Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Purificare cu sare

Purificare cu sare

Purificare cu sare…Sarea este unul dintre cele mai mari daruri pe care ni le-a dat Pământul.

…Proprietățile uimitoare de curățare a sării, capacitatea sa de a absorbi energia negativă sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri, folosind sarea în medicină și în viața de zi cu zi.

…Cercetătorii moderni au descoperit că efectul sării asupra oamenilor se bazează pe capacitatea sa de a înregistra, stoca, amplifica și transmite informații despre energie. Sarea acumulată în interiorul Pământului, poartă o puternică sarcină pozitivă, care este capabilă să absoarbă energia negativă a celor care vin în contact cu ea. Acest lucru explică efectele antiinflamatoare și calmante ale sării.

…Sarea are proprietăți puternice de curățare. În ocean, acționează ca un antiseptic care ucide bacteriile. In timp ce marea este supusă aceleiași poluări ca pe uscat, apa sărată se regenerează mai repede, așa că oceanul, datorită în mare parte sării, este un mediu cu auto-curățare.

…Prin urmare, din cele mai vechi timpuri, sarea a fost folosită în mod tradițional în diferite metode de curățare, iată câteva dintre ele.

…1.Calcatul energiei negative.

Această metodă constă în faptul că, sarea de rocă este turnată într-un castron, iar o persoană stă pe ea cu picioarele goale și începe să o calce și toată energia negativă din corpurile sale fizice și energetice intră în sare și este aruncată în jos . Durează 10-15 minute pentru a călca negativul, iar după ritual, sarea este fie dizolvata cu apă si aruncata, fie îngropată direct în pământ.

…2.Duș cu sare.

Frecați-vă corpul cu sare de masă, încercând să acoperiți toate suprafețele cu excepția părului, dar nu frecați sarea prea tare, faceți-o ușor pentru a nu simți disconfort, apoi intrați în duș și clătiți sarea cu apă. Când stati la duș, întoarceti-va mental la apă pentru a spăla toate lucrurile rele de pe dvs.Purificare cu sare.

Apa sărată vă va curăța corpul și sufletul. Este foarte bine să faceti un duș cu sare după o zi grea de muncă sau când simțiti tensiunea interioară, după o ceartă și o comunicare cu o persoană neplăcută.

…3.Băi cu sare.

O altă modalitate excelentă de curățare, sunt băile cu sare de mare. Sarea dizolvată în apă, poate spăla energia negativă acumulată nu numai într-o zi, ci și de-a lungul multor ani. Pentru a face acest lucru, trebuie să dizolvați câteva linguri de sare în apă și să stați în ea timp de 15-20 de minute, apoi să faceți un duș. De asemenea, pentru curățare, puteți folosi zilnic băi de picioare cu apă sărată.

4.Sare la capul patului.

Dacă lucrați cu un număr mare de oameni sau simțiți o supraîncărcare a informațiilor, dacă aveți un somn greu și neliniștit, atunci sarea plasată la capul patului într-un bol din material natural, de exemplu, într-o oală de pământ, va va ajuta. După ceva timp, veți vedea că sarea se va întuneca, apoi va trebui schimbată cu una nouă.

5.Pungi de sare pentru curățarea casei.

Pentru a proteja și curăța casa de energie negativă, puteți coase pungi din țesătură albă solidă naturală, le puteți umple cu sare și le puteți agăța în colțurile apartamentului.Acest lucru este valabil mai ales dacă străinii vin deseori la voi acasă sau scandaluri și certuri în familie. După un timp, când sarea absoarbe informațiile negative maxime pentru aceasta, pungile se vor întuneca și vor trebui înlocuite cu altele noi.Purificare cu sare.

6.Sarea pentru a purifica energia casei.

