Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie: ,

Semne ale vindecarii si evolutiei

Semne ale vindecarii si evolutiei

Semne ca sufletul tău este pe deplin evoluat și vindecat

Când cineva este  complet evoluat, atunci este gata să-i ajute pe ceilalți să obțină același lucru. Se vindecă din experiență pentru că s-au vindecat pe ei înșiși. Avem experiență că nu puteți merge la facultate pentru a învăța doar trăind-o. Nu contează câte grade ai. Dacă nu ați experimentat-o, nu puteți avea nivelul de compasiune și experiență necesare pentru a ajuta și a învăța pe cineva să se vindece. Diplomele și medicamentele sunt modalitatea 3D de a vindeca o persoană ruptă, despre care știm cu toții că nu funcționează. Iubirea, compasiunea și experiența sunt modalitatea 5D de a vindeca, ceea ce duce la o persoană complet vindecată. Când ești pe deplin evoluat, ești pregătit să fii vindecător și profesor 5D. Există anumite caracteristici ale unui suflet matur complet evoluat. Iată 11 care pot rezona cu dvs.

 1. Nu îi judecăm pe ceilalți și unde se află în călătoria lor. Știm că unii evoluează și învață lecții mai repede sau mai încet decât alții și toată lumea este acolo unde trebuie să fie. Știm că această lume este plină de oameni rupți și cândva am fost și noi rupți. Nu judecăm acțiunile curente ale cuiva deoarece știm că i s-a întâmplat ceva în trecut acelei persoane, care i-a lăsat răni adânci nevindecate. Nu avem niciun interes să judecăm, vrem doar ca acea persoană să se vindece. În timp ce alții îi condamnă, avem compasiune și dragoste necondiționată pentru ei. Odată ce te-ai trezit pe deplin, nu ai niciun interes să-i judeci pe cei care încă dorm, pentru că ai fost și tu cândva acolo și știi cum se simte.
 2. Putem vedea capcanele ego-ului spiritual în care cad alții, care îi împiedică să evolueze. Este perfect ok să fii vegan, să faci yoga, să nu te uiți la televizor, să faci practici spirituale 24/7 sau să lupți pentru ca animalele să fie tratate uman. Nu este ok să folosești acest lucru pentru a condamna stilul de viață al celorlalți sau să te gândești oricum că acest lucru te face mai bun sau mai evoluat decât alții. Aceasta este o capcană a ego-ului și te va împiedica să evoluezi. Nimeni nu este mai bun decât oricine altcineva. Sunt doar mai conștienți. Ajungem cu toții doar că alții ar putea dura puțin mai mult din urmă.Semne ale vindecarii si evolutiei
 3. Suntem complet conștienți când ego-ul nostru crește că este capul urât și cum să-l controlăm . Ego-ul nostru nu a dispărut niciodată complet, dar nu ne mai controlează viața sau acțiunile. Trăim după inimile noastre și compasiunea pentru ceilalți. Recunoaștem imediat când ceva vine din ego și îl putem opri în urmele sale.
 4. Suntem extrem de sensibili și avem empatie, dar am stabilit limite și provin dintr-un loc non-reactiv al iubirii. Nu lăsăm empatia noastră pentru ceilalți să ne facă un burete pentru energiile altora. Nu îi lăsăm pe alții să folosească empatia și sensibilitatea noastră pentru a profita de noi. Suntem foarte bine să lăsăm karma să se joace și știm când să nu interferăm cu ceilalți și karma lor. Știm că este mai bine să nu reacționăm și să lăsăm totul să se desfășoare în timp divin.
 5. Avem respect pentru tot și pentru toată lumea de pe Pământ și o conexiune profundă cu natura. Avem dragoste pentru fiecare lucru viu de pe această planetă. Fiecare animal, insectă, stâncă, copac și chiar fir de iarbă este prețios pentru noi. Văzând coșul de gunoi. gunoiul și gunoiul pe frumosul nostru pământ ne rănește inima. Vedem cum ne risipim resursele naturale și distrugem frumusețea cu dragostea noastră pentru junk și lucruri de care nu avem nevoie. Dorim să ne întoarcem la o viață mai simplă și onorăm toată viața.
 6. Știm că gândurile duc la emoții și sentimente și pentru a avea control asupra lor, trebuie mai întâi să începem cu gândurile noastre. Știm că gândurile pozitive duc la emoții și energie pozitive și de aceea trebuie să ne menținem vibrația. Știm că gândurile noastre sunt cele mai puternice intenții și energie de pe pământ. Știm, de asemenea, că odată ce vă controlați mintea, controlați totul din și din jurul vostru. Suntem conștienți de ciclurile de gândire negative, deoarece suntem manifestanți puternici și nu dorim să manifestăm negativitatea care vine din tiparele de gândire negative. Am învățat să rupem aceste cicluri și să rămânem în acum, ceea ce duce la pacea interioară și exterioară.
 7. Vrem să-i învățăm pe alții ceea ce știm. Nu credem că suntem mai buni decât alții și ne păstrăm cunoștințele doar pentru noi. Ne împărtășim și răspândim informațiile în mod liber, deoarece dorim cu adevărat ca alții să fie în același loc în care suntem. Nu avem niciun interes să salvăm sau să salvăm pe alții. Vrem să-i informăm și să-i învățăm pe ceilalți să se salveze. Nu avem sentimente competitive și dorim ca toată lumea să aibă succes. De asemenea, suntem umili și nu dorim ca alții să ne ridice oricum. Cu adevărat îi vedem pe toți ca fiind egali. Știm, de asemenea, că toată lumea este înzestrată și capabilă de măreție. Tocmai am muncit din greu și am ajuns acolo mai întâi. Scopul nostru acum este să arătăm tuturor modul în care am realizat conștientizarea și am evoluat ca suflete complet vindecate.
 8. Vedem prin iluzii și, prin urmare, nu ne lăsăm prinși în ele. Vedem totul ca energie și ne putem detașa de energia banilor, puterii, sexului și frumuseții. Știm, de asemenea, cât de distructive devin aceste energii atunci când obsesivitatea se află în spatele lor. Știm că fluxurile și fluxurile de energie și cum să călătorim pe valuri. Știm, de asemenea, că detașarea de aceste energii le face să vină la voi, în timp ce obsesivitatea împinge energia mai departe de voi.
 9. Am învățat să nu fim atașați de nimic. Știm că un ceas de 30 de dolari păstrează același timp cu un ceas de 300 de dolari. Știm că posesiunile pot fi ușor înlocuite. O mașină te duce de la A la B, indiferent cât de mult ar costa sau cum ar arăta. Știm că atașamentele în relații sunt nesănătoase și că oamenii ar trebui să fie liberi să fie cei care vor să fie. Știm, de asemenea, că nu poți cumpăra sau poseda nimic care să remedieze interiorul și ceea ce este rupt în tine. Mașinile, locurile de muncă, casele etc. pot fi înlocuite, dar dragostea nu poate și dragostea de oameni și de noi înșine este ceea ce contează cu adevărat.
 10. Simțim iubire necondiționată pentru toată lumea și pentru tot timpul. Este posibil să nu iubim acțiunile unei persoane, dar iubim persoana respectivă. Știm, de asemenea, că majoritatea oamenilor trăiesc într-un loc de frică și reacționează din această frică. Misiunea noastră este să vindecăm părțile rupte la cineva, de fiecare dată când o persoană ruptă este vindecată. Întrerupeți ciclul care a fost efectuat de oameni sparte creând mai mulți oameni sparte.Semne ale vindecarii si evolutiei
 11. Ne cunoaștem misiunea și am pășit în ea. Oricât de mult vrei să știi când, unde și ce din misiunea ta. Nu va fi dezvăluit până când nu veți fi gata pentru asta. Dacă nu te-ai vindecat complet, nu ești pregătit. Dacă nu v-ați vindecat pe voi înșivă, atunci nu puteți spune altora cum să se vindece singuri pentru că nu ați experimentat-o. Ne asumăm responsabilitatea de a vindeca pe alții foarte în serios. Știm că oamenii deteriorați îi deteriorează pe alții. Prin urmare, este posibil să fi petrecut ani de zile izolate și să învățăm să ne vindecăm mai întâi, înainte de a fi gata să ieșim și să îi ajutăm pe ceilalți să se vindece. Nu este nici o grabă să ia tot timpul de care aveți nevoie pentru a vă vindeca complet. Când sunteți gata, universul se va alinia pe deplin cu voi și vă va îndruma către cine are nevoie de voi și de experiențele voastre pentru a se vindeca.

Dacă nu toate rezonează cu tine. Doar pentru că încă nu ești acolo, dar vei fi. Este un proces prin care trecem cu toții. Într-o zi vei fi un întreg, complet vindecat. sufletul evoluat, luminat și apoi îi vei ajuta și pe alții să facă la fel.https://soulsisterstruth.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Afirmatii pentru a accentua echilibrul,Secretul Bucuriei din Momentul Prezent,Tehnici si Afirmații puternice,Recăpătați încrederea în sine,Mic tratat de încredere în sine,CCLASIFICAREA EMOŢIILORAfirmatii pentru autovindecare,Universul îți trimite mesaje,Degetele,Reguli ale Fericirii,Citate inspiraționale,Multumesc ! Explicatia energetica,Idei motivationale,Cuvinte pozitive,Afirmatii care aduc prosperitatea,Învață să fii bun cu tine!, IUBESTE-TE ! FA-O ! ACUM !, Cum sa vorbesti cu celulele tale, Simptome-ale-conștiinței-superioare-Cele-17-semne-Abilități-psihice-Tipare-numerice, Fericirea este o alegere, Energia abundenței, 5 PUNCTE DE PRESIUNE, Cum sa vorbesti cu celulele tale
Exerciții practice
Simona Igna

Idei motivationale

Idei motivationale Puterea personala este capacitatea de a lua decizii urmate de actiuni concrete. Cat timp alegi sa actionezi dupa obiceiurile din trecut, vei obtine

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121