Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Prognoze astrologice intuitive iunie 2021

Prognoze astrologice intuitive iunie 2021

Iunie 2021 este o lună aglomerată. Ne continuăm călătoria prin Sezonul Eclipsei și experimentăm și mai multe retrograde planetare, care pot crea o încetinire a energiei.

2021 s-ar putea să fi simțit de parcă ar fi accelerat, dar acum se pare că Universul ne forțează să ne oprim și să restrângem ceea ce este cu adevărat important.

Sezonul Eclipsei tinde să aducă schimbări și răsturnări, astfel încât această încetinire a energiei se poate simți binevenită și ne poate ajuta să ne îndreptăm capul în jurul oricăror tranziții sau schimbări care au avut loc.

Eclipsa de Lună Nouă din 10 iunie este ultima Eclipsă din acest sezon și poate aduce mai multă claritate și înțelegere călătoriei pe care am călătorit-o.

Un alt eveniment cosmic notabil pentru luna iunie este sosirea celei de-a doua piețe Saturn Uranus . Aceasta este o temă astrologică cheie cu care lucrăm până în 2021, cu toate acestea, energia sa va începe în această lună.

Prognoze astrologice intuitive

Saturn Square Uranus poate aduce o ciocnire de idei. S-ar putea să ne găsim într-o dinamică push-pull și să avem nevoie să facem compromisuri într-un fel.

Piața Saturn Uranus poate declanșa și tensiuni și pe scena globală, evidențiind o nevoie de securitate, impusă de energia lui Saturn, dar și o nevoie de libertate, impusă de energiile lui Uranus. Va fi interesant să vedem cum se desfășoară acest lucru, dar cu un alt Uranus din Saturn Square pe drum, în decembrie, este probabil că orice vedem că se desfășoară acum va face parte doar din poveste.

Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul lunii, avem și Solstițiul urmat câteva zile mai târziu de o Super Lună Plină în zodia Capricornului. Aceasta va fi o săptămână magică care ne va oferi oportunități de a ne conecta cu intuiția noastră, de a ne fundamenta energia și de a lucra cu ritmurile Mamei Pământ.

În timp ce iunie oferă unele alinieri cosmice rare și speciale, este cu siguranță o lună care poate simți că este o muncă grea, dar dacă ne luăm timpul, ne mișcăm încet și avem încredere în ritmul și fluxul Universului, ar trebui să ne găsim într-un mediu mult mai bun locul decât atunci când am început.

Pentru a vă ajuta să rămâneți energizat și reîncărcat prin toate aceste energii cosmice, am creat o meditație ghidată de reîncărcare a energiei , care este perfectă pentru luna iunie. O puteți descărca și asculta aici.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra unora dintre astrologia cheie pentru iunie 2021-

2 iunie – Venus intră în cancer

Venus intră în semnul moale, sensibil și hrănitor al Racului. Ne putem simți extrem de sensibili sau mai conștienți de emoțiile noastre. Nu vă fie teamă să spuneți nu la granițele stabilite, dacă este necesar, mai ales dacă sunteți în mod natural empatic.

5 iunie – Marte opus lui Pluto

Această aliniere este conectată la o mulțime de energie Marte-Pluto pe care am experimentat-o ​​în 2020. Putem vedea mai multe despre povestea evenimentelor care s-au desfășurat în jurul lunilor august, octombrie și decembrie anul trecut. Dacă ceva semnificativ iese în evidență din această perioadă de timp, poate vă place să vă uitați înapoi și să citiți ce a fost destinată această energie Marte-Pluto să ne învețe și să ne arate. Amintiți-vă că nu se vor repeta aceleași lucruri de data aceasta, ci mai mult că povestea progresează și acum primiți mai multe piese ale puzzle-ului.

10 iunie – Eclipsă de Lună Nouă în Gemeni

Aceasta este ultima Eclipsă a Sezonului și sora Eclipsă către Eclipsa Lunii de Sânge pe care am avut-o înapoi pe 26 mai. Această Eclipsă reprezintă noi începuturi și oportunitatea de a profita la maximum de oriunde am aterizat. Eclipsa lunii de sânge a deschis o cale și această eclipsă este darul nostru de cealaltă parte, oferindu-ne tot ce este necesar pentru cea mai înaltă creștere a noastră care merge mai departe. Nu există întoarcere, ci doar înainte, așa că încrede-te unde ești și știi că poți profita la maximum de asta. Urmează începuturi mai strălucitoare, este posibil să trebuiască doar să aveți răbdare și să permiteți energiei Eclipsei să se desfășoare. Această Eclipsă este semnul tău din Univers că, atunci când o ușă se închide, se deschide întotdeauna alta.

11 iunie – Marte intră în Leu

Marte se mută în semnul de foc al Leului. Urmăriți acest spațiu, deoarece luna viitoare din iulie, Marte va fi o energie proeminentă. Marte care se deplasează în Leu ar trebui să aducă un impuls frumos, mai ales dacă ne simțim letargici din toate energiile Eclipsei.

