Relatiile

5
(2)

Este imposibil să te îndrăgostești de cineva dacă nu știi să te iubești pe tine însuți.

Nu are sens să încerci să iubești oamenii prin putere și supunere, doar pentru că acest lucru este atât de bine și atât de util pentru karma ta … Aceasta este o pierdere de timp și de efort. Este mult mai corect să investești timp pentru a-ți descoperi capacitatea de a te iubi pe tine însuți.

Dacă dragostea ta pentru tine este nesigură, dacă este la limita puterii tale, dacă nu înțelegi ce este iubirea pentru tine, atunci nu vei putea iubi niciodată pe ceilalți.

Ți se va părea că ăsta ești tu sau te vei forța să crezi – dar nu, nu este așa. Când iubești cu adevărat, totul devine ușor pentru tine, pur și simplu te umple și nu depinde niciodată de modul în care acești oameni se raportează la tine.

Dar, pentru aceasta, trebuie să înveți mai întâi să te iubești pe sine – la fel de liber și ușor, să-ți iubești greșelile, să-ți ierți greșelile, să accepți glumele în adresa ta, să simți unicitatea, să vorbești cu sufletul, să ai grijă de sine în mod regulat și cu tandrețe. Abia după aceasta, vei putea iubi cu adevărat pe ceilalți.

Doar atunci vei putea iubi cu adevărat, atunci vei fi invadat de toate sentimentele minunate pe care le vei putea împărtăși cu oamenii buni din viața ta. 

https://psihologiadeazi.ro/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

1 thought on “Relatiile”

 1. Acum m-am trezit (la propriu) si mi-am savurat cafeaua cu aroma de scortisoara.
  Si am citit articolul acesta.
  Viata e atat de frumoasa!
  Afara e soare si aer curat… pasarelele ciripesc!
  Si eu ma iubesc. DECI pot iubi si pe altii.
  Te iubesc si pe tine, Simona!
  Pe toata lumea! Lumea e un loc frumos si oamenii sunt frumosi…
  Iupiii!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: