Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Antidot pentru ingrijorare,Puterea prezentei Eu Sunt,Oamenii deștepți nu se răzbună ,Puterea gândului,Puterea mentala,Mai puternica decat orice, puterea gandului, Daca simti aceste lucruri

Puterea prezentei Eu Sunt

Puterea prezentei Eu Sunt

Noi suntem vii, existam, dar cine suntem noi?

Tot ce stim noi este ceea ce credem ca suntem, ceea ce am invatat ca suntem, ceea ce ni s-a spus ca suntem, ceea ce pretindem ca suntem, felul in care am dori sa fim perceputi de ceilalti oameni. Toate acestea ni se pot parea adevarate, dar nu sunt. Tot ce afirmam noi in legatura cu noi insine sunt simple cuvinte, iar acestea sunt intotdeauna distorsionate de convingerile noastre.

Atunci cand ajungem sa ne percepem dincolo de cunoasterea acumulata, singurul lucru pe care il simtim este: EU SUNT.

EU SUNT CEL CE SUNT.

Noi suntem cei care suntem , iar la baza acestei perceptii sta acceptarea totala de sine.Numai cei care se accepta in totalitate asa cum sunt se pot bucura pe deplin de viata lor, fara sa se judece singuri, fara sa se critice, fara vinovatie, rusine si remuscari. Singurul lucru care ramane este adevarul gol-golut. Nu mai simtim nevoia sa stim cine suntem, nu mai simtim nevoia sa pretindem ca suntem altcineva decat suntem. Putem fi complet autentici. In astfel de moment putem simti Prezenta Divinitatii dincolo de cuvinte, adica fara nici un fel de intelegere.  De aceea putem transmite un mesaj iar acest mesaj este adevarul nostru. Mesajul este Prezenta noastra.

Toti noi nascutii au aceeasi prezenta. Ei sunt Una cu Dumnezeu, cu Infinitatea…

Atunci cand ne-am nascut , Prezenta noastra a fost suficienta pentru a trezi instinctual celor din jur de a ne oferi atentia lor, de a ne proteja si a ne implini toate nevoile. Aceasta Prezenta nu a disparut complet din fiinta nostra, dar a fost reprimata foarte multa vreme. Pentru a o simti din nou, tot ce trebuie sa facem este sa devenim pe deplin constienti, sa ne percepem creatia dintr-o perspective complet diferita, in care totul devine foarte simplu.

Imagineaza-ti cum ar fi sa redevii asa cum erai in primele luni de viata….Atunci cind iti vei redobandi Prezenta, tu vei deveni ca o floare, la fel ca vantul, ca oceanul, ca soarele sau ca lumina. Vei fi TU, pur si simplu.

Nu vei mai simti nevoia sa te justifici in vre-un fel.

Tu te afli aici pentru a exista, fara nici un alt motiv. Singura ta menire este sa te bucuri de viata si sa fii fericit! Singurul lucru pe care trebuie sa il faci in acest scop este sa fii tu insuti, sa fii autentic, sa fii prezenta absoluta, sa fii una cu Fericirea, cu Iubirea, cu Bucuria. Asta inseamna Intelepciunea: Sa fii tu Insuti! Atunci cand ai incredere in tine insuti, tu iti urmezi instinctele interioare innascute. Nu ai nici cea mai mica indoiala referitoare la cel care esti cu adevarat si actionezi pe baza bunului simt. Dispui astfel de intreaga putere a autenticitatii tale. Ai incredere in tine insuti si in Viata.Esti absolute convins ca totul va fi bine, iar Viata iti raspunde, devenind extrem de usoara.Mintea ta nu mai simte nevoia sa inteleaga totul…Accepti cu seninatate faptul ca nu stii totul.Nu inventezi ceea ce nu stii.Atunci cand esti suta la suta autentic, spui intotdeauna exact ceea ce gandesti: Imi place. Nu imi place. Doresc acest lucru. Nu doresc acest lucru.  Daca nu iti place ceva , nu te oblige nimeni sa actionezi in directia respectiva.Te bucuri de viata facand exact ceea ce iti place.

Noi ne ingreunam singuri viata incercand sa ne sacrificam pentru ceilalti.Cu siguranta noi nu am venit in aceasta lume pentru a ne sacrifica pentru altcineva, pentru a satisface opiniile sau punctele de vedere ale altor persoane.Te confrunti cu teama de a fi tu insuti, de a fi Una cu Sinele tau real. Daca vei da dovada de curaj in aceasta confruntare, vei descoperi ca niciunul din motivele care te speriau nu este real. Vei descoperi apoi ca este mult mai usor sa fii tu insuti decat sa incerci sa fii altcineva decat esti. …Ai nevoie de foarte multa energie pentru a sustine masca sociala pe care ti-ai impus-o.

Jucarea acestui rol te-a obosit!

Iti doresti sa fii din nou tu insuti.

Atunci cand esti autentic, tu poti face orice iti doresti sa faci si poti crede orice iti doresti sa crezi, inclusiv  IN  TINE  INSUTI!

Singurul lucru care conteaza este sa fii cel care esti cu adevarat, sa fii autentic, sa te bucuri de viata si sa iubesti. Sa fii Una cu Iubirea reala, cu acel sentiment care nu poate fi descris in cuvinte si care rezulta din identificarea cu Sinele tau real. Iubeste-te asa cum esti, pentru ca Esti cel care Esti. Respecta-te asa cum esti si intotdeauna transmite Lumii mesajul Adevarului si al Iubirii.

Sursa:  cartea “Al cincilea legamant”, autori Don Miguel si J. Ruizhttps://www.humanitysteam.ro/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Mantrele

  “Schimbă un singur lucru în viața ta și aceasta îți va afecta toată viața” Mantrele sunt medicamente. Mantrele vindecătoare sunt, în esență, foarte simple.

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121