Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Secretul Trezirii

168800_10150966163358718_1079399999_n

Daca sunteti asemenea majoritatii oamenilor, atunci traiti aproape complet in mental. Exista un dialog intern continuu, constant, in care mintea vorbeste cu ea insasi.”Trebuie sa fac asta…”, “Ce se intampla daca…”.

De indata ce un gand se termina, altul ii ia locul. Iar acest lucru se intampla non-stop, atat de mult, incat daca am acorda atentie cu adevarat fiecarui gand in parte, am innebuni. Asa ca, toate gandurile sunt impinse in inconstient, acolo unde se duc automat, din obisnuinta.

Totusi…acest lucru este periculos, iar faptul ca aproape toata lumea procedeaza la fel nu il face mai putin primejdios. Gandurile ne influenteaza enorm de mult perceptia asupra lumii. Mai pe sleau, asa „ne cream noi propria realitate”. 

Credintele noastre sunt lentilele prin care vedem lumea, desi pentru multi dintre noi, mai corect ar fi sa spunem ca acesta sunt practic lumea noastra. Sa lasam mintea sa „trancaneasca” in inconstient este foarte periculos, deoarece va continua sa absoarba si sa modifice tot felul de credinte, fara niciun aport constient din partea noastra, iar aceste credinte vor fi cele care ne ghideaza intreaga viata.

Atunci cand nu suntem constienti de propriile ganduri, suntem asemenea unei frunze purtate de vant, iar astfel putem fi manipulati foarte usor de cei din jur. Mass-media poate repeta ceva la infinit, indiferent ca este adevarat sau nu si majoritatea oamenilor va ajunge sa creada si sa reproduca acel ceva ca un adevar. Majoritatea canalelor media principale, advertisingul, politicul au rafinat manipularea oamenilor si au adus-o la nivel de arta.

Atunci cand esti prizonierul propriei minti, devine dificil sa mai auzi ce spune alta persoana. Gandurile tale iti acapareaza mintea si te pot distrage cu usurinta. In timp ce iti asculti gandurile, ajungi sa primesti informatiile pe jumatate, indiferent ca auzi sau citesti ceva. Ajungi sa te suprasoliciti, fiind prea mult de primit in acelasi timp, astfel ca incepi sa functionezi aproape complet inconstient, pe pilot automat.

Inconstienta reactioneaza, iar reactia ei este bazata intotdeauna pe trecut. Daca traiesti inconstient, vei repeta trecutul iar si iar. Este foarte usor sa traiesti asa, foarte sigur, cel putin dupa normele sociale standard.

Daca traiesti cu adevarat in prezent, daca traiesti cu adevarat constient, tot ce stii cu certitudine este ce se intampla in acest moment; trecutul devine un simplu ecou; iar viitorul…doar un numar nelimitat de posibilitati. Traind in prezent, totul se deschide, viata se muta din „stiut” in „necunoscut”, mai apoi in „incognoscibil” si „finalitate”.

Constiinta este intotdeauna proaspata, mereu noua, vazand lucrurile de fiecare data in moduri diferite. Nu este ceva planificat in avans, este ceva ce se intampla complet intr-un moment anume. 

Cu toate acestea, am fost invatati ca traind inconstient devenim oameni buni si ca, luand propriile decizii constient, rupand normele si structurile sociale, nu vom face nimic altceva decat sa aducem haos asupra noastra, amenintand societatea ca intreg.

Lucrurile despre care vorbim acum ar putea parea destul de „lumesti”, nicidecum la fel de incitante precum subiecte ca chakrele sau alte dimensiuni inalte. Insa ceea ce vreau sa subliniez aici este faptul ca exista o singura cheie catre toate cele mentionate mai sus, iar aceasta este constiinta. Oamenii spirituali vorbesc in mod constant despre tezire. Dar ce este trezirea, daca nu insasi constienta in sine?

Nu asta se intampa in fiecare dimineata, atunci cand ne trezim? Dormim, ne trezim, ca mai apoi sa devenim constienti. Trezirea spirituala este doar o forma sporita de constiinta, ce depaseste limitele taramului fizic. Nu e nevoie de surle si trambite ca sa ajungem acolo, nu avem nevoie de carti, de vreun guru sau de incantatii. Singurul lucru de care avem nevoie este constiinta.

Constiinta crescuta a corpului si a mintii vor conduce in mod natural si la constiinta sufletului. Inconstientul este cel care ne distrage inca din prima secunda de la sufletul nostru, insa atunci cand omul devine constient, puterea inconstientului dispare. Fiti atenti la tot si nu va lasati mintile sa „trancaneasca” inconstient.

Tot ceea ce avem de facut este sa constientizam cum functioneaza de fapt mintea noastra. Iar odata ce facem acest lucru, mintea noastra se va linisti. Calea nu este sa ne luptam cu eaa, sa ne chinuim, ci pur si simplu fim constienti. Grijile si fricile care infloreau in inconstient se vor diminua si vor disparea, odata expuse luminii.

Lumea foloseste spiritualitatea ca pe un fel de bomboana sau guma mentolata. O mesteca o vreme, pana isi pierde gustul, dupa care o scuipa si cauta un alt inlocuitor. Este ca un fel de delectare, un fel de distractie si distragere de la ceea ce este de altfel o viata plictisitoare.

Fiti foarte atenti la toate aspectele vietii voastre, atat de atenti incat sa devina imposibil sa mai ignorati vreo parte, indiferent ca vine la pachet cu bucurie extatica sau cu durere profunda. Doar asa va veti transforma, emotiile voastre devenind ghizi in viata voastra…viata ce merita a fi traita nu ca una de „imprumut”, ci ca o celebrare a sinelui vostru autentic.

Sursa: http://thespiritscience.net/2015/04/01/the-secret-to-awakening/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Afirmatii pentru a accentua echilibrul,Secretul Bucuriei din Momentul Prezent,Tehnici si Afirmații puternice,Recăpătați încrederea în sine,Mic tratat de încredere în sine,CCLASIFICAREA EMOŢIILORAfirmatii pentru autovindecare,Universul îți trimite mesaje,Degetele,Reguli ale Fericirii,Citate inspiraționale,Multumesc ! Explicatia energetica,Idei motivationale,Cuvinte pozitive,Afirmatii care aduc prosperitatea,Învață să fii bun cu tine!, IUBESTE-TE ! FA-O ! ACUM !, Cum sa vorbesti cu celulele tale, Simptome-ale-conștiinței-superioare-Cele-17-semne-Abilități-psihice-Tipare-numerice, Fericirea este o alegere, Energia abundenței, 5 PUNCTE DE PRESIUNE, Cum sa vorbesti cu celulele tale
Exerciții practice
Simona Igna

Reguli nescrise

Există reguli nescrise care te pot ajuta să depășești orice tentativă de manipulare și să-ți realizezi visurile. 1. Îți trebuie ceva – fă sigur De

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121