Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Ritualul Dorințelor În Portalul Leului,

Ritualul Dorințelor În Portalul Leului

Ritualul Dorințelor În Portalul Leului

Pentru a realiza ritualul pentru materializarea dorințelor în timpul Portalului Poarta Leului, nu ai nevoie de multe obiecte complicate.Ritualul este mai mult despre intenție,conectare și deschidere față de energia cosmică a acestui moment special. Pentru a crea o atmosferă magică și pentru a simboliza strălucirea dorințelor îndeplinite, poți folosi următoarele obiecte:

Lumânări aurii sau portocalii:

Aceste culori simbolizează energia cosmică a Portalului Poarta Leului și adaugă o atmosferă magică și spirituală ritualului. Lumânările pot fi folosite pentru a aprinde lumina dorințelor tale și pentru a intensifica intenția pe care o pui în manifestarea lor.

Cristale speciale:

Poți alege să folosești câteva cristale speciale pentru a atrage energii specifice în timpul ritualului. De exemplu, ametistul pentru înțelepciune și conexiune spirituală, citrinul pentru abundență și succes, cuarțul roz pentru iubire și armonie.

O fotografie sau obiect simbolic:

Poți alege să aduci cu tine o fotografie sau un obiect care reprezintă dorințele tale îndeplinite. De exemplu, o fotografie a locului de muncă visat, o poză cu o persoană iubită sau un talisman care să simbolizeze succesul și realizarea dorințelor.

Caiet sau jurnal:

Poți avea un caiet special sau un jurnal în care să notezi dorințele tale și afirmatiile pe care le rostești în timpul ritualului. Acest caiet devine o amintire valoroasă a intențiilor tale și poate fi folosit pentru a urmări progresul manifestării lor în timp.

Muzică relaxantă sau meditații ghidate:

O muzică linistitoare sau meditații ghidate pot crea o atmosferă de relaxare și centare în timpul ritualului. Acestea te pot ajuta să te conectezi mai profund cu energia în jurul tău și să-ți amplifici intenția.

Cristal de cuarț clar:

Un cristal de cuarț clar poate fi folosit pentru a amplifica energia și intenția în timpul ritualului. Poți ține cristalul în mână sau îl poți ține lângă lumânări pentru a concentra energia dorințelor tale.

Este important să știi că puterea ritualului vine din intenția ta și din deschiderea de a primi energiile cosmice ale Portalului Poarta Leului. Obiectele menționate mai sus pot adăuga o dimensiune simbolică și magică ritualului, dar nu sunt esențiale pentru a realiza conexiunea profundă cu sinele divin și universul. Ceea ce contează cel mai mult este dedicația și pasiunea cu care rostești afirmatiile și vizualizezi dorințele îndeplinite.

Iată o descriere a ritualului pentru materializarea dorințelor în timpul Portalului Leului.
Pregătirea:

Alege un loc special și liniștit pentru acest ritual. Poate fi o cameră , o grădină sau un loc în natură care te ajută să te simți conectat/ă cu energia cosmică a universului. Asigură-te că vei avea timp să te desfășori fără întreruperi.

Începe cu centrarea:

Stai într-o poziție confortabilă, cu coloana dreaptă și mâinile așezate pe genunchi. Închide ochii și începe să respiri adânc și încet. Simte cum îți eliberezi mintea de gândurile cotidiene și te concentrezi pe prezent.

Aprinde lumânările:

Aprinde o lumânare sau câteva lumânări în culoarea aurie sau portocalie. Aceste culori reprezintă energia cosmică a Portalului Leului, care se revarsă asupra noastră în această perioadă specială. Lumina lor adaugă o atmosferă magică ritualului și simbolizează strălucirea dorințelor împlinite.

Invocarea arhanghelilor:

În gând sau cu voce tare, adresează o invocație către arhanghelii Mihail, Gabriel, Rafael, Uriel, Chamuel și Metatron. Spune-le că îți deschizi inima și sufletul pentru a primi sprijinul lor și pentru a te conecta cu energia înaltă a portalului.Îi poți ruga să te călăuzească în manifestarea dorințelor tale și să te protejeze pe parcursul acestei călătorii.

Vizualizarea dorințelor:

Începe să-ți imaginezi dorințele îndeplinite în cel mai mic detaliu. Fie că este vorba despre o oportunitate nouă, relații armonioase sau abundență în viața ta, vizualizează fiecare aspect într-un mod clar și vibrant. Resimte emoțiile pozitive și bucuria care vin odată cu materializarea acestor dorințe.

Recitarea afirmatiilor:

Rostește cu încredere și pasiune afirmatiile pe care le-ai ales.Spune-le cu voce tare sau în gând, permițând cuvintelor să vibreze în întreaga ta ființă. În timp ce le rostești, simte cum energiile înalte ale universului îți întăresc intențiile și aduc dorințele tale mai aproape de manifestare.

Sunt deschis/ă pentru binecuvântările universului.

Merit să-mi îndeplinesc dorințele.

Îmi exprim recunoștința pentru tot ce primesc.

Încrederea mea în viitor este neclintită.

Abundența mă înconjoară mereu.

Iubirea și armonia îmi însoțesc relațiile.

Sănătatea mea este deplină și strălucitoare.

Sunt un magnet pentru oportunități minunate.

Viața mă susține în direcția cea mai bună.

Îmi manifest creativitatea și talentul.

Fiecare zi este o oportunitate de creștere.

Urmez visele și aspirațiile mele.

Eliberez blocajele și limitele.

Cu gânduri de iubire și încredere, creez realitatea.

Sunt protejat/ă și sprijinit/ă de arhangheli.

Fiecare pas mă apropie de împlinirea dorințelor.

Mă iubesc și mă accept pe mine așa cum sunt.

Mă trezesc cu bucurie și recunoștință în fiecare dimineață.

Sunt conectat/ă cu sinele meu divin și cu înțelepciunea universului.

Atrag în mine energia înaltă și abundența divină.

Rugăciunea și mulțumirea:

Încheie vizualizarea și afirmatiile cu rugăciunea de mulțumire și recunoștință.

Îmi exprim recunoștința pentru abundența pe care o simt în jurul meu, pentru oportunitățile care mi se prezintă și pentru călăuzirea voastră în alegerile mele. Îmi recunosc puterea și îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce atrag în viața mea, iar sprijinul vostru mă inspiră să mă manifest din ce în ce mai mult.

Vă mulțumesc pentru că mă călăuziți pe calea evoluției mele spirituale și pentru că mă înconjurați cu energiile voastre iubitoare și protectoare. Îmi recunosc conexiunea cu sinele meu divin și cu înțelepciunea universului, iar această conexiune mă face să mă simt în deplină armonie cu tot ceea ce există.

Eliberarea și încrederea:

Încheie ritualul eliberând orice atașament față de rezultatul materializării dorințelor tale.Încredințează-le universului și arhanghelilor,având încredere că ceea ce este mai bun pentru tine se va manifesta la momentul potrivit. Fii deschis/ă și pregătit/ă să primești surprizele și minunile care urmează să apară în viața ta.

Alegerea unui simbol:

După încheierea ritualului,alege un simbol care să reprezinte materializarea dorințelor tale. Poate fi un cristal special, o floare sau un talisman pe care să-l păstrezi în apropierea ta. Acest simbol va fi o amintire puternică a intențiilor tale și a puterii manifestării.

Întoarcerea în prezent:

Deschide ușor ochii și întoarce-te la prezent cu o stare de calm și recunoștință. Simte energia și încrederea că ai pus în mișcare puterea manifestării în viața ta. Fii deschis/ă și pregătit/ă pentru schimbările pozitive care vor veni în urma ritualului.

Prin practicarea acestui ritual în timpul Portalului Poarta Leului, te conectezi cu energia cosmică și atragi în viața ta împlinirea dorințelor tale cele mai profunde. Repetă acest ritual ori de câte ori simți nevoia de a te încărca cu energie pozitivă și de a-ți reafirma intențiile.Cu fiecare repetare,vei simți cum energia portalului se aliniază cu a ta, ghidându-te către îndeplinirea dorințelor și a viselor tale.Fie ca energia arhanghelilor să te călăuzească mereu pe calea împlinirii și a fericirii!https://www.facebook.com/SimonaIgnaTerapeut

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Vindecare Interioară: Sănătate și Fericire,Ce sunt mantrele?,Octombrie,Solstițiul de Vară și de Iarnă,Oamenii confundă Dragostea, Relatiile de cuplu, PLICTISEALA ÎN RELAȚIE, IERTAREA NU INSEAMNA UITARE, INSEAMNA LIBERTATE
Relații
Simona Igna

Familia

Familia — este un cerc sacru, cetatea ta, care trebuie să fie păzită constant de invazia constantă a persoanelor din afară. Oamenii trebuie să se

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121