13 iunie – Piața Soarelui Neptun

O zi cu potențial de ceață în care ne putem simți puțin restricționați sau limitați din cauza lipsei de informații. Mercurul este încă în retrograd, așa că, dacă sunteți confuz cu privire la ce decizie sau direcție să luați, răspunsul este – pauză. Folosiți acest timp de pauză pentru a vă asculta intuiția și pentru a aștepta să apară mai multă claritate.Prognoze astrologice intuitive iunie 2021

14 iunie- Saturn Rx pătrat Uranus

Acesta este un eveniment astrologic major al anului și se va întâmpla încă o dată în decembrie. Saturn este în prezent în retrograd și dorește ca noi să ne asumăm responsabilitatea pentru toate acțiunile noastre. Pe măsură ce creează un pătrat cu Uranus, această energie se va intensifica și putem constata că trebuie să trecem prin câteva blocuri sau limite pentru a păși în acel loc de proprietate. Uranus vrea să ne vadă luând drepturile de proprietate dintr-un loc de eliberare și adevărată autenticitate. Există o cerere pentru o mai mare libertate aici. La nivel global, această energie poate provoca tensiuni deja existente, în care observăm o ciocnire de autoritate vs. libertate. Puteți citi mai multe despre această aliniere astrologică cheie pentru 2021 aici.

20 iunie- Jupiter intră în retrograd

O altă planetă intră retrogradă, oferindu-ne un total de 4 planete majore în retrograd (Mercur, Jupiter, Saturn și Pluto). Energia cosmosului încetinește și ni se cere să urmărim pașii noștri înainte de a merge mai departe. Anticii credeau că retrogradele erau un moment pentru a pătrunde în lumea interlopă pentru a ne împăca cu lucruri pe care poate le-am ratat prima dată. Jupiter Retrograde ne permite să ne întoarcem în ultimele luni pentru a vedea ce oportunități am ratat și unde există mai mult spațiu pentru extindere.

20/21 iunie – Soarele intră în Rac / Solstițiu

Soarele „stă nemișcat” pe măsură ce trăim cea mai lungă zi a anului în emisfera nordică și cea mai scurtă zi a anului în emisfera sudică. Acesta este începutul oficial al verii sau iernii, precum și începutul oficial al sezonului cancerului. Pe solstițiu, se spune că vălul dintre dimensiuni crește subțire, permițându-ne să accesăm energiile mai subtile cu mai mare ușurință. Acesta este un moment fantastic pentru a fi afară în natură și pentru a folosi pământul folosind Mama Pământ. Soarele care se mișcă în semnul apos al Racului aduce, de asemenea, o sensibilitate sporită și un memento pentru a practica iubirea de sine.Prognoze astrologice intuitive iunie 2021

22 iunie – Mercurul merge direct

Mercurul merge direct după ce a fost retrograd din 29 mai . Mercury Retrograde este cel mai puternic la data de început și de sfârșit, așa că continuați să practicați răbdarea. În următoarele săptămâni, o claritate mai mare va reveni. Dacă ați avut de-a face cu neplăceri, comunicări greșite sau erori tehnice, răspunsurile și soluțiile ar trebui să fie mai ușor de găsit.

24 iunie- Super Lună Plină în Capricorn

Super Luna Plină în Capricorn este o pungă mixtă de energie. Deși nu este la fel de intensă ca Eclipsele cu care am lucrat, energia noastră se poate simți puțin împrăștiată și putem constata că încă ne străduim să digerăm tot ce s-a întâmplat în ultimele câteva săptămâni. Folosiți această energie pământească Capricorn pentru a vă împământa și pentru a practica o îngrijire de sine.

25 iunie – Neptun retrograd

Neptun intră acum în retrogradul său anual, revenindu-ne la patru planete în retrograd. Neptun este totul despre iluzie, dezlipirea voalului și adâncirea în tărâmuri superioare de înțelegere. Când intră retrograd, ne putem simți rupând iluziile trecutului sau găsindu-ne intuiția mai activă. Aceasta este o energie subtilă, dar cu Jupiter, Saturn și Pluto, de asemenea, în retrograd, vom simți cu siguranță că lucrurile încetinesc.Prognoze astrologice intuitive iunie 2021

26 iunie- Venus intră în Leu

Venus părăsește Racul apos și intră în semnul de foc al Leului. Aceasta este o energie puternică care ne amintește să deținem și să îmbrățișăm tot ceea ce suntem. Simțiți-vă frumos în pielea în care vă aflați. De asemenea, urmăriți acest spațiu când Venus urmează să facă o aliniere rară cu iubitul său cosmic, Marte luna viitoare!https://foreverconscious.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Afirmatii

Rosteste cate o mantra in fiecare dimineata si vei vedea cum totul se va schimba in bine: Am pregatit pentru tine 7 mantre simple, insa

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121