Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Relatii de calitate

cuplu-768x576PREMISE IMPORTANTE ÎN RELAȚII

1. O INTERACȚIUNE CU ALTCINEVA ÎNSEAMNĂ SCHIMB ENERGETIC

Inderent dacă vorbești cu cineva sau numai privirile voastre se intersectează, să interacționezi cu un alt om presupune schimb energetic. Omul din fața ta va simți și interpreta energia ta exact așa cum este. Sunt șanse foarte mari să facă asta inconștient. Frumos la aceste principii despre care îți vorbesc în prima partea a articolului, este faptul că ele funcționează în 100% din cazuri. Diferența este dată de nivelul tău de conștiență. Tu poți fi sau nu conștient că aceste fenomene au loc.

Spuneam adineaori că omul din fața ta simte energia pe care tu o trimiți înspre el. Asta presupune ca tu să trimiți respectivele vibrații. Ce vreau să știi este faptul că indiferent dacă tu faci asta în mod conștient sau inconștient, procesul are loc oricum.

Și asta se întâmplă datorită câmpului electromagnetic al inimii. Tot cu ajutorul acestui câmp îți poți da seama și dacă omul din fața ta te minte sau spune adevărul. Comunicația care are loc la acest nivel îți transmite și dacă ființa cu care interacționezi are o poziție deschisă sau închisă față de tine.

Ar fi multe lucruri de spus și detaliat în cadrul acestui punct. Recomandarea mea este să parcurgi ACEST articol, iar mai apoi ACESTA pentru a citi câteva explicații clare care susțin ideile pe care ți le-am prezentat până acum. Dacă ești familiar cu blog-ul Fii Împlinit și cu perspectiva pe care o propun eu asupra lumii, atunci este foarte probabil să simți că este totul clar. În acest caz nu mai este nevoie să parcurgi articolele pe care ți le-am recomandat adineaori. Totuși, dacă ești pentru prima dată pe acest blog, este aproape obligatoriu să parcurgi cele două materiale indicate prin link-uri. Altfel, cresc foarte mult șansele să tragi concluzia pripită că bat câmpii și să închizi articolul. Dacă îți iei însă puțin timp să citești acele articole înainte de a continua o să vezi că lucrurile se susțin și se leagă chiar foarte bine. Tot ceea ce am spus până aici se susține. Științific chiar.

2. CU TOȚII SUNTEM SCÂNTEI DE DUMNEZEIRE

Tu ești conectat la nivel subtil cu oricare alt om de pe această planetă. Asta pentru că toți oamenii formează un organism mai mare numit Umanitate. Pentru ca tu să exiști, milioane de celule sunt conectate între ele și comunică într-un fel sau altul.

Chiar dacă o celulă face parte din degetul mic de la piciorul drept, iar o altă celulă se află în creier și ajută la formarea unei rețele neuronale foarte importante, între ele există o legătură. Ambele contribuie la ceea ce ești tu în acest moment al vieții tale. Între ele există o comunicare.

Păstrând această imagine în minte, o să te rog să îți imaginezi cum între tine și un chinez de la mii de kilometri depărtare există o legătură. Și asta fiindcă amândoi sunteți în esență parte constituentă a aceleiași energii. Atât tu, cât și el sunteți scântei de dumnezeire.

3. PRINCIPIUL NECONDIȚIONĂRII

Gândește-te puțin dacă următoarele formulări îți sună cunoscut: „atât timp cât mă iubești și eu te voi iubi”, „dacă el nu mă sună, eu de ce l-aș suna?”, „atât timp cât el nu îmi oferă X, eu de ce aș fi fraier să ofer?”. Iar acestea sunt doar o mică parte dintre afirmațiile atât de comune care apar atât în relațiile de prietenie cât și în cele de cuplu.

În rândurile care urmează o să fiu foarte specific și direct. Atunci când îți condiționezi comportamentul într-o relație, sădești de fapt prima sămânță a eșecului acelei relații.

Pentru a se desfășura armonios, o relație are nevoie să rămână conectată la principiile Universale. Iar ca să înțelegi la ce mă refer o să îți dau un exemplu care s-ar putea să ți se pare absurd. El subliniază totuși foarte bine idee pe care mi-am propus să ți-o transmit.

