Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Recuperare și creșterea vibrației!

Recuperare și creșterea vibrației!

În această săptămână vom începe cu Chakra Plexului Solar care va fi eliberata de ceea ce ne bloca puterea de voință. Acest lucru poate provoca unele disfunctii digestive. Apoi avem o energie destul de intensă a Chakrei Coroanei, care poate crea dureri de cap și presiune asupra capului. La jumătatea săptămânii avem o energie a chakrei rădăcinii care poate crea dureri de spate și de picioare. Apoi, avem zile alternante de energie a trei-lea ochi și gât, aducând alergii, dureri de cap și presiune sinusală. Încheiem săptămâna concentrându-ne pe chakrele minore și pe rana noastră interioară. Dureri aleatorii, dureri și mâncărimi pe corpul nostru.

Accentul din această săptămână este să vă dați seama că ați eliminat recent un obstacol care provoca suferințe interioare.

Acest obstacol emoțional a fost îndepărtat recent, dar sunteți încă prinși în mentalitatea că este încă acolo și veți suferi în continuare. În această săptămână, energia vă va ajuta să rupeți această mentalitate și să puteți asculta mai mult vocea voastră interioară.

Vocea ta interioară spune: Uite! Uite! Obstacolul a dispărut! Nu o puteți auzi pe deplin, deoarece această mentalitate vă menține vibrația scăzută. În aceste săptămâni, energia vă va ajuta să vă auziți adevărul interior și să vă ridicați vibratia, astfel încât să puteți crede că sunteți cu adevărat liberi. Apoi veți vedea abundența pe care nu ați putut să o vedeți.

Ce legătură are asta cu mine, am fost într-o noapte întunecată a sufletului de 7 luni. O curățare profundă a blocajelor emoționale și metale care părea că nu se va termina niciodată. Am devenit mai conștient de vibrația mea și de modul în care aceasta a devenit foarte scăzută când mă aflam în această curățare. Pur și simplu nu puteam să-l ridic, chiar dacă noaptea întunecată a sufletului se terminase. Luna plină Fecioară din weekend m-a călăuzit spre adoptarea unor noi practici spirituale pentru a-mi ridica vibratia. Prin niște respirații și atingeri ghidate am reușit să-mi ridic din nou vibrația.

Energia pe care o primim este aici pentru a ne ghida către ceea ce este necesar de vindecat, dar necesita să lucrăm cu ea. Singura energia nu va face tot ce este necesar de făcut. Să facem câteva practici/exercitii spirituale și muncă interioară împreună cu energia. Nu sunt un bun meditator. Adorm de fiecare dată. Am început să caut și alte lucruri pe care să le pot face pe lângă meditație. Am considerat că respirația holotropică și atingerea sunt un înlocuitor foarte bun. Am început să fac 11 minute de respirație și 10 minute de bătăi pe zi și vibrația mea s-a ridicat la cer. De asemenea, am lansat un mare blocaj emoțional în prima zi în care am făcut-o și am reușit în cele din urmă să mă relaxez pe deplin. Am putut să merg la dentist fără să fiu nervos din cauza respirației și a apăsării înainte de a merge.

Recuperare și creșterea vibrației!

Săptămâna aceasta este vorba despre suferința voastră care s-a sfârșit și credeți-o. Este vorba de concentrarea asupra obiectivelor noastre de a duce un stil de viață mai sănătos, pe care Luna plină Fecioară a adus-o în atenție. S-ar putea să eliberezi un obicei prost, să mănânci mai sănătos sau să adopti noi practici spirituale.

Întotdeauna trecem printr-un proces de moarte în timpul iernii, la fel ca și pământul, cu excepția faptului că a noastră este o moarte interioară. Începem să părăsim ceea ce nu ne mai servește toamna și lucrăm la ceea ce trebuie să lăsăm în urmă iarna. Primăvara este momentul în care începem să vedem rezultatele semințelor pe care le-am plantat în timpul acestui proces. Începem să ne recuperăm de la moartea pe care am trăit-o iarna. Martie este un moment pentru a ne concentra asupra noastra și pentru a ne îngriji de noi pentru a ne pregăti pentru recolta care urmează să vină. Veți începe să vă simțiți vibrația crescând din ce în ce mai mult în această lună din energia care ne este pusă la dispoziție de la divin. Martie se referă la creșterea vibrației, astfel încât să putem străluci în aprilie!Sursa:Net 

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121