0
(0)

head-580892__340

Gândurile sunt materiale.Lucrurile la care te gândești,riscă să devină realitate. Gândurile deghizate în cuvinte au o putere specială,inclusiv frazele pozitive și afirmațiile.Cu ajutorul lor, îți poți programa realitatea și mediul. Cel mai important este să știi cum.

Puterea afirmațiilor poate fi folosită în diferite moduri.Cineva preferă să asculte afirmația audio, cineva – să scrie fraza pe hârtie, iar cineva – să o pronunțe cu voce tare. Este important să-ți găsești modul potrivit, atunci cuvintele vor fi mai eficiente.

Pentru a utiliza corect puterea afirmațiilor pozitive în viața de zi cu zi, trebuie să-ți amintești 4 reguli simple și să le urmezi.

1.Trebuie să crezi în ceea ce spui

Atunci când lucrezi cu afirmațiile, concentrează-te asupra cuvintelor pe care le rostești. Scapă de îndoielile care subconștient îți pot apărea pe fundal. Este extrem de important să-ți ajuți mintea să creadă că afirmația va funcționa.

Pentru a face acest lucru,alege formularea corectă pe care creierul este capabil să o accepte drept adevăr.De exemplu, în loc de: “Sunt bogat, am mulți bani” ar trebui să spui: “Bunăstarea mea crește în fiecare zi, succesul și banii mă iubesc”.
Atunci când conștiința va accepta afirmația, ea va funcționa.

2. Lucrează cu credințele tale, nu cu faptele

Afirmațiile bazate pe fapte nu funcționează.Declarațiile trebuie să fie legate de convingeri (stereotipuri,atitudini, clișee). Formulează declarațiile,astfel încât acestea să nu-ți contrazică convingerile.

De exemplu:“Omul este fie gras,fie slab”e greu să contrazici cu acest fapt.Însă cu afirmația: “Mai mult de jumătate dintre persoanele supraponderale sunt capabile să piardă în greutate” –e mult mai ușor să lucrezi.Ascultă-te și dacă declarația nu-i provoacă subconștientului tău protest sau contradicții, nu ezita să o folosești.

3. Caută exemple și dovezi ale convingerilor tale. 

Afirmațiile devin mai puternice,atunci când sunt susținute de exemple concrete. Expresia: “Ei au reușit,voi reuși și eu”în acest caz,este cel mai bun ajutor.Dacă, de exemplu, vrei să lucrezi cu afirmațiile pentru a avansa în carieră, caută exemple despre modul în care alte persoane au reușit să obțină succes în acest domeniu. Spune afirmația și gândește-te la cei care au avut succes în această afacere. Atitudinea corectă va ajuta afirmațiile să se planteze în mintea ta și să funcționeze.

4. Urmărește schimbările

După o perioadă de timp,de când ai început să folosești afirmațiile, în jurul tău se vor întâmpla schimbări. Privește mai atent, apreciază-le și bucură-te de primul rezultat. Dacă nu observi nimic, merită să revizui tactica utilizării afirmațiilor. Cel mai probabil, faci ceva greșit, iar corpul tău refuză să accepte afirmația ca adevăr.

https://relatii.net

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.