Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Restartează-ți viața

motivation-2120322__340

Imaginează-ți că zbori într-un balon cu aer cald: ești numai tu și lucrurile tale. Dintr-odată ceva s-a întâmplat și el începe să cadă, de aceea trebuie urgent să găsești o soluție.

Unicul lucru pe care îl poți face este să-ți arunci tot bagajul sau cel puțin o parte din el. După câteva secunde de gândit, tu începi să arunci câte un obiect. Astfel balonul devine mai ușor și încetează să mai cadă. Ai reușit să previi un accident teribil.

Metaforic vorbind, în astfel de situații nimerește fiecare dintre noi. Avem în capurile noastre multe și de toate: istoria vieții, afecțiuni, convingeri și alte lucruri care se păstrează în mintea noastră de ani de zile.

Unele dintre ele sunt niște idei inutile, care ne induc în eroare, altele sunt niște cioburi emoționale din momentele grele prin care am trecut sau sunt convingerile, viciile și fricile noastre.

Ești gata să scapi de o parte dintre ele pentru a supraviețui? Iată care sunt cele 10 bariere, care te împiedică să-ți trăiești viața.

Simțul vinovăției.  Aceste sentiment este total inutil pentru om. El te ține într-o temniță de autodistrugere și suferință.

Autocritica. Atunci când critica este în exces ea se transformă într-o tortură. Încearcă să fii mai indulgent și mai bun cu tine.

Gândirea negativă.Atitudinea și gândirea negativă sunt o capcană care îți poate distruge viața. Nu uita că gândurile noastre ne influențează lumea în care trăim.

Prejudecățile.Ele te fac să fii supărat pe toată lumea.Ceea ce îți afectează serios comunicarea cu cei din jur.

Comportamentul impulsiv.A venit timpul să te gândești la acțiunile tale și la consecințele negative ale acestora.

Căutarea aprobării celor din jur. Acest comportament ne face să fim mai puțin sinceri și încrezători.

Limitele autoimpuse.Majoritatea dintre noi își crează propriile limite.Viața nu are limite prestabilite. Încearcă să scapi de aceste convingeri.

Supărările. Din cauza supărărilor pe care le ții, o să sufere nu doar starea ta de spirit, dar și de sănătate.Cercetările au demonstrat că există o legătură între bolile cardiovasculare și emoțiile negative, precum mânia și nemulțumirea.

Obiceiul de a amâna totul pe mâine. Sabotajul tău interior încearcă să amâne orice decizie importantă. Încearcă să înțelegi că totul începe de la un prim pas.

Amintirile proaste. Aminitirile negative ne întristează. Aceste gânduri ne determină să retrăim unele momente grele din nou și din nou. Dar asta nu te ajută cu nimic. De aceea, lasă-le acolo unde trebuie să fie – în trecut!

http://eushtiu.com

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121