jupiter Direct
Jupiter este direct după ce a fost retrograd din 20 iunie. Jupiter retrograd este o perioadă de expansiune, înțelepciune și creștere. Poate aduce credințele și atitudinile la suprafață pentru a vedea dacă acestea sunt încă de acord cu cel mai înalt adevăr al nostru. Gândiți-vă la convingerile sau atitudinile la care ați fi putut renunța în următoarele câteva luni sau acordați atenție oricăror gânduri depășite sau dialog interior care nu vă mai servesc.
18-19 octombrie – Poarta Arcturius
Soarele se aliniază cu steaua Arcturus, permițând ca energia de înaltă frecvență să coboare pe planetă. Arcturius este o stea asociată cu prosperitatea, abundența și energiile psihice. Se crede, de asemenea, că Arcturius găzduiește o rasă extraterestră avansată care conduce cu dragoste și compasiune.
18 octombrie – Mercur in mers` direct
Mercur este in mers direct după ce a fost retrogradat din 26 septembrie. Mercurul este planeta comunicării. Când este retrograd, Mercur ne ghidează să intrăm, să ne conectăm la subconștientul nostru și să găsim informații în tărâmuri ascunse. Odată ce devine directă, putem obține informații din lumea noastră exterioară mai ușor, făcându-ne să ne simțim mai clari și mai siguri. Rețineți, totuși, că Mercur va fi încă puțin lent până pe 2 noiembrie. Această perioadă de acum până la începutul lunii noiembrie este cunoscută sub numele de Perioada Umbrelor și este o perioadă de conștientizare și intuiție sporită. Indiferent de mesajele pe care Mercur le-a trebuit să le dezgroape în timpul ciclului său retrograd, acestea vor fi transmise acum către voi, așa că fiți atenți.
20/21 octombrie – Lună Plină in Berbec +pătrat in T
Marte și Pluto sunt ambii extrem de activi sub această Lună Plină, adăugând un strat de intensitate. Marte și Pluto pot stârni orice volatilitate subiacentă, aducându-l la suprafață pentru curățare și transformare. Prezența lui Pluto aici poate indica, de asemenea, că putem fi ghidați să reînvie o zonă a vieții noastre într-un fel. Rețineți, că pentru a avea loc o renaștere, mai întâi trebuie curățat ceva. Energia de foc a Berbecului, precum și activitatea lui Marte și Pluto, indică, de asemenea, o motivație puternică și o dorință de a acționa. Fiti atenti la ceea ce va motivează să acționati – este iubire sau frică? Marte este războinicul neînfricat, care este, de asemenea, întruchipat în energia Berbecului, așa că folositi vibrațiile acestei Luni Pline pentru a va depăși temerile și a va plimba cu dragoste pe scaunul șoferului. Deși aceasta este o Lună Plină intensă, poate aduce, de asemenea, o oarecare închidere și sfârșitul situațiilor care v-au cerut atenția pentru o vreme.
22/23 octombrie – Perioada Scorpionului
Astăzi părăsim semnul aerian Balanță și intrăm în semnul de apă Scorpion. Zodia Scorpionului este considerat un punct renastere pe roata zodiacului. Ne aruncam pielea și ne permitem să renăscem în timp ce parcurgem ultimele sezoane ale roții astrologice.
31 octombrie – Ziua de Halloween / Sediul central
Halloween-ul își are originea în festivalul păgân din Samhain, un moment pentru a onora moartea, renașterea și lipsa celor dragi. Samhain este, de asemenea, observat ca o zi care este punctul la jumătatea distanței dintre echinocțiul și solstițiul.
31 octombrie – Venus și Junona sunt conjuncte în Săgetător
Venus, Zeița Iubirii și Junona, Asteroid al Căsătoriei și Sufletele Pereche se aliniază la sfârșitul lunii. Aceasta este o energie frumoasă pentru toate problemele inimii. S-ar putea să simțiti o dorință mai puternică de a va conecta cu cei din jurul vostru sau chiar puteti observa că inimile voastre se deschid către o iubire mai mare. Atât Venus, cât și Junona care călătoresc împreună în cerul nostru cosmic pot, de asemenea, să strălucească ca un reflector asupra relațiilor voastre ca un adevăr mai profund care radiază din adâncul inimilor noastre. Care este dorința inimii voastre ? Dacă ascultați, mai ales în zilele următoare, s-ar putea să ajungeți să realizați un adevăr suprem.
Distribuit de presa galactică
—Traducerea : Valentina Ionescu
Versiunea italiana: https://foreverconscious.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121