Imaginează-ți următorul lucru. Între tine și astrul ceresc numit soare există o relație. El îți furnizează în fiecare zi, lumina atât de necesară vieții. Acum imaginează-ți că soarele ar analiza în fiecare zi comportamentul tău. Și tot analizându-l, într-o zi ar lua decizia ca el să nu răsară decât în acele zile în care tu te trezești din somn la 5:00 dimineața.

Nu ți-ar comunica asta. Nu ar mai comunica nimănui altcuiva. Totuși ar alege să își condiționeze comportamentul de acest aspect.

Așadar, în acea dimineață în care tu te-ai trezi la 7:00am, pentru următoarele 24 de ore ar fi pur și simplu întuneric. Cum ți se pare această situație?

Cel mai probabil absurdă. Și vreau să te asigur că așa și este. Este un exemplu absurd. Totuși ceea ce am vrut să subliniez este cât se poate de important.

În relația cu tine, soarele luminează. Indiferent de ceea ce faci, spui, gândești, alegi etc. el luminează. Asta este și asta face. El nu își modifică activitatea nici pentru a te impresiona, nici pentru a părea altceva decât este și nici pentru a te pedepsi.

Ideea pe care vreau să o subliniez prin acest exemplu sună în felul următor: „În relațiile tale de cuplu sau prietenie fii ceea ce ești tu cu adevărat. Nu îți condiționa comportamentul de anumite reguli absurde și inventate.” Fii autentic și nu condiționa. Relațiile armonioase sunt cele care respectă principiile Universale. Iar Universul nu condiționează, așadar nu condiționa nici tu.

4. SPUNE ADEVĂRUL ÎN 100% DIN CAZURI

Atunci când pui minciuna drept temelie a relațiilor tale, indiferent dacă este vorba de relații de prietenie sau cuplu, te pot asigura că relațiile respective vor aduce foarte multă suferință și dezechilibru în viața ta.

Orice relație presupune și comunicare. Iar această comunicare are nevoie de niște canale sau rețele prin intermediul cărora să aibă loc. Acum o să te rog să îți imaginezi aceste canale de comunicații asemenea unor drumuri sau autostrăzi. Imaginează-ți că este vorba de niște autostrăzi și drumuri proaspăt construite. Astfel ele sunt perfect line, iar deplasarea este lină și foarte plăcută.

Fiecare minciună spusă prietenului sau partenerului tău de cuplu are drept rezultat o groapă în autostradă. Astăzi spui o minciună, mai faci o groapă. Mâine mai spui o minciună și mai faci încă una. Și tot așa până ce într-un final, drumul devine inpracticabil.

Nemaiputând comunica, într-un final drumul se surpă de tot, iar tu pierzi contactul cu prietenul sau partenerul pentru totdeauna.

Spre deosebire de acest scenariu, dacă pui mare preț pe a spune adevărul, traseele de comunicare nu vor mai fi afectate, iar relația voastră, cel mai probabil, va înflori.

RELAȚII DE CUPLU

Observi că spun „relații de cuplu” și nu „relații de iubire” fiindcă am obsevat că din ideea de iubire fiecare înțelege ce vrea. Eu înțeleg ceva, tu înțelegi altceva, partenerul tău de cuplu înțelege altceva, și cireașa de pe tort este ideea conform căreia nimeni nu deține adevărul absolut.

În lumina principiilor discutate până în acest punct al articolului, eu o să vin cu niște recomandări despre care știu sigur că funcționează. Cu alte cuvinte, ceea ce o să fac este că treptat voi dezvălui modalitățile prin care poți aplica efectiv în viața ta principiile pe care le-ai citit până acum. Știu că o parte dintre ele ți se pot părea destul de abstracte în acest moment. Te asigur totuși că nu este deloc așa.

Iar pentru a lucra ordonat, o să iau pe rând principiile de la începutul articolului și o să explic pentru fiecare în parte cum le poți folosi efectiv pentru a atrage în viața ta partenerul ideal.

Îți spuneam că o interacțiune cu altcineva presupune schimb energetic. Desigur, acest lucru este valabil și în cazul relațiilor de cuplu. De aceea, recomandarea mea este ca dacă ai deja un partener să fii 100% sincer cu acesta. Iar când spun 100% sincer, mă refer că nici măcar 99,99% nu este admis.

Iar cel mai celebru contra-argument sună în felul următor: „Dar dacă el nu este sincer cu mine, eu cum să fiu cu el?”

Răspunsul meu este acela că dacă tu ești 100% sincer vei avea numai și numai de câștigat pe toate planurile.Sursa:http://fiimplinit.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121