Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Proiectii, asteptari

question-158453__340

Cat de mult v-ati surprins fiind prinsi in proiectiile si asteptarile celorlalti oameni? Cat de mult ati fost dezamagiti de persoanele din jur deoarece nu s-au ridicat la nivelul propriilor asteptari? La ce duc toate astea? Ii judecati pe ceilalti pentru ca v-au dezamagit? Va judecati pe voi insiva pentru ca ati esuat? Va separati de esec ca rezultat al tuturor acestora? Cat de multa alegere aveti in toata treaba asta?

Proiectiile si asteptarile sunt ceea ce ganditi voi ca cineva va face, chiar daca nu va actiona in acest sens. Proiectiile si asteptarile sunt lucruri pe care le emiteti in lume despre ceea ce v-ar placea ca cineva sa faca, deoarece acel lucru reprezinta ceea ce va doriti. Daca va asteptati la ceva de la cineva, atunci nu sunteti constienti.

Majoritatea oamenilor au o multime de asteptari si judecati proiectate asupra lor, inca de la varste fragede. Acestea pot avea puternice efecte adverse asupra corpului si a fiintei. De fiecare data cand permiteti sa fiti definiti de proiectiile, asteptarile, separarile, judecatile si respingerile cuiva, va disipati propria fiinta. Cat de mult ati ales sa nu fiti voi insiva, in favoarea punctului de vedere al altcuiva? Atunci cand cineva proiecteaza asupra voastra, voi nu aveti de ce sa le luati de bune sau reale.
Pana la 2 ani, nu percepem diferenta dintre noi si parintii nostri sau alti oameni din jurul nostru. Luam totul asupra noastra, inclusiv toate gandurile, sentimentele, emotiile si punctele lor de vedere. Apoi, cand devenim adolescenti si cautam rebeliunea fata de parintii nostri, de fapt ne punem contra noastra.

De asemenea, exista proiectii, asteptari, judecati, separari si respingeri care sunt puse asupra corpului nostru. Cat de mult din cum arata corpul vostru este rezultatul acestora? Va fac toate acestea sa simtiti corpul vostru usor si degajat? Sau va faceti trupul sa sufere?

Cum ar fi daca nu ar mai trebui sa faceti lumea din jur sa inteleaga punctul vostru de vedere? Cum ar fi daca i-ati lasa sa fie acolo unde sunt? Cum ar fi daca nu ati mai avea proiectii si asteptari de la nimeni? Cum ar fi daca viata voastra ar fi diferita?

Eu nu am niciodata niciun fel de proiectie, asteptare, separare, judecata sau respingere fata de cineva. Mai degraba percep, decat cred. Sunt capabil sa ma adaptez, in functie de moment. Sunt doar surprins atunci cand lumea face ceea ce spune. Nu cred in ceea ce lumea spune. Sunt constient de ce iese de fapt si de drept din capul lor. In loc sa incerc sa fiu dragut tot timpul, sunt dispus sa fiu un demon venit direct din iad. Voi sunteti? Sau sunteti dedicati sa fiti un pres de pus pe jos?

Daca voi sunteti sursa a tot ce se intampla in viata voastra, atunci trebuie sa fiti dispusi sa fiti sursa a ceea ce schimba oamenii din jurul vostru, de asemenea. Voi trebuie sa fiti sursa schimbarii si posibilitatii si intrebarii. Ce anume poti schimba pentru a crea ceva diferit? Ce intrebare poti sa fii, astfel incat totul sa se schimbe in sensul bun?Gary Douglas Sursa:http://www.astrocafe.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121