0
(0)

puzzle-1746552__340

„Mintea nu poate fi ocupata de emotii pozitive si negative in acelasi timp.Trebuie sa predomine fie unele,fie celelalte.Este responsabilitatea noastra sa ne asiguram ca emotiile pozitive sunt cele care ne influenteaza in mod dominant mintea.” Napoleon Hill

Exista o anume sincronicitate care apare, clipa de clipa, intre creier si corp.

De fapt cand incepi sa te simti asa cum gandesti, incepi sa si gandesti asa cum te simti. Atunci cand felul in care te simti devine mijlocul prin care gandesti sau daca nu poti gandi la un nivel superior celui in care te simti, nu te vei putea schimba niciodata. Schimbarea presupune sa gandesti superior modului in care te simti. A te schimba inseamna sa actionezi superior modului obisnuit de a simti al tiparului memorat.

Patrunde in subconstient si schimba convingerile care te saboteaza!
Subconstientul nu stie decat ce l-ai programat sa faca.Ti s-a intamplat vreodata sa lucrezi concentrat la computer si dintr-o data computerul sa porneasca programe automate asupra carora nu ai nici un fel de control?
Cand folosesti constientul ca sa opresti programele automate,stocate in subconstient e ca si cum ai striga la computerul scapat de sub control, care a activat mai multe programe si pe ecranul caruia tot apar ferestre care te bulverseaza. Computerul nici macar nu va inregistra informatia, ci o va tine in continuare tot asa,pana nu intri in sistemul lui de operare si schimbi niste setari.

Similar, si tu iti vei schimba realitatea daca accesezi o stare de constiinta extinsa si reprogramezi subconstientul cu un set nou de convingeri.

Oricare ar fi decizia ta, retine ca:
„Tu ai putere asupra mintii tale,nu asupra evenimentelor din afara.Cand vei realiza asta, iti vei descoperi puterea.„Marcus Aurelius

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.