Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Realitatea în care investești energie îți conferă putere sau te epuizează

mountain-3119817__340

Fii conștient de lucrurile asupra cărora îți focalizezi atenția. Tot ce alimentezi prin observație, gânduri și stări sufletești se extinde și capătă tot mai multă forță în realitatea ta subiectivă.

Indiferent ce faci, energia pe care o investești îi conferă acelui lucru putere asupra ta și în viața ta. Este ceva benefic pentru tine? Este ceva care te ajută să te dezvolți? Îți creează stări pozitive vibrante sau senzații care te inhibă?

Activează radarul din interiorul tău

Ori de câte ori interacționezi cu ceva autentic și benefic pentru mintea, sufletul și corpul tău, energia ta se dilată, devine dinamică și înălțătoare. Ori de câte ori îți investești atenția în lucruri nepotrivite pentru tine, false sau dăunătoare, energia ta se contractă, devii agitat (chiar fără să conștientizezi), emoțiile tale se întunecă și starea de sănătate are de suferit.

Corpul nostru dispune de un radar sensibil care ne dă indicii despre realitatea înconjurătoare și situațiile în care ne aflăm. Când îți îndrepți atenția în interiorul tău, începi să percepi senzațiile și semnalele pe care le primești. Acest lucru conferă putere intuiției și înțelepciunii organismului tău.

Conectează cu stările care te fac să vibrezi și să te simți viu

La fel, atunci când respiri conștient și profund, te cufunzi în meditație, dansezi fiind complet conectat cu corpul tău, petreci timp în natură, faci mișcare în aer liber, asculți o muzică care te face să vibrezi și să fii fericit, râzi cu poftă, citești informații care te ajută să crești, contribui la bucuria și binele celorlalți sau petreci timp de calitate cu oameni dragi, tu activezi vibrații puternic pozitive care atrag la rândul lor o mulțime de alte energii benefice.

Practică prezența interioară când experimentezi stări neplăcute

A-ți investi responsabil atenția nu înseamnă că trebuie să lupți împotriva emoțiilor joase pe care se întâmplă să le experimentezi sau să le ignori. Sunt firești, iar prezența ta conștientă în mijlocul lor este vitală.

Acordă atenție corpului tău atunci când treci prin situații dificile sau confuze. Rămâi conectat cu tine însuți, dar nu alimenta factorii exteriori care îți declanșează percepțiile și stările negative. Nu-ți focaliza atenția asupra lor și nu te bloca în explicații, motive sau cauze. Acordă prioritate totală reconectării cu acel loc din interiorul tău care este pace, frumusețe și iubire. Și care se poate extinde dincolo de imaginația ta dacă îți focalizezi atenția asupra lui.

Asigură-te că alimentezi stări sănătoase și constructive pentru mintea, sufletul și organismul tău.

Practică atenția interioară în mod consistent și perseverent și îți vei dezvolta tot mai mult capacitatea de a discerne pe loc între lucrurile care îți fac bine și cele care îți fac rău. Mai ales atunci când ești confuz sau când tinzi să te agați de situații care nu sunt potrivite pentru tine.Sursa:https://www.atractiasuccesului.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Testimoniale

E.I. Sincer consider că timpul,spațiul si dicționarul român sunt prea limitate pentru a descrie persoana, OM-ul, terapeutul, profesionistul, parapsihologul Igna Simona. Prima dată am luat

Citeste articol »

Oamenii

E plin in jurul nostru de oameni care se victimizeaza,care vorbesc doar despre cat de rau le merge,de oameni care emana negativitate si frustrare,de oameni

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121