Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Semne de Avertizare ale Intuiției Voastre

982f9efc9358531361999af7adf5899c

Dacă sunteți deschiși și dacă ascultați, intuiția voastră vă trimite întotdeauna semne și indicii, astfel încât să puteți merge mai departe în direcția corectă.

Direcția cea bună este direcția care este aliniată la sufletul vostru. Nu este o chestiune de bine sau de rău, este doar direcția în care are nevoie sufletul vostru să intre.

Când vă liniștiți mintea și ascultați vocea aceea mai silențioasă din interior, veți fi întotdeauna ghidați și veți ști întotdeauna care va fi mișcarea următoare.

Învățând să ascultați această voce liniștită din interior, cere timp și practică. Dar cu cât învățați mai mult să liniștiți discuția din minte și cu cât aveți mai multă încredere în faptul că sunteți cu adevărat ghidați, cu atât va fi mai ușor.

De fapt, într-adevăr nu există nici un instrument mai mare sau mai puternic decât intuiția. Toți o avem, trebuie doar să învățăm să fim confortabili în a ști cum să o folosim.

În timp ce există exerciții pe care le puteți face pentru a vă întări intuiția, uneori cea mai grea parte este determinarea diferenței dintre vocea intuitivă și vocea egoului vostru.

Cei mai mulți dintre noi au o minte foarte puternică și determinată, care continuă să vorbească și să își ofere opiniile sale și, uneori, aceasta poate să ne împiedice să determinăm cu exactitate intuiția noastră.

Pentru a vă ajuta în proces, aici sunt 4 semne comune de avertizare care apar, de obicei, atunci când intuiția voastră este răsturnată de egoul vostru.

Dacă vă veți confrunta vreodată cu aceste semne de avertizare, mesajul este întotdeauna – Opriți-vă și Ascultați.

Iată cele 4 semne de avertizare pe care trebuie să le urmăriți:

  1. Indecizia

Uneori poate fi dificil să decideți dacă să mergeți la stânga sau la dreapta, să alegeți pizza sau paste, să țineți sau să dați drumul. Luarea de decizii, mari sau mici, este cu siguranță ceva cu care vă poate ajuta intuiția.

Dacă sunteți indeciși să faceți ceva sau nu, sau dacă vă luptați să luați o decizie, trebuie să aveți încredere că vă vorbește intuiția.

Așa cum îmi spun mereu – când te întâlnești cu indecizia, trebuie să-ți asculți intuiția!

Adesea, atunci când vă luptați să decideți ceva sau când simțiți o rezistență la luarea unei decizii, ar putea fi un semn de avertizare din intuiția voastră că ori nu ați știut toate faptele sau ceva nu are legătură cu una dintre alegerile voastre.

Când sunteți indeciși, cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă opriți și să așteptați. De asemenea, puteți cere un semn sau să meditați liniștiți pentru a vă ajuta să vedeți lucrurile în mod clar.

Dacă nu puteți să așteptați, urmați ce opțiune simțiți cel mai bine, și nu cea care sună cel mai bine. Intuiția noastră nu joacă întotdeauna după regulile logicii, așa că, uneori trebuie să învățați să aveți încredere în sentimentele voastre.

  1. Căutarea aprobării

Deși este bine să cereți altora părerea sau chiar sfaturi, dacă vă descoperiți că întrebați pe toată lumea pe care o cunoașteți, ar putea fi, de asemenea, un semn de întrebare.

Când vă aflați în căutarea opiniei tuturor, cel mai adesea sunteți probabil în căutarea validării sau ignorați ceea ce deja știți că este adevărat profund în interior.

Când intuiția vă trimite un mesaj greu de auzit, uneori puteți fi tentați să continuați să căutați sfaturi și opinii de la alții pentru a vă scutura sau a valida ceea ce deja știm că este adevărat.

Dacă vă aflați în căutarea opiniei și a aprobării din partea tuturor celor din jurul vostru, opriți-vă și verificați cu voi înșivă. Conectați-vă cu vocea voastră interioară și să nu vă fie frică să auziți adevărul.

Amintiți-vă, aceasta este viața voastră și numai voi știți ce este cel mai bine.

  1. Senzația de a fi Golit sau Epuizat

Senzația de golire sau de epuizare este un alt semn de avertizare din intuiție. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când nu vă înconjurați cu oamenii care trebuie, dar se poate întâmpla și atunci când intrați într-o cameră sau mergeți pe o anumită stradă.

Dacă vreodată vă simțiți epuizați, mai ales dacă acest sentiment apare brusc, este cu siguranță un semn că trebuie să verificați și să cereți îndrumare intuiției.

Lucrul dificil cu această situație este că poate fi greu să vă auziți intuiția atunci când vă simțiți epuizați, așa că, chemați-vă îngerii și vizualizați o lumină albă protectoare în jurul vostru.

Odată ce v-ați îndepărtat din spațiu sau nu mai sunteți în jurul persoanei respective, de obicei, nivelul de energie se va reîncărca rapid.

  1. Ceva chiar este oprit

Cel mai comun semn de avertizare din intuiția voastră este un sentiment general de “închidere”. Când nu vă simțiți în regulă în legătură cu ceva sau dacă simțiți că ceva nu este corect, aceasta ar putea fi cu siguranță intuiția voastră strălucind și încercând să vă avertizeze.

Dacă nu vă simțiți în regulă în legătură cu ceva, respirați adânc și cereți intuiției să vă arate următorul cel mai bun pas.

Uneori, stresul sau anxietatea pot să ne stea în drum și să ne facă să credem că lucrurile sunt mai rele decât par, dar dacă sentimentele voastre de “închidere” sunt, de asemenea, însoțite și de alte semne de avertizare, cum ar fi indecizia sau sentimentul de epuizare, atunci acordați-i atenție.

S-ar putea să trebuiască să respirați adânc de câteva ori sau să meditați pentru a vă ajuta să vă clarificați mintea și să verificați cu voi înșivă despre ce s-ar putea întâmpla.

Sper că aceste 4 semne de avertizare vă ajută să înțelegeți cum intuiția vă îndrumă și vă protejează mereu.

Intuiția voastră este cu adevărat cea mai mare superputere!

http://foreverconscious.comhttps://inaloveworld.wordpress.com

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Autostima

Autostima desemnează faptul că știm să ne onorăm valoarea, că știm să ne păstrăm demnitatea și că avem mândrie în legătură cu abilitățile noastre. A

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121