Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie: ,

Să nu-ți fie niciodată rușine să fii Tu însuți!

child-2443969_960_720Copile, să nu îți fie rușine să fii tu însuți! Ești o creatură specială și unică. Nimeni nu merge așa, ca tine. Nimeni nu cântă așa, ca tine, nu dansează, nu se joacă în parc, ca tine. Ai dreptul la gândurile și sentimentele proprii, ai dreptul la dorințe și aspirații. Ai dreptul la bucuria ta și la durere. Ai dreptul la propriul DA și dreptul la propriul NU, dreptul de a spune adevărul și de a merge pe calea aleasă de tine. Ai dreptul să o dai în bară, să eșuezi, și dreptul la încercarea de a te recupera și de a face alte greșeli.

Alții au dreptul să se supere, să nu fie deacord, să fie geloși și chiar furioși pe tine, dar ei nu au dreptul să se jeneze sau să te pedepsească pentru ceea, ce reprezinți. Să știi, că în atitudinea lor nemiloasă nu este nimic personal. Este doar durerea lor și potențialul irealizat. Ei te înjosesc, deaorece ei sunt morți în interior iar tu ești atât de viu și ai o sursă de fericire nelimitată.

Să știi, că corpul tău este ideal, cu toate neajunsurile sale. Fiecare pată, aluniță, cicatrice, firicel de păr, fiecare încrețitură a pielii este sfântă și fiecare neajuns este detaliul ființei tale. Există o putere imensă în capacitatea de a fi tu însuți, să respiri, să te miști în tempoul propriu, să simți și să te iubești așa cum ești. În vocea ta există putere, precum și în tăcere. Niciodată nu pierde legătura cu această putere, chiar dacă lumea te înjosește și te impune să renunți la ea. Niciodată să nu te sfiești de puterea ta!

Nu trebuie să fii robul acestei lumi. Ai încredere în sine. Iar atunci când nu poți fi încrezător, amintește-ți că poți avea încredere și în îndoielile tale. Fii mai aproape de sine. Ascultă glasul meu de fiecare dată, când te vei jena de cine ești. Eu sunt mereu cu tine, mai aproape decât răsuflarea. Eu sunt glasul tău propriu, glasul interior de dragoste față de sine. Glasul, care îți amintește, că ai dreptul să exiști, că ești ideal așa cum ești, că ești sfânt și iubit în fiecare moment al vieții tale.

Glasul meu nu te va părăsi niciodată, chiar dacă ești foarte bătrân; în interior vei rămâne mereu un copil minunat.

Autor: Jeff Foster   http://eushtiu.com

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121