Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Cum ne ajuta meditatia si exercitiu,Mesajul Lui Iisus,Recunoștința,Semnificatia degetelor si mudrele

Recunoștința

Recunoștința

Recunoștința: Pastila magică pentru o viață mai bună!

E mult mai ușor să urăști, e mai ușor să faci rău, să fii negativ, să fii indiferent, să te justifici și să te lamentezi. Și ai nevoie de o inimă mare, o minte senină și multă străduință ca să fii înconjurat de iubire, bunătate și compasiune. Și ai nevoie de multă înțelepciune ca să fii recunoscător – Confucius.

#1. Recunoștința te eliberează de materialism

Când ești recunoscător pentru ceea ce ai în prezent, nu mai ești tentat să umpli golul din suflet cu haine, telefoane și mașini scumpe. Ești fericit cu ceea ce ai.

#2. Recunoștința te ajută să dezvolți relații de încredere cu alții

Când vezi pe cineva în fiecare zi, este ușor să uiți cât de mult înseamnă pentru tine. Dar dacă practici recunoștința, vei fi în stare să apreciezi oamenii la adevărata lor valoare și relațiile voastre se vor îmbunătăți.

#3. Recunoștința te încurajează să trăiești în prezent și să te îndepărtezi de trecut

Când ești recunoscător, trăiești cu adevărat. Abia atunci ai timp să privești în jur și să înțelegi cât de minunată e lumea în care trăiești: cerul, copacii, insectele, oamenii. Abia atunci poți să le contemplezi. Abia atunci nu te grăbești nicăieri. Abia atunci timpul nu înseamnă bani, iar viața nu înseamnă goană.

#4. Recunoștința distruge negativul

Când ești recunoscător pentru ceea ce ai, nu te mai întristezi când lucrurile merg prost. Nu plângi când te poticnești. Nu urăști, ci iubești.

#5. Recunoștința crește șansa succesului

Când ești recunoscător pentru ceea ce ai, e mai ușor să te concentrezi pe succes. Succesul devine o parte a vieții tale, o finalitate ce nu poate fi evitată, o stare firească a lucrurilor.

#6. Recunoștința îți crește starea de bine

Când ești recunoscător pentru ceea ce ai, vrei să păstrezi ceea ce ai, vrei să trăiești bine în continuare. Atunci începi să ai grijă de corpul tău, de sănătatea ta, de starea de bine. Iar când îți tratezi corpul cu recunoștință, inevitabil începi să te simți mai bine.

#7. Recunoștința crește încrederea de sine

Când practici recunoștința, începi să gândești pozitiv, să riști mai mult, să crezi mai mult în tine și în visele tale. Viața devine mai simplă, scopurile sunt mai ușor de atins, iar obstacolele se depășesc cu entuziasm.

#8. Recunoștința scade nivelul de stres

Când ești recunoscător pentru ceea ce ai, ești împăcat cu sine. Iar când ești împăcat cu sine, nimic nu îți poate zdruncina echilibrul interior. Când încetezi să te gândești la tot ce ar putea merge prost și începi să te concentrezi asupra a ceea ce a mers bine, te vei simți mult mai fericit și mai sigur de sine.

#9. Recunoștința te face mai implicat

Când ești recunoscător pentru ceea ce ai, vrei să te împarți cu această bunăstare. Vrei și ceilalți să se simtă bine. Devii mai puțin egoist și vrei să dai mai mult decât primești.

#10. Recunoștința te face fericit pentru totdeauna

Celebrul psiholog și scriitor american, Dale Carnegie, spunea că succesul înseamnă să obții ceea ce dorești, iar fericirea înseamnă să te bucuri de ceea ce obții. Numai atunci când ești recunoscător pentru ceea ce ai, devii cu adevărat fericit.https://eustiu.com/

Media 4.5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121