Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Remedierea aurei

20180520_114115.jpgPropunem in rindurile de mai jos insusirea unei tehnici de meditatie a unuia dintre cei mai cunoscuti invatatori spirituali si practicieni in acest domeniu, care a trait in secolul al XX-lea. Numele sau a fost Osho Radjnish.
El este autorul a 650 de lucrari si, in prezent, in lume exista peste 500 de organizatii care aplica invatatura sa. 

Meditatia dinamica este cea mai cunoscuta. Tehnica cea mai cunoscuta, practicata in scoala lui Radjnish, se numeste meditatie dinamica. Ea ne ajuta sa ne eliberam de constringeri si complexe, sa reglam circulatia energiei in corp si sa remediem defectele aparute in aura. Practicarea acestui tip de meditatie nu necesita o pregatire speciala. Oricine o poate practica, atit in grup, cit si individual.

Exercitiile proprii acestei tehnici se impart in cinci perioade. Primele doua perioade au o durata de cite 10 minute, iar celelalte trei – de cite 15 minute. 

Perioada intii 

Pozitia de plecare este stind in picioare, cu o relaxare maxima. Se respira profund, numai pe nas. Nu trebuie sa respiram ca o pompa, cu presiune maxima. Ne concentram exclusiv asupra respiratiei. Chiar daca vom constata ca executam unele miscari ale corpului, nu trebuie sa dam atentie acestora (ne putem clatina usor, putem legana miinile etc., nu conteaza). 

Perioada a doua 

Nu trebuie sa intram in panica, deoarece tema acestei perioade este sa ne lasam cuprinsi de nebunie! Avem voie sa facem tot ce ne trasneste prin cap: sa sarim, sa urlam, sa dansam, sa ne invirtim sau sa topaim, sa ridem sau sa plingem, orice! Nu trebuie sa ne controlam, dimpotriva, ne vom stradui sa executam la cote maxime tot ceea ce facem. Energia consumata trebuie, de asemenea, sa fie impinsa la limite, de parca ne-am fi transformat intr-un ghem de energie pura. 

Perioada a treia 

Stind drept, in picioare, ridicam miinile in sus. Incepem sa sarim, sa strigam: Hu!. Trebuie sa ajungem la senzatia ca aceste sunete se prabusesc in partea inferioara a abdomenului. In timp ce strigam, ne straduim sa aruncam din noi toate emotiile negative, tot ce ne impiedica sa ne manifestam deplin. Si aici trebuie sa fim cit se poate de energici. 

Perioada a patra 

Ne oprim brusc si incremenim in pozitia in care ne aflam. Raminem complet imobili si ne orientam toata atentia in interiorul propriului nostru EU. Nu este nevoie sa ne straduim sa descoperim ceva extraordinar, ci doar sa fim un observator impartial, din afara. 

Perioada a cincea 

Incepem un dans usor, ne rotim, fredonam o melodie, ne lasam dusi ca de un val blind de iubire, calm si beatitudine. Vom simti o stare de bine si eliberare. Aceasta stare, care ne viziteaza atit de rar, nu se instaleaza prea lesne. 

Trebuie sa avem multa rabdare. Este recomandabil sa alegem pentru a fredona melodiile noastre preferate, care ne vor ajuta sa simtim cum se nasc in interiorul fiintei noastre iubirea, linistea si starea de beatitudine. 

Daca am reusit, inseamna ca sintem pe calea cea buna.

Tradus din revista https://www.esoterism.ro

 

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

RESPIRAŢIA

Atunci când respiraţia îţi este chinuită, gândul îţi e condus de frică şi anxietate. Străduieşte-te să devii conştient de momentele în care res­piri greu. Observă

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121