Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Relația dintre doi oameni: comunicare și tăcere

cuplu-768x576

Deschiderea în fața unui om la care ții cu adevărat este esențială. Comunicarea liberă este deliciul unor minți complexe care vibrează pe aceleași frecvențe. Idei, senzații și sentimente transmise unui om cu care te-ai conectat pe anumite niveluri și în care ai încredere în mod intuitiv. Trăirile împărtășite sporesc frumusețea unei relații, fie ea de iubire sau prietenie.

Într-o măsură la fel de mare și tăcerea consolidează legătura dintre doi oameni. Sunt momente în care există nevoia de spațiu personal sau de un timp în care îți pui gândurile în ordine și înțelegi ce simți. Momente când  tăcerea este cel mai puternic și eficient ingredient.

Sufletul, inima și mintea sunt stimulate în mod diferit. Când suntem îndrăgostiți, facem lucruri pe care în mod obișnuit nu le-am face. Intrăm mai mult sub influența proiecțiilor romantice care nu țin neaparăt de suflet, ci pur și simplu de o inimă îndrăgostită.  De aceea, se întâmplă de multe ori ca intuiția să fie umbrită de atașament. Dorința intensă ca lucrurile să se desfășoare într-un anumit mod face ca ele să se blocheze sau să iasă de pe drumul lor firesc. Se forțează comunicarea și se ignoră nevoia celuilalt de spațiu.

În relația dintre doi oameni,nimic nu poate fi forțat să funcționeze.De aceea, deschiderea și tăcerea trebuie înțelese și practicate în aceeași măsură. Faptul că îți pui sufletul pe tavă de la început, spui ce gândești și faci pași constanți către un om nu înseamnă nimic dacă el rămâne indiferent sau chiar se îndepărtează. Când iubești pe cineva, ești atent, observi. La fel cum observi ceea ce simți când el face pași spre tine, trebuie să fii atent ce fel de răspunsuri trezesc pașii tăi spre el.

Orice relație este un dans, o sincronizare a mișcărilor. Un schimb de idei și trăiri, toate gestionate într-o direcție comună.

Dacă celălalt nu este la fel de deschis ca și tine în comunicare, dacă întâmpini rezistență sau pur și simplu indiferență, lasă lucrurile să fie ceea ce sunt. Nu încerca să le schimbi sau să forțezi interacțiunea. Există întotdeauna motive bine întemeiate pentru care nu te poți alinia cu un alt om. Poate intențiile lui sunt diferite de ale tale, poate nu este pregătit pentru ceea ce îți dorești tu, poate nu este momentul potrivit. Sau omul potrivit.

Comunicarea liberă este posibilă atunci când ambele persoane sunt deschise și lucrează în aceeași direcție.Tăcerea poate consolida o legătură frumoasă când doi oameni sunt conectați la nivel mental și sufletesc.În afara unei conexiuni autentice, aceste două ingrediente rămân însă fără ecou,indiferent cât de abil sunt folosite. În schimb,când doi oameni se atrag și construiesc împreună legătura lor,îmbinarea deschiderii sufletești cu tăcerea și protejarea spațiului personal al celuilalt amplifică tot ce este mai frumos și mai bun în ei.https://www.atractiasuccesului.ro

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121