Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Ghid pentru vindecarea copilului tău interior,Semne că îți folosești bine puterea interioară,Înțelegeți durerea și lăsați-o să plece,Înțelegerea vocii sufletului tău,

Semne că îți folosești bine puterea interioară

Semne că îți folosești bine puterea interioară

Dacă știi cât de important este să te simți conectat la ființa ta interioară și să-ți folosești marea ta putere interioară pentru a-ți transforma viața, atunci vei recunoaște simptome care te descriu ca fiind o ființă lucidă și trează.

De obicei, le permitem altora sa ne domine doar pentru  ca nu suntem pe deplin constienti de potentialul  nostru . A fi conștient de tine însuți este primul pas către o mai mare împlinire și bunăstare. Având o cunoaștere mai bună a ceea ce înseamnă adevărata ta Ființă, vei elimina gândurile negative din mintea ta și vei realiza că nu există nimic în această lume pe care să nu-l poți realiza.

Devenind o persoană mai conștientă de sine, nu va mai trebui să așteptați validări și aprobări. Cel mai important lucru este că nu vă este  frică să  vă exprimați gândurile . Trebuie să vorbești, chiar dacă vocea îți tremură.

Acesta este genul de putere pe care ți-o aduce conștiința de sine. 

Nu există un interval de vârstă specific pentru acest lucru. Cu toate acestea, unele lucruri pot indica faptul că ți-ai descoperit în sfârșit puterea ascunsă. Citiți-le și autoanalizați-vă.

1. Îți confrunți temerile:

Îți privești fricile în față și le înfrunți cu îndrăzneală. Nu te mai îngrozesc. Ai înțeles că frica te va răni doar dacă îi dai puterea de a face acest lucru. Totul e în capul tău.Dacă nu-ți lași fricile să-ți acapareze mintea, ele nu te pot afecta niciodată. Când ești în ton cu ceea ce se întâmplă, nimic nu te poate speria. Ești pregătit pentru ceea ce va aduce ziua de mâine și ai trezit războinicul interior din tine.

2. Te simți mereu recunoscător:

Chiar și atunci când lucrurile devin grele, începi să recunoști lucrurile mărunte din viață pentru a-ți aminti că ești demn. Devii recunoscător pentru tot ce este scris pentru destinul tău.Odată ce intri în contact cu puterea ta interioară , vei realiza că bunătatea este cea mai bună armă pentru oameni.

3. Ați reușit să vă dominați gândurile:

Nu mai permiți gândurilor negative din mintea ta să te influențeze să faci lucruri rele. Nu lași întunericul să-ți întunece mintea. Dar, mai important, nu crezi ceea ce îți spune mintea să crezi atunci când ești deprimat emoțional.Îți dai seama că situația ta actuală nu este destinația ta finală și nu te vei simți întotdeauna atât de nefericit. Îți amintești că acesta este un moment dificil și nu o viață dificilă.

4. Observați semnele:

Vedeți dincolo de ceea ce vede o ființă umană normală. Semnalele pe care cei mai mulți oameni nu le înțeleg sau nici măcar nu le observă, le decodifică și le folosești pentru bunăstarea ta.

5. Atrageți binele:

Este legea universului că orice i-ai trimite se va întoarce la tine, poate de două ori mai mult. Începi să atragi oamenii potriviți datorită energiei pozitive pe care o emani. Începi să fii cunoscut că emani o anumită seninătate.Începi să atragi oameni cu gânduri asemănătoare care apreciază prezența ta în viața lor și, de asemenea, te apreciază pentru ceea ce ești cu adevărat, își dau seama de valoarea ta. Oamenii negativi din viața ta încep automat să dispară. Înseamnă că un capitol din viața ta s-a încheiat.

6. Ești conștient de tine și încrezător:

Deveniți conștienți de slăbiciunile și punctele tale forte. Fiecare ființă umană are propriul grup de îngeri și demoni, și tu îi ai și tu… cu toate acestea, îi cunoști deja. Ești conștient de problemele tale și lucrezi pentru a le corecta pentru că știi că a fi conștient de greșelile tale este primul pas pentru a le corecta.Unii oameni sunt atât de orbi încât nici măcar nu pot vedea unde greșesc în viață, motiv pentru care nu sunt niciodată capabili să-și corecteze greșelile. Această conștientizare te ajută să devii o persoană mai încrezătoare. Ești conștient de defectele tale. Nimeni nu te poate face să te îndoiești de tine din cauza lor. Îți poți folosi slăbiciunea împotriva ta doar dacă nu ești conștient de ea.

7. Opiniile altora au încetat să mai conteze prea mult:

În cele din urmă, este vorba despre cum te simți despre tine când te uiți în oglindă… ești cel mai mare critic și cel mai mare motivator al tău.Înceți să-ți pese de ceea ce cred alții despre tine pentru că știi că nu poți mulțumi pe toată lumea. Cineva va avea întotdeauna o problemă cu tot ceea ce faci. Există unii oameni în această lume care vor avea o problemă cu modul în care alții respiră sau chiar dorm.

8. Numai tu te poți defini:

Indiferent cât de mult am minți lumea, nu putem minți niciodată adevărata noastră ființă interioară. Doar tu ai capacitatea de a te defini. Nimeni nu te cunoaște mai bine decât tine.

9. Știi că ești special:

Dacă crezi că ești unic, atunci ești și nimeni nu poate pune la îndoială asta. La urma urmei, iubirea de sine începe în tine, acasă … și casa ta este oriunde te-ai afla.

10. Ești mai relaxat:

Ai început să accepți lucrurile așa cum sunt. Știi că nu poți controla totul în lume. Așa că ai încetat să te stresezi inutil.

11. Așteptați cu nerăbdare ziua de mâine:

Te trezești în fiecare dimineață cu o minte plină de scop și o inimă plină de pozitivitate. Începi să vrei să profiti la maximum de zilele tale.

12. Tu transformi:

Îți canalizezi toate experiențele într-un mod care te ajută să devii o persoană mai bună decât ai fost ieri.

13. Te simți mai liniștit:

Când inima ta este liberă de toate gândurile negative, este ușor să locuiască acolo pacea. Și asta se întâmplă cu tine.

14. Ai mai multă încredere în intuițiile tale:

Acordați o atenție deosebită modului în care vă simțiți față de o anumită persoană sau situație. Nu subestimezi puterea intuiției tale și rămâi vigilent.

15. Crezi că orice este posibil:

Acceptați faptul că orice este posibil dacă vă puneți inima și mintea în asta. Poți face lucruri uimitoare!

Odată ce îți dai seama de adevărata ta valoare, nu mai există nimeni pe lumea asta care te poate distruge.

Am putea enumera multe alte simptome că ești în ton cu ființa ta interioară și te găsești folosindu-ți bine puterea interioară, dar credem că cu acest articol te poți găsi deja acolo și poți continua să mergi mai departe cu mai multă încredere.

Celor care încă nu au bucuria de a manifesta toate aceste beneficii în viața lor, îi invităm să facă teste de introspecție, să se elibereze, să accepte și mai presus de toate să mulțumească zilnic vieții și universului… pentru fiecare experiență, fie că este bună sau rea, mare sau mică. Chiar merită!https://www.espritsciencemetaphysiques.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Fericirea si implinirea

Vorbele lui Buddha,fondatorul învățăturilor filozofice indiene,au o mare importanță și-n zilele noastre.Aceste invataturi te vor ajuta să fii mai fericit și împlinit. 1. Iubește-te pe

Citeste articol »

OBSERVĂ MINTEA

Tehnica sau sugestia cu care vine acest articol are în spate foarte multe informații care nu vor fi amintite în contextul articolului. Cert este că

Citeste articol »

SENSIBILITATEA

Într-o lume care încurajează mai degrabă tot ceea ce este sonor,vizibil și tupeist, persoanele hipersensibile au tendința de rămâne invizibile și neapreciate pentru imensa valoare

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121