Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Relatiile

question-738810__340

Cu cat ii constrangem pe oameni sa fie intr-un anume fel, cu atat ii indepartam de noi. Poate ca pentru o perioada ei vor ramane alaturi fizic, dar emotional ei deja incep sa se indeparteze si nu va mai fi mult pana cand acestia vor gasi curajul sa plece si fizic.
Relatiile vor inflori acolo unde exista incredere, iubire, libertate, intelegere reciproca si nu blamare continua, control sau dorinta de a fi asa cum vrem noi ca ei sa fie. Nu spun ca este un lucru usor de facut. El necesita asumare, prezenta, disponibilitatea de a pune relatia dintre noi mai presus de orgoliile personale, dorinta de a-l accepta pe celalalt asa cum este, fara a-i pune asupra sa asteptarile noastre, bagajul nostru, nemultumirile sau dezamagirile noastre.

Ma uit la oamenii din jurul meu si la interactiunile dintre noi. De fiecare data cand exista intelegere reciproca, cand fiecare dintre noi simte ca se poate deschide fara a fi judecat sau controlat, acolo are loc o conexiune profunda, de suflet. Relatiile de suprafata sunt relatiile in care simti ca nu poti fi tu insati. Dar aceste relatii vor avea curand un sfarsit. Pentru ca ne aflam in acea perioada a vietii si a umanitatii in care simtim nevoia de o conexiune mai profunda, de un dialog real, de o prietenie sincera. Relatiile autentice sunt relatiile care ne dezbraca de falsitate, de masti, de superficialitate si ne provoaca la sinceritate, la dialoguri reale, care ne transforma si ne vindeca pe interior, la comunicare plina de curaj, in care ne gasim pregatiti sa ne recunoastem partile pe care le-am tot bagat sub pres de o lunga perioada de timp. Sunt relatiile care ne provoaca sa facem curatenie in interior, sa ne eliberam de prejudecati si de conditionari.
Sa fim recunoscatori pentru oamenii care ne indeamna la sinceritate de sine, pentru ca aceia ne sunt mesageri divini, cu un mare rol in viata noastra: rolul de a ne elibera din iluzia in care am trait pana acum. Privind la propria mea viata, oamenii care mi-au atins inima si au produs profunde transformari in viata mea au fost aceia care mi-au creat spatiul sa fiu, sa ma descopar in toata complexitatea mea, fara sa fiu judecata, ci mai degraba inteleasa.
Suntem cu totii in aceeasi calatorie: calatoria spre noi insine. Suntem parteneri cu acelasi scop. Iar in cadrul acestui parteneriat invatam vulnerabilitatea, lucru deloc usor de facut, dar atat de necesar. Descoperim imensa transformare pe care o poate produce blandetea si fiirea, acolo, unul langa celelalt, fara a astepta nimic in schimb.
Lucrul cu noi insine scoate la suprafata lucruri pe care ne este rusine sa le recunoastem, dar numai in recunoasterea lor sta eliberarea noastra. Cu cat ne este rusine de ceva, cu atat mai mult il ascundem, si cu cat il ascundem mai mult, cu atat mai mult creeam boala. In recunoasterea a ceea ce ne este teama sa recunoastem vom regasi in interiorul nostru o iubire nemarginita atat pentru noi insine, cat si pentru ceilalti. Pentru ca vom descoperi ca lucrurile cu care noi trebuie sa lucram, sunt lucrurile cu care si altii trebuie sa lucreze pentru a-si gasi bucuria si libertatea. Iar asta ne uneste. Ne invata empatia si recunoasterea unuia in celalalt. Ne arata ca preocuparile noastre sunt la fel. Si numai fiind unul langa altul, cu iubire, intelegere si blandete, ne putem ajuta reciproc in vindecarea noastra.
Astazi simt sa-ti transmit sa privesti la oamenii din viata ta si sa lasi la o parte toate bagajele pe care le-ai purtat asupra lor si doar deschide-ti inima, fii acolo pentru ei cu intelegere si iubire. Asculta-i fara judecata. Creaza spatiul pentru ca ei sa se deschida in fata ta. Ofera-le toata iubirea de care esti capabil si lasa-te surprins de miracolele care vor aparea.
Iti multumesc ca esti. Aminteste-ti ca prezenta ta in lume conteaza si poate face o diferenta exact acolo unde esti.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Legatura dintre psihic si boala

Boala nu e o cauza a suferintelor noastre.Este simptomul lor.Este expresia celor mai profunde conflicte ale noastre,de multe ori aflate in afara constiintei. Cum apar conflictele interioare? In relatia cu ceilalti. Iau

Citeste articol »
Antidot pentru ingrijorare,Puterea prezentei Eu Sunt,Oamenii deștepți nu se răzbună ,Puterea gândului,Puterea mentala,Mai puternica decat orice, puterea gandului, Daca simti aceste lucruri
Afirmaţii
Simona Igna

MANTRE

Rosteste cate o mantra in fiecare dimineata si vei vedea cum totul se va schimba in bine: Am pregatit pentru tine 7 mantre simple, insa

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121