Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Semne de energii statute

Semne de energii statute

Semne de energii statute pe care ar trebui sa le cureti in tine si mediul inconjurator.
Un fapt de viață pe care îl înveți repede, este despre fluxurile și refluxurile energiei. Un alt lucru pe care îl înveți rapid este că influențele externe ne pot afecta starea de energie.
Energia pozitivă este absolut contagioasă, dar la fel și energiile statute. Această înțelegere este cea