Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Afirmatii pentru a accentua echilibrul,Secretul Bucuriei din Momentul Prezent,Tehnici si Afirmații puternice,Recăpătați încrederea în sine,Mic tratat de încredere în sine,CCLASIFICAREA EMOŢIILORAfirmatii pentru autovindecare,Universul îți trimite mesaje,Degetele,Reguli ale Fericirii,Citate inspiraționale,Multumesc ! Explicatia energetica,Idei motivationale,Cuvinte pozitive,Afirmatii care aduc prosperitatea,Învață să fii bun cu tine!, IUBESTE-TE ! FA-O ! ACUM !, Cum sa vorbesti cu celulele tale, Simptome-ale-conștiinței-superioare-Cele-17-semne-Abilități-psihice-Tipare-numerice, Fericirea este o alegere, Energia abundenței, 5 PUNCTE DE PRESIUNE, Cum sa vorbesti cu celulele tale

Categorie:

Recăpătați încrederea în sine

Recăpătați încrederea în sine

Cine a spus că viața este un râu lung și calm? Semănat cu capcane, drumul nostru ne poate descuraja uneori. Și totuși, tocmai în cele mai haotice momente ne dăm seama de puterea noastră!

Pierderea încrederii în sine merge adesea mână în mână cu eșecuri, dezamăgiri, prea multe capcane și dispute de tot felul. Cum să păstrăm încrederea în sine pentru a depăși încercările vieții și să zâmbim în fața surprizelor neplăcute pe care ni le transmite Universul? Aceasta este ceea ce vom vedea împreună imediat.

Zâmbetul: cel mai motivant snub

Da, este o prostie, dar un zâmbet dimineața poate schimba multe lucruri. Nu ai cui să zâmbești? Esti sigur? Și cine este această persoană pe care o vezi în fiecare dimineață în oglinda ta?
Zâmbește .

Cu fața în oglindă, fii indulgent și amabil. Pune-ți cel mai bun zâmbet și complimentează-te.

„Sunt o persoană bună”, „Voi trece peste asta”, „Voi ajunge acolo”, „Voi avea o zi bună”, „Sunt frumos/frumoasă”, „Eu” sunt mândru de mine”, „Mă simt bine cu ceea ce am realizat până acum”.
De asemenea, amintește-ți să mulțumești (cerului, Dumnezeului tău, mamei natură, viață, ție) pentru tot ceea ce ai făcut / ai avut / experimentat până acum.
Dă-ți nasul la griji, zâmbește în furtună. Ziua va fi mult mai dulce!

Fă un pas înapoi de la opiniile celorlalți

Nimeni nu poate scăpa de câteva mustrări sau de alte remarci nepotrivite. Așa este, trebuie să accepți. Ai grijă însă să nu iei prea în serios părerile celorlalți!

Amintiți-vă că sunteți singurul care știe cât valorați, cine sunteți și încotro mergeți. Nimeni nu are dreptul de a-ți dicta acțiunile sau de a-ți însuși persoana mică. Nu aparțineți nimănui în afară de Mama Natură, ești un om printre mulți alții care încearcă ca toți ceilalți să găsească un mod de viață plăcut și înflorit. Uită doar pentru o clipă ce spun ceilalți despre tine, aruncă remarcile negative la gunoi.

Ieșiți singuri, beți o cafea singur pe terasă, faceți o plimbare pe malul mării sau în pădure, reîncărcați-vă energiile și bucurați-vă o vreme de mica voastră bulă.

Protejați-vă . 

Chiar și 15 minute pe zi, fă-ți timp pentru tine, doar pentru tine. Vei vedea cât de ușor te vei simți. Și nu uitați: gândurile celorlalți sunt 90% alcătuite din întrebări despre micuțul lor și 10% despre viață în general. Și tu… Reprezinți, ce… 0,10% din gândurile lor poate? Deci, sincer, merită bătaia de cap pentru un procent atât de mic?

A face inventarul

Dacă nu știi unde mergi, uită-te de unde ai venit. Contemplă calea incredibilă pe care ai parcurs-o deja. Uite cât de curajos și de puternic ai fost. Realizează războinicul incredibil din interiorul tău. Toate acele obstacole pe care le-ai depășit și care păreau de netrecut sunt acum doar furnici mici într-un desiș de lângă drumul tău. Deci, cine este cel mai puternic?

Organizeaza-te

Întreabă-te ce vrei cu adevărat. Obiectivele pe care vrei să le atingi acum chiar sunt rodul pasiunii tale sau mica otravă sfătuită de alții?
Stabiliți obiective simple, ușor de atins. Știi că poți ajunge până la capăt, ușor, calm. Nimic de stresat, liniștește-te. Și presto, un mic bonus de bucurie pentru moral odată ce obiectivul ușor a fost atins!

Iată câteva întrebări pe care să ți le pui pentru a-ti ajuta meditatia :
Sunt mândru de ceea ce am realizat până acum?
Ce aș putea schimba pentru a obține fericirea?
Ce vreau cu adevărat să fac astăzi?

Prefer să fie a avea

Concentrați-vă pe verbul a fi , nu pe verbul a avea . Acest lucru îți va permite să fii mai în ton cu tine însuți.

Înlocuiește „ce vreau?” prin „cine sunt eu?”.

Concentrează-te pe ceea ce ai realizat deja, mai degrabă decât pe „decalajele” care se lărgesc.

Vei vedea că până la urmă nu ești așa de rău. Bloom, îndrăznește să ieși din unghii dacă este necesar. Ascultându-te pe tine însuți, vei fi pe deplin conștient de ceea ce ai nevoie pentru a-ți exprima adevărata natură. Nu încerca să-i impresionezi pe alții, vei dezamăgi inevitabil pe cineva și încrederea în tine deja zguduită va fi în stare proastă. Căutați în schimb să vă satisfaceți natura și sufletul. Veți fi pe deplin mulțumit!

Nu-ți fie frică să fii criticat: este dovada că devii cineva.https://www.divinatix.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Pasi spre fericire

Despre responsabilitate Niciodată nu pune pe umerii altora responsabilitatea pentru ceea ce se petrece în viaţa ta. Înţeleg că ispita este mare, dar trebuie să

Citeste articol »
Cum faci faţă persoanelor încărcate negativ,Comunica-ti nevoile si implineste-ti viata,Despre comportamentul asertiv,Bârfim și judecăm,Comunicarea nonviolenta,Capcanele folosite, Oamenii care te inconjoara
Exerciții practice
Simona Igna

Capcanele folosite de alţii pentru a te controla. Conştientizarea, pasul către vindecare

Capcanele folosite de alţii pentru a te controla. Conştientizarea, pasul către vindecare.Sunt tactici atât de uşor de identificat şi, cu toate acestea, atât de greu de combătut. Felul în care ceilalţi te manipulează în a juca precum îţi cântă ei este dificil de conştientizat. Odată ce o faci însă, porneşti într-o minunată călătorie a eliberării emoţionale.

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121