Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Rețelele energetice ale Pământului,

Categorie:

Rețelele energetice ale Pământului

Rețelele energetice ale Pământului

Armonia rețelelor energetice ale Pământului: magnetic, cuantic și cristal.

Pământul are trei grile energetice care interacționează și influențează viața și conștiința umană:

  1. Grila Magnetică
    • Aceasta este responsabilă pentru biologie, straturile pământului și elementele sale. Este esențială pentru stabilitatea fizică și energetică a planetei.
  2. Grila Cuantică
    • Grila care influențează realitatea și conștiința dualității pentru omenire. Este legată de percepția și conștiința umană, fiind implicată în experiențele noastre de zi cu zi și în modul în care înțelegem realitatea.
  3. Grila de Cristal
    • Aceasta deține conștiința multidimensională, permițând accesul către alte dimensiuni. Este asociată cu vibrația Unității și a Iubirii Necondiționate și facilitează o înțelegere mai profundă a realităților spirituale și energetice.
Fenomenul Fuziunii Grilelor

În prezent, se observă o fuziune între Grila Cuantică și Grila de Cristal, ceea ce creează percepția unui haos crescut la nivel global. Această fuziune are rolul de a clarifica și transforma tot ceea ce trebuie ridicat la un nivel superior de înțelegere și conștiință.

Importanța Iubirii și Non-Judecății

Fuziunea grilelor împinge la suprafață tot ceea ce a fost ascuns, făcând evidentă necesitatea transformării la nivel individual și colectiv. În acest context, este esențial să nu judecăm, ci să vedem reflecțiile celorlalți ca pe oportunități de creștere și transformare personală și planetară.

Cheia Transformării

Transformarea și armonizarea grilelor constă în iubire, înțelegere și răbdare. Umanitatea se întoarce la esența sa, iar conștiința separării trebuie să se dizolve în Conștiința Unității. Cheia acestei transformări se află în mâinile noastre și este reprezentată de IUBIRE.

Accesarea Altui Nivel de Conștiință

Pentru a accesa alte dimensiuni și frecvențe superioare, este important să ne deschidem către bucurie și iubire, precum și prin invocații și decrete. Divinitatea se manifestă prin iubire, bucurie și simplitate, și este accesibilă fiecărei ființe umane. Este nevoie de curaj și determinare pentru a începe să facem lucruri diferite și să îmbrățișăm atât umanitatea, cât și divinitatea noastră.

Astfel, prin înțelegerea și aplicarea acestor principii, putem contribui la ridicarea vibrației planetare și la unificarea conștiinței umane într-o realitate bazată pe iubire și unitate.https://www.facebook.com/SimonaIgnaTerapeut

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Schimbă-ți Atenția Transformă-ți Viața !,Luna Nouă din 17 iulie 2023,Iluziile și Autoamăgirea,Puterea de a decide propria valoare,Transformă-ți îndoielile,Fii responsabil pentru tine,Obezitatea – o perspectivă spirituală,Renunțarea la rușine,Ruperea tiparelor negative ,Cele 4 nopți întunecate ale etapelor sufletului,Semnificatia emotionala a dependentelor,Ascultă-ți corpul !,Luna Nouă în Vărsător,Transformarea suferintei in pace,Vindecarea sufletului,Lucruri de facut diferit in 2022,Înțelegerea celor 3 stări ale conștiinței,Gestionarea corecta a emoțiile negative,Omul - maestru creator fara limite,Dacă vrei să fii fericit/ă,Cauza disfunctiilor,Orgoliul si smerenia,Vindecarea ranilor,Simptome ,corpul luminos,Conștiința dimensională a cincea Eliberarea iluziilor 3D, Ce ne împiedică să facem schimbările, Teama de zi cu zi, Cum să contracarezi gândurile negative
Exerciții practice
Simona Igna

Transformă-ți îndoielile

Transformă-ți îndoielile Transformă-ți îndoielile în motoare de acțiune și evoluție Îndoiala, această interogare uneori constantă care ne destabiliza și uneori ne împiedică să acționăm și

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121