Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Secrete străvechi:adevărul despre vindecarea prin energie.

hand-534867__340

Secrete stravechi: adevarul despre vindecarea prin energie

Energia este peste tot in jurul nostru. De fapt noi suntem energie si atunci cand trebuie sa ne vindecam corpurile fizice o putem face prin aplicarea tehnicilor de vindecare potrivite pentru a ne creste vibratia ce corespunde cu sanatatea si bunastarea.

Medicina moderna se focalizeaza pe tratarea simptomelor fizice si psihologice fara a cauta adevarata cauza a acestor suferinte. Cauza lor este de cele mai multe ori energia de vibratie joasa pe care o are fiecare bolnav.

Energia este medicament

Inca de la inceputurile omului vracii foloseau energia pentru vindecare. Stiinta moderna acum recunoaste energia ca fiind medicament datorita teoriei cuantice. Medicina moderna considera vindecarea prin energie ca fiind un nou domeniu de studiu, dar totusi pana si in medicina energia este folosita involuntar pentru vindecare. De exemplu atunci cand incearca sa i se schimbe pacientului gandirea despre boala lui este deja o schimbare in energia pacientului; doctorii buni, chiar si cei care considera ca medicina moderna este singura modalitate de vindecare si singurul tratament eficient, recunosc importanta starii de spirit a pacientului in procesul de vindecare.

Vibratiile pozitive ale energiei ajuta la vindecare; vibratiile negative ale energiei impiedica vindecarea.

Vindecatorii stravechi stiau ca gandurile si alte amenintari invizibile cauzeaza sau contribuie la bolile fizice si psihologice. Ei vindecau atat fizic cat si spiritual.

Pe masura ce medicina moderna s-a dezvoltat, corpul si spiritul sunt vazute ca entitati separate si s-a adoptat doar vindecarea fizica.

Fizica cuantica a demonstrat ca totul este energie si toate lucrurile se influenteaza unele pe altele. Oamenii de stiinta acum studiaza ceea ce stramosii nostri stiau intotdeauna: ca exista un camp de energie care inconjoara totul: obiecte, ganduri, emotii, spatiul dintre obiecte, lumina, sunetul etc.

Astfel ca nu exista un punct unde energia ta se “termina” si incepe energia altei persoane. Energia gandurilor afecteaza foarte usor energia care inconjoara corpul.

Cateodata simti energia, chiar daca ea e invizibila. Cand intri intr-o camera plina de oameni poti simti instant energia – pozitiva, negativa, furie, fericire, optimism, plictiseala, entuziasm, anxietate, iubire, etc. In functie de starea ta de spirit vei fi atras sau vei respinge un anumit grup de energie.

Gandeste-te la o perioada prelungita de stres din viata ta pe care ai experimentat-o, cum ar fi un divort, moartea unei persoanei dragi sau o alta criza personala. Iti amintesti cum era energia ta atunci? Sumbra, letargica, neinteresata, depresiva, fara speranta…aceste emotii si simptome fizice sunt toate manifestari ale energiei negative din gandurile tale.

Cum functioneaza vindecarea prin energie

Gandurile sunt energie, emotiile sunt energie si acestea iti afecteaza starea de sanatate. Tu iti alegi gandurile si emotiile si, astfel, iti creezi propria sanatate.

Conteaza foarte mult calitatea gandurilor tale. Cand energia negativa sub forma de ganduri si emotii devine dominanta in campul tau de energie se va manifesta ca probleme fizice si psihologice.

Vindecatorii sunt capabili sa simta energia intr-un pacient. Asta include zone ne-echilibrate, unde este energie prea multa si alte zone unde este energie prea putina. Lipsa de echilibru si blocajele duc la imbolnavire.

Cei care vindeca atrag energia pozitiva din campul energetic si prin propriul camp de energie o transmite pacientului. Asta curata blocajele energetice, permitandu-i corpului sa se vindece singur.

Cum sa iti creezi o vibratie inalta

Energiile similare se atrag una pe alta. Daca vibrezi o energie negativa frecvent, vei atrage energie negativa sub forma de circumstante nedorite, relatii nefericite si sanatate subreda.

Daca atragi energia pozitiva, energia negativa va disparea; asta inseamna ca trebuie sa iti cresti vibratia personala.

Cum poti face asta?

Aseaza-te confortabil in liniste si inchide-ti ochii. Trage aer in piept de cateva ori pentru a disipa orice tensiune ai simti. Apoi repeta in soapta cuvantul “dragoste” la fiecare expirare si inspirare, permitandu-i iubirii sa patrunda in tine. Respira cuvantul. Simte dragostea. Simte cum devii mai fericit si te luminezi cu fiecare respiratie. Fa asta timp de 5 minute.

Nu trebuie neaparat sa te limitezi la 5 minute.Daca faci asta zilnic, te va ajuta sa iti creezi o stare de spirit pozitiva, iti vei creste vibratia. Si astfel vei incepe sa atragi bunastarea, sanatatea si abundenta.

Lasa puterea energiei sa te vindece!

sursa: evolutiasufletului.wordpress.com

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121