Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Arta de a-ti cere scuze,Transformarea Incredibilă: Încrede-te și Prosperează!,Eliberarea de condiționările familiei,Gandul,factor al realizarii,Vorbele au mare putere,Curățenie generală în suflet,MANTRE PENTRU FIECARE ZI,Cum îşi controlează omul emoţiile?,Cunoaste-ti umbra si imprieteneste-te cu tine!,Comunica-ti nevoile si implineste-ti viata,Bucuria - calea Noului Pamant,Cum să vă deblocați puterile psihice,Puterea subconștientului,Vindecarea spirituala a depresiei,Echilibrarea mintii perfecționiste,Trăind în prezent,Avantajele cand spunem ce gândim, Caracteristicile unui suflet avansat/batran, Pericolele ascunse ale pozitivității toxice, frecvența, A visa inseamna a-ti imagina, Calea Maestrului Interior, Unde există motivație, Cele 10 calităţi ale unui lider, Iți asumi responsabilitatea asupra vieții tale?, Preia controlul asupra minții tale

Puterea subconștientului

Puterea subconștientului

Atunci când citim sau când reuşim să rezolvăm o ghicitoare avem impresia că deţinem controlul, spune Tom Stafford, specialist în ştiinţe cognitive. Un nou experiment arată, însă, că procesele care au loc independent de gândirea conştientă ar putea fi mai vaste decât se credea.

Psihologii sunt de acord cu faptul că există un subconştient care are un rol foarte important în orice proces de gândire. Dacă vă întrebaţi care este capitala Franţa, Parisul vă vine imediat în minte. Dacă vă mişcaţi degetele de la picioare, procesul nu a fost pregătit în prealabil în mod conştient. Acesta a fost pus la dispoziţie de inconştient.

Marea întrebarea din lumea psihologiei este ce anume realizează inconştientul şi ce necesită gândire conştientă. O teorie populară spune că inconştientul este responsabil de acţiunile simple de stimul-răspuns, de reţinerea unor lucruri de bază, de recunoaşterea obiectelor şi de executarea unor mişcări învăţate. Cogniţia complexă, cea care implică planificare, raţionament logic şi combinarea ideilor, este un proces al gândirii conştiente.

Bioenergeticeanul Lidia Fecioru ne învață cum să determinăm subconștientul să lucreze în beneficiul nostru pentru a putea atrage bunăstarea în viața noastră și pentru a ne feri de probleme.

Subconștientul dacă este plin de probleme nu e bine. Adică avem o minte care este ca o maimuță obraznică cu o bombă în mână. Așa și cu subconștientul. Trebuie să-l lăsăm de multe ori liniștit. Niciodată nu se odihnește. De aceea avem și coșmaruri, pentru că subconștientul este încărcat cu fricile noastre.

Puterea subconștientului este foarte mare și de foarte multe ori, ne culcăm și nu ne simțim bine. Ziceam noi să numărăm ca să intrăm în starea Alfa. Trebuie să-i dăm comandă, pentru că el, în timpul nopții, ne poate ajuta să ne treacă unele stări.

Putem aduce corpului o armonie foarte bună. De foarte multe ori, suntem agitați, nimic nu ne merge, totul este pe dos. Chestia este că pentru a ne-o băgăm în subconștient și ne rămâne acolo.

Unui om cu o minte liniștită, vei vedea că toate îi merg strună. Deci, nu are nicio problemă. Îi vin banii când îi trebuie, nu e stresat și nu se gândește la probleme. Efectiv, citește o carte fără să-i fugă gândul în alt loc”, explică Lidia Fecioru.

Pentru ca lucrurile să meargă în beneficiul nostru trebuie să eliminăm frica din subconștient. Frica ne blochează succesul!

“Frica, ne poate bloca subconștientul. De aceea, trebuie să scăpăm de frici. Când puterea subconștientului funcționează în beneficiul nostru, dispar fricile, pentru că el le va bloca. Și nu se va întâmpla nimic. Ne poate bloca inclusiv succesul. Că spunem că îmi e frică și nu te duci și faci niște pași pentru că îți este frică.

Mai vedem oameni foarte calmi. De un calm olimpian. Asta vorbește despre puterea subconștientului care crește. Crește și se dezvoltă, dar trebuie să-l lăsăm și să nu-l blocăm nici cu frică, nici cu invidie sau orice îl poate influența.

Există perioade când nu ne merge treaba. Trebuie să încercăm să fim liniștiți, să nu intrăm în panică și în disperare. Ca altfel, intervine haosul. Când intervine haosul la revedere”, spune bioenergoterapeutul.

Subconștientul poate aduce sănătatea și bunăstarea într-un echilibru

“De aceea spunem noi că atunci când mintea este superioară conduce subconștientul, oamenii ajung la trezirea spirituală. Să nu lăsăm subconștientul să fie invadat de buruienile celelalte. Să-l lăsăm să-și facă lucrarea, fără să-l influențăm negativ. Totul e în mâinile noastre.

Trebuie să-i dăm drumul și să controleze mintea. Nu trebuie să lăsăm mintea să ne controleze, deci noi trebuie să o controlăm”, adaugă Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru: “Oamenii cu subconștient sănătos, dorm sănătos”

“Coșmarurile sunt încărcătura subconștientului. Seara, nu trebuie să ne culcăm cu grijile de la serviciu și cu altele. Trebuie să-L lăsăm pe Dumnezeu acolo. Rugăciunea înainte de somn și se rezolvă. E binevenită. Trebuie să facem rugăciuni, dar să adormim cu ea. Nu după să începi să-ți aduci aminte de ce ți-a făcut unul și altul.

Stima de sine scăzută este și ea un produsul fricii. Asta înseamnă încrederea pe care o avem în noi.

Foarte important este succesul. Totul merge bine și se așează la un nivel foarte bun, atunci când subconștientul nostru este într-o fază spirituală foarte bună.

Noi trebuie să avem credință și încredere. Nimic fără Dumnezeu. Noi nu suntem nici habotnici, dar trebuie să ai o credință. Nu poți trăi în interior cu cineva care îți face rău. De aceea, trăim cu Dumnezeu în interiorul nostru.

Noi, păstrăm în interior o forță de nemăsurat. Sunt oameni care au succes în carieră. Îți dai seama cât își hrănește subconștientul cu treaba asta, dar în rest viața e vraiște. De ce? Pentru că nu se concentrează pe viață în sine, ci doar pe o singură chestie.

Trebuie să ne concentrăm pe noi înșine, pe interiorul nostru. Abia atunci vom merge pe toate planurile bine”, mai spune Lidia Fecioru.https://www.doctorulzilei.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Schimbă-ți Atenția Transformă-ți Viața !,Luna Nouă din 17 iulie 2023,Iluziile și Autoamăgirea,Puterea de a decide propria valoare,Transformă-ți îndoielile,Fii responsabil pentru tine,Obezitatea – o perspectivă spirituală,Renunțarea la rușine,Ruperea tiparelor negative ,Cele 4 nopți întunecate ale etapelor sufletului,Semnificatia emotionala a dependentelor,Ascultă-ți corpul !,Luna Nouă în Vărsător,Transformarea suferintei in pace,Vindecarea sufletului,Lucruri de facut diferit in 2022,Înțelegerea celor 3 stări ale conștiinței,Gestionarea corecta a emoțiile negative,Omul - maestru creator fara limite,Dacă vrei să fii fericit/ă,Cauza disfunctiilor,Orgoliul si smerenia,Vindecarea ranilor,Simptome ,corpul luminos,Conștiința dimensională a cincea Eliberarea iluziilor 3D, Ce ne împiedică să facem schimbările, Teama de zi cu zi, Cum să contracarezi gândurile negative
Noua energie - noua gândire
Simona Igna

Transformarea necazurilor în triumfuri

Nu este niciodată prea târziu să-ţi îmbunătăţeşti viaţa. Observă-ţi cu atenţie gândurile, sentimentele şi acţiunile şi călăuzeşte-le cu înţelepciune, iar la sfârşitul fiecărei zile analizează-te

Citeste articol »

Renașterea

  In ultimii ani lumea trăiește într-o continuă luptă , luptă care se dă pe mai multe planuri. Este o luptă pentru timp, o luptă

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121