Dacă lucrurile nu merg bine în familie, există energie grea acasă, nu există armonie și înțelegere reciprocă, atunci puteți folosi următorul mod antic de a curăța spațiul. Încălziți sarea de rocă grosieră într-o tigaie din fontă . De la temperatura ridicată, cristalele de sare încep să se descompuna și, odată cu ele, energia negativă care era în casă este distrusă – Energia cuvintelor, gândurilor și faptelor negative, care s-a acumulat de-a lungul anilor în aer, pe suprafețe dure și plante . Toate acestea, ca un magnet, sunt atrase de sare, care absoarbe energia negativă și o distruge imediat. Ca urmare a acestui ritual, casa este curățată. Dacă este necesar, această procedură poate fi repetată de mai multe ori, iar pentru profilaxie – o dată la șase luni.

7.Eliminarea negativității cu sare.

Inainte de a face curat in casa, pentru a curata spatiul nu doar fizic,dar si energetic,puteti pune cate un varf de sare in fiecare colt al apartamentului, lasati-l sa zaca acolo, iar apoi sa indepartezi aceasta sare din apartament impreuna cu alte gunoaie.

…8.Sarea, ca și apa, absoarbe energia cu care o persoană se îndreaptă spre ea, astfel încât, chiar și sarea pe care o folosești la gătit poate fi făcută magică spunându-i cuvinte diferite și dorind fericire familiei și prietenilor tăi …

Curățarea bijuteriilor cu sare.

Produsele foarte bune din aur din argint, despre care se știe că pot absorbi energia negativă, se curăță și cu sare. Pentru a face acest lucru, bijuteriile trebuie puse în sare timp de câteva zile. Acest lucru se aplică atât bijuteriilor pe care le purtați în mod constant, cât și celor care vi s-au daruit sau pe care nu le-ați purtat mult timp. Sarea va lua de la ele energie negativă.

CUM SĂ TE PROTEJEZI CU SARE?

…Sarea redă forța pierdută, vindecă defectele din corpul astral. Oamenii răi nu suportă acest lucru, nu degeaba strămoșii noștri au luat sare cu ei pe drum, ca amulete. În Rusia, un vas de sare deschis a fost întotdeauna pus pe masă pentru a devia energia negativă și ochiul rău. Strămoșii noștri credeau că aruncarea unui vârf de sare peste umărul stâng evită ghinionul. Prin urmare, atunci când mergeau la o întâlnire importantă sau încheiau o afacere, negustorii făceau întotdeauna acest ritual.Purificare cu sare.

…Sarea este, de asemenea, un mare vindecător – vindecă visele rele și insomnia. Dacă te-ai născut sub semnul Racului, Scorpionului, Peștilor, Gemenilor, Balanței, Vărsătorului, dizolvă trei vârfuri de sare în apă, pune lichidul în capul patului și la picioarele tale pe podea noaptea. Cei născuți sub semnul Berbec, Taur, Leu, Fecioară, Săgetător sau Capricorn trebuie pur și simplu să pună două boluri de sare uscată la cap și la picioarele lor (pe podea). Dimineața, sarea sau apă sărată trebuie turnată în toaletă. Faceți această procedură timp de trei nopți la rând, iar somnul dvs. va deveni puternic și profund.

~ Metoda de curățare a chakrelor cu sare și semințe de muștar negru ~

…Luați semințe de muștar negru (uneori în magazine se numește „maro”), amestecați cu sare, adăugați 7 buc. ardei iuti roșii, înfășurați într-un șervețel și faceți o bandană în jurul vostru (în semicerc) cu un șervețel. Puteți face bandane în jurul anumitor chakre (prin intemperii obișnuite) – în funcție de senzații.

…Alternativ, puteți aplica un amestec de semințe de muștar negru, sare și ardei iute pe chakre, pentru o vreme – și se curata.

Această metodă funcționează bine împotriva atenției negative sau, după cum spun oamenii, „din ochiul rău”/ ′′de deochi ” . Negativitatea generată de atenția negativă îndreptată către tine se colectează în semințe de muștar și în sare. Apoi ar trebui să arunci boabele de muștar sau, dacă este posibil, să le arzi.

-Alexander Z .

-Traducerea : Valentina Ionescu

Media 4 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121