Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Revizuiri și finaluri clare !

Categorie:

Revizuiri și finaluri clare !

Revizuiri și finaluri clare !

Atmosfera lunii Septembrie 2021 este interesantă, dinamică, iar temele de fundal, munca, sănătatea, socializarea sunt deja cunoscute. Însă, va fi vorba mai mult de revizuiri, retușuri sau finaluri bine venite.

Luna Septembrie este ce a de-a nouă lună a anului. Nouă este cifra care guvernează cele mai multe aspecte din Lumea în care trăim, bine știut fiind faptul că orice proces desfășurat pe Terra are nouă etape, iar după a noua etapă, procesul fie se reia, dar la un alt nivel, fie se finalizează.

Așadar, este foarte dificil, dacă nu chiar imposibil ca pe parcusul acestui luni, a noua din anul social în curs, să începem ceva care să se desfășoare în mod echilibrat și armonios, pe termen lung. Oricâte eforturi am depune, suntem obosiți, fără chef, nu putem funcționa la capacitatea noastră maximă. Este o lună favorabilă finalurilor de orice fel și nu poate fi vorba despre începuturi de niciun fel.

În Septembrie avem două mari teme sociale și anume revenirea în câmpul muncii după vacanțe și începerea școlii. Păi, Septembrie a noua lună socială a anului în curs, fiind una de final, a cărui energie de fundal susține doar retușurile și finalurile tuturor activităților, evident că duce la neplăceri serioase, profunde, greu de înțeles și rezolvat în următoarele luni, deoarece noi demarăm ceva într-o perioadă slabă din punct de vedere energetic. De aici apar distorsiunile și în câmpul muncii, și în educația copiilor.

Avem șapte evenimente astrale de-a lungul acestei luni, iar dintre Semnele zodiacale se remarcă Semnul Fecioarei și cel al Balanței, deoarece planetele se îngrămădesc mai ales pe Semnul Balanței.

Revizuiri și finaluri clare !

Primul eveniment astral este formarea aspectului de Lună nouă pe Semnul Fecioarei în dimineața zilei de 7 Septembrie. Este un moment ce va evidența segmentul financiar, secțiunea venituri obținute din munca proprie, banii și bunurile personale plus sănătatea. Din perspectiva muncii și a veniturilor salariale se deschide o etapă nouă, însă aparențele sunt înșelătoare. Dezbaterile pe teme financiare și salariale vor fi frecvente, vehemente, însă fără rezultatele scontate. Din perspectiva sănătății vor fi active problemele cunoscute, însă se pot adăuga altele care vor dura cel puțin până în Primăvara anului 2022.

Ceea ce se petrece în preajma acestui moment de Lună nouă în Fecioară are legătură cu tranzitul planetei Mercur – Mercur este coordonatorul Semnului zodiacal Fecioară, prin Semnul Balanței. Pe toată durata lunii, Mercur se află în Balanță, iar pe 27 Septembrie va începe mișcarea aparentă retrogradă.

Deci, ceea ce stabilim la momentul de Lună nouă în Fecioară sau credem noi că începem, vom fi nevoiți să revizuim începând cu 27 ale lunii. Intră în discuție și relațiile cu ceilalți, actele, documentele personale și profesionale, călătoriile, studiile, mass-media, educația.

Planeta Venus, cea care ne influențează înclinația spre frumos, spre arte, spre a relaționa cu ceilalți se află în Semnul Balanței până pe 11 Septembrie, iar apoi începe tranzitul prin Semnul zodiacal Scorpion. De la echilibru, armonie, deschidere către ceilalți și către social, după 11 ale lunii se schimbă tendința și devenim mai interiorizați, orientați spre intrigi, conflict, gelozii. Este nevoie de prudență și discernământ, deoarece există un risc mărit de a distruge relații și situații bune.

Planeta Marte tranzitează Semnul Fecioarei până pe 15 Septembrie, astfel că avem chef de muncă și ne putem rezolva treburile restante. Există riscul să exagerăm și să ne pierdem în detalii nesemnificative.

Revizuiri și finaluri clare !

Din 15 SeptembrieMarte se mută în Semnul zodiacal Balanță, poziție foarte delicată pentru această planetă, fiind considerată o poziție de exil. Persoanele cu marcaje astrale puternice în Balanță, însă și bărbații în general, se pot simți fără vlagă, iar acțiunile nu ne ies cum am dori. Așadar, este nevoie de atenție, înțelegere și acceptarea faptului că este o perioadă care predispune mai mult la revizuri și acțiuni ușoare.

Pe 21 Septembrie se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Peștilor. Foarte interesant acest moment, deoarece este vorba tot despre bani și bunuri personale, venituri salariale, munca și sănătatea. Așadar, ceva se finalizează, mai ales ceva care a început pe 7 Septembrie la momentul de Lună nouă construit în Semnul Fecioarei, însă va fi vorba și despre acțiuni, decizii, situații evidențiate, discutate, începute la mijlocul lunii Martie.

Soarele se află în Fecioară până în seara zilei de 22 Septembriedupă care începe tranzitul prin Semnul Balanței, moment care marchează și Echinocțiul de Toamnă. Toamna 2021 va avea ca teme de fundal copii și educația lor în mod special. Rutina cotidiană, modul de desfășurarea a activităților copiilor și tinerilor mai ales, va depinde de starea sănătății generale. Pe de altă parte, și aspectele referitoare la piața muncii și la inserția tinerilor în această piață vor fi la ordinea zilei.

Concluzionând, subiectele perioadei analizate sunt cele cunoscute, respectiv sănătatea, munca, veniturile salariale și condițiile de muncă. Este vorba despre aspecte care necesită fie revizuire, reconfigurare, fie finalizare. De reținut că tot ceea ce decidem și facem până pe 27 Septembrie, când Mercur începe mișcarea aparentă retrogradă, vom reveni și revizui total, după această dată.

Revizuiri și finaluri clare !

Ar fi bine să ne concentrăm eforturile pe ceea ce avem, pe ceea ce deja cunoaștem și am experimentat, astfel încât să ne înțelegem lecțiile, să închidem etape de viață, relații și situații care nu ne mai sunt utile. Este nevoie de atenție sporită atât în privința sănătății, cât și în privința muncii și a cheltuielilor în general.

Cugetarea lunii Septembrie 2021: „Dacă nu poți avea un prieten de înceredere, fi-ți tu însuți prieten.” – Pitagora https://www.astrocafe.ro/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 4

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121