Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Puterea subconstientului

Puterea subconstientului

Miraculoasele puteri ale subconstientului sunt universale, nu sunt creatia sau descoperirea unui om, ele exista dintotdeauna. Marile adevaruri eterne, marile legi ale vietii preced, in principiu, toate religiile. Tot ce trebuie facut este sa unim mentalul si psihicul, focalizandu-ne cu putere asupra a ceea ce vrem sa manifestam; puterea creatoare a subconstientului va raspunde imediat.

Marele secret al tuturor geniilor din toate epocile este capacitatea extraordinara de a intra in contact cu puterile subconstientului lor si de a le folosi corespunzator cu scop in dezvoltare personala.

Subconstientul cunoaste rezolvarea oricarei probleme. Daca ii sugerati inainte de a adormi “Doresc sa ma trezesc la ora 6″, el va va trezi atunci.

Subconstientul este in controlul functiilor corpului uman, sugestionat cu ideea unei sanatati perfecte, el se va supune si va lucra in sensul acesta.

– Suntem asemeni unui capitan care isi conduce vaporul, tebuie sa dam “ordine” potrivite (sugestii si imagini mentale care descriu ceea ce dorim sa realizam).

Nu spuneti niciodata “Mi-e imposibil sa..” sau “Nu pot sa repar acea greseala.”, de exemplu. Repetate, acestea se impregneaza in subconstient si acesta va lucra in asa fel incat in situatiile respective veti actiona astfel inca sa se intample sa nu puteti sa reparati acea greseala, adica sa se adevereasca credinta pe care o are subconstientul.

Legea care sta la baza intregii manifestari a lumii exterioare este legea credintei. Credinta este gandul intretinut permanent si in mod constient. Respingeti cu fermitate orice gand ca cineva sau ceva v-ar putea face rau. Aveti incredere in uriasa putere a subconstientului de a vindeca, inspira, revitaliza si aduce abundenta.

Subconstientul accepta ceea ce ii este impus sau, cu alte cuvinte, ceea ce gandim in mod permament; el nu judeca, el este ca pamantul care primeste orice fel de seminte, gandurile sunt active, ele constituie semintele. Gandurile gandite des, devin credinte, si ele patrund in subconstient, care nu discerne, ajuta la infaptuire tututror. Un om convins ca nu are o memorie bune, pentru ca a uitat ceva intr-un moment important, isi va deteriora capacitatea de a memora pentru ca in constientul lui are acest gand.

– Este un bun exercitiu de dezvoltare personala sa ne verificam gandurile si sa renuntam constient la cele care credem ca ne fac rau. Niciodata nu e prea taziu.

Mentalul constient are rol de paznic. Rolul sau fundamental este acela de a va proteja subconstientul de sugestiile negative. Urmariti sa fiti mereu convinsi ca in curand se va petrece ceva minunat. Cea mai mare putere pe care o avem este cea de a alege, liberul arbitru. Asa ca, bucuria si bunastarea ar trebui sa fie primele optiuni.

Din fericire, resurse sunt pentru toti.https://autoeducare.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Iertarea

Iertarea nu trebuie perceputa simplist. Daca ne simtim rau, trebuie sa ne intrebam: „De ce imi este rau? Ce anume imi provoaca raul? Exemple 1.

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121