Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Puterea cuvintelor si incarcarea lor energetica!

note-2025016_960_720Cuvântul este puterea pe care o are omul de a se exprima şi de a comunica, de a gândi şi de a crea evenimentele din viaţa lui. Cuvântul, în fapt gândul exprimat, este alături de gândul neexprimat (dialogul intern) cea mai puternică unealtă pe care o are omul. Cuvântul reprezintă manifestarea fiinţei noastre spirituale, scânteia divină din interiorul nostru. Cuvântul nostru, folosit corect și într-un mod constructiv ne puate ridica pe cele mai nebănuite culmi, însă, la fel de bine, folosit într-un mod negativ poate să distrugă tot ce există în jurul nostru. De aceea, puterea cuvinteloreste imensă; folosirea greşită a lor creează ”iadul pe pământ”.

 

Puterea cuvintelor!

Orice putere creatoare folosită greșit, nepotrivit, poate deveni malefică si cu atat mai mult puterea cuvintelor. Cuvântul poate fi considerat magie, de aceea folosirea greşită a cuvintelor  poate deveni magie neagră. Cuvântul vorbit sau scris are o forță extraordinară, este atât de puternic încât cuvânt poate schimba o viaţă sau poate distruge vieţile a milioane de oameni. Un cuvânt negativ poate fi un blestem, iar adesea oamenii folosesc cuvântul la fel ca magicienii, blestemându-se inconştient unii pe alţii. Noi îi blestemăm adeseori pe alţii prin părerile care le exprimăm. De exemplu, dacă ne întâlnim cu o cunoștință şi îi spunem: “arăți rău azi, ești cam palid la față, parcă ai fi bolnav”, dacă el va asculta aceste cuvinte şi va crede în ele, se va putea chiar îmbolnăvi. În același mod putem schimba în bine atitudinea unei persoane care se află într-o pasă mai proastă spunându-i ceva încurajator: ”ce bine arăți azi emani multă fericire și siguranță”. Aceasta este puterea cuvintelor. Oamenii care au un nivel ridicat de spiritualitate sunt foarte rezistenţi la blesteme și la gândurile negative din jurul lor.

Din păcate, oamenii folosesc cuvântul într-o mare măsură în scop negativ (voit sau involuntar) pentru a împrăştia emoţiile otrăvite: furia, gelozia, invidia sau ura. Dintre toate armele de distrugere pe care le-a inventat omul, cea mai teribilă este puterea cuvintelor care poate să distrugă fără să lase urme. Noi ne atacăm în permanenţă prin cuvinte şi ne omorâm unul pe altul în mod sistematic, de multe ori fără să ne dăm seama de acest lucru, nestiind cât de importantă este puterea cuvintelor.

Această practică a devenit cea mai rea dintre toate formele de magie şi a fost numită bârfă. Bârfa, desi la prima vedere poate părea inofensiva, ne alterează şi scurtează viaţa, ne distruge fizic şi spiritual, fiindcă în permanenţă ne ruinează sufletul şi trupul. Bârfa e un act de magie neagră şi este foarte rea, deoarece este otravă pură. Cu toţii am învăţat cum să bârfim acceptând bârfa altora, socotind că aceasta este o modalitate normală de comunicare. Din păcate, bârfa a devenit o forma curentă de comunicare în societatea umană. În termeni religioși, bârfa este considerată un păcat și este vazută de sfinții părinți ca o crimă împotriva aproapelui. De fapt, barfa este pierdere de vreme, neputință, josnicie, rea voință…și tot ce poate fi mai urât!

Cuvântul are o încărcătură energetică care nu moare niciodată. Cuvintele pun în mişcare vibraţiile ce se propagă în cercuri din ce în ce mai mari, până ce îmbrăţişează întregul univers. De aceea trebuie să ne ferim mintea de gândurile rele despre ceilalţi şi să ne asumăm întreaga responsabilitate asupra sentimentelor, gândurilor şi cuvintelor noastre. În ziua în care omul va înţelege că are puterea de a-şi schimba viaţa prin cuvintele create de gândire, atinge maturitatea. Gândurile şi cuvintele sunt nişte transmisii energetice care în funcţie de încărcătura lor, adică de frecvenţa lor joasă sau înaltă, ne pot face rău sau bine.

Cu cât vibraţia cuvintelor e mai joasă cu atât fiinţa care se manifestă astfel dovedeşte că e un spirit involuat, un om cu o vibraţie joasă. Vibraţia joasă se recunoaşte după starea pe care ţi-o dă: de tensiune, de teamă, de boală, de nemulţumire, de nefericire. Omul devine astfel o victimă sigură a energiilor de vibraţie  asemănătoare (joasă) pe care le emite.

Cuvântul rostit are o mare putere întrucât este încărcat cu energie proprie. De aceea este bine ca ca mai întâi să alegem cuvintele şi apoi să le dăm putere. Gândul este forţa dinamizatoare din spatele cuvântului rostit, cel ce dă forță, putere, cel ce dinamizează cuvântul rostit. A te teme de cuvintele negative auzite la alții despre tine înseamnă a le spori energiile şi astfel influenţa lor negativă asupra ta va creşte; puterea cuvintelor este dată și de forța cu care crezi în ele!

Dacă cuvântul este rostit într-o doară sau fără forţa gândului, el nu ajunge să se împlinească, dar tot poate produce efecte (bune sau rele, după cum i-a fost orientarea). Orice cuvânt negativ adresat unui om reprezintă un atac energetic asupra lui, cu efect de bumerang, amplificat şi asupra noastră.

Mulţi oameni au obiceiul de a rosti blesteme pentru orice fleac, ei îşi blesteamă părinţii, copii, vecinii, prietenii, de a apela la vrajitorie sau magie neagra…. Este un obicei foarte rău, fiindcă vorbele creează condiţii ca nenorocirile să apară. Acolo unde se duce atenţia/intenția se duce şi energia. Puterea cuvintelor este dată, de asemenea, și de intenție!

Cuvintele și gândurile negative pot fi contracarate prin iubire, întrucât iubirea este cuvântul care se apropie foarte mult de cuvântul ”Dumnezeu” ca influenţă vibratorie. Noi putem influenţa în mod subtil pe cei aflaţi în preajma noastră, prin energia pozitivă sau negativă pe care o emitem. Gândurile şi sentimentele negative sunt asemenea unor arme puternice care pot cauza pagube considerabile. Dacă urâm pe cineva din adâncul inimii şi trimetem spre el gânduri negative putem contribui la distrugerea lui. Orice cuvânt are o frecvenţă vibratorie. De aceea, e benefic ca omul să utilizeze numai cuvinte de înaltă vibraţie. Fiecare cuvânt atrage o energie asupra celui care îl exprimă şi energia e în raport cu vibraţia cuvântului.Sursa:http://psub.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Critica

Nu pune la inimă criticile oamenilor! Cei care îți vor binele, cu adevărat, își vor găsi timp să te învețe nu să te judece. Nu

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121