Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Semne care îți arată că chakrele tale sunt dezechilibrate

walking-paper-2111341__340Deficiențele în comportamentul emoțional sau diverse disfuncții fizice, pot avea legătură cu chakrele. Iată 7 semne care-ți arată că chakrele tale sunt dezechilibrate. Te lupți cu slăbiciuni în comportamentul tău emoțional? Te-ai confruntat cu o boală fizică sau o disfuncție fizică pe care nu prea reușești să o depășești? O răceală obișnuită sau boală ocazională nu este ceva care să te fi preocupat prea mult, persistența acestor probleme sugerează că poate exista o problemă care nu poate fi tratată cu odihnă sau medicație. Sunt șanse, s-ar putea să aveți de-a face cu chakrele dezechilibrate.

 Acest articol evidențiază semnele comune ale dezechilibrelor diagramei chakrelor și sfaturi privind acțiunile pe care le puteți întreprinde pentru a realinia aceste centre energetice.

   O ckakra rădăcină (muladhara – element subtil pământ) dezechilibrată

Tulburări de alimentatie, negativitatea sau cinismul excesiv, lăcomia accentuată și sentimente incontrolabile de nesiguranță sunt toate semnele comune ale unei chakre rădăcină dezechilibrate. Reechilibrați-vă chakra rădăcină prin:

  • Înconjurați-vă de culori roșii sau imaginați-vă că culoarea roșie strălucește de la baza coloanei vertebrale în timpul sesiunilor de meditație ;
  • Faceți un duș lung, fierbinte, în timp ce sunteți atenți să vă îmbrățișați și să vă iubiți fizicalitatea ;
  • Conștientizați, mergând la o plimbare sau practicați postura copacului din yoga ;

   O chakra sacrală (swadisthana – element subtil apă) dezechilibrată

Dacă nu vă vedeți ca o persoană dezirabilă, atractivă sau vă este dificil să vă deschideți pe deplin într-o relație, sunt cei mai mari indicatori ai unei chakre sacrale dezechilibrate. În timp ce meditația și imaginația unui lotus portocaliu în jurul chakrei sacre sunt moduri eficiente de a vă controla chakra sacrală, puteți găsi echilibru prin includerea în dietă a unor lucruri precum portocalele, pepenii, nucă de cocos și alte fructe dulci. În sfârșit, prin înconjurarea cu apă – elementul chakrei sacre – puteți beneficia de relaxarea necesară pentru a facilita curgerea emoțiilor.

   O chakra plex solar (manipura – element subtil foc) dezechilibrat

Semnele unei chakre dezechilibrate sau slăbite sunt adesea unele dintre cele mai vizibile, deoarece problemele digestive, hepatice și stomacale, oboseala cronică și sensibilitatea sporită la respingere și critică sunt de obicei notabile. Fixați această chakră slăbită prin:

  • Practica respirației conștiente
  • Consumul de alimente sănătoase
  • Bea multă apă
  • Beți ceaiuri precum mentă, mușețel și ghimbir

   Chakra inimii (anahata – element subtil aer) dezechilibrată

Simptomele unei chakre a inimii dezechilibrate includ boli de inimă, probleme limfatice, dureri la umeri și sentimente excesive de gelozie, furie și singurătate. Mai mult decât atât, suprasolicitarea până la punctul de sufocare este de asemenea un semn comun al unei chakre a inimii slăbite. Găsiți din nou echilibru prin a ieși în natură, ieșiți din calea negativă și arătați-vă iertare, faceți tot ce este mai bun pentru a efectua în mod regulat “acțiuni aleatoare de bunătate” și a vă reconecta cu vechii prieteni.

    Chakra gâtului (vishuda – element subtil eter) dezechilibrată

Fiind una dintre cele mai vizibile chakre, semnele de dezechilibru includ deseori afecțiuni ale gâtului, probleme la nivelul feței, dureri la nivelul gâtului sau umerilor, slăbiciune a voinței și dificultăți în exprimarea de sine. Prin vocalizare, cântând, a vorbi monoton, a repeta mantre, puteți începe să vă deschideți și să vă echilibrați chakra gâtului. De asemenea, faceți un efort de a vorbi despre adevăr, de a vă împărtăși sentimentele, gândurile și ideile, opriți-vă să vă judecați pe voi înșivă și pe ceilalți și exersați exerciții regulate de respirație profundă.

   Chakra ,,Al Treilea ochi” (Ajna) dezechilibrată

Te simți mai supărat, volatil sau hormonal? Acestea, împreună cu lucruri precum pierderea auzului, probleme cu sinusurile și o imaginație exagerată, sunt semne comune ale unei chakre ,,al treilea ochi” dezechilibrate. Ajustați această chakră cu meditație, somn suficient, aromoterapie cu uleiuri esențiale precum tămâie, lavandă, neroli și ienupăr și introduceți alimente purpurii și albastre cum ar fi ceapa roșie, varză roșie, afine, struguri roșii, mure și mai multe în dieta ta.

   Chakra Coroană (Sahashrara) dezechilibrată

Nu în ultimul rând, o chakră coroană dezechilibrată afișează adesea simptome precum depresia, incapacitatea de a învăța, hipersensibilitatea la lumină și sunete, teama de ființe lunatice și probleme cu conștiința de sine sau cunoașterea de sine. Găsiți echilibrul în chakra coroanei prin meditație și ajutorul altora. De asemenea, în alegerea de a te iubi, să poți iubi și accepta pe deplin pe alții. În plus, prin alegerea iubirii, veți beneficia de eliberarea tensiunilor altor chakre.

   Sursa:https://burebista2012.blogspot.ro/ 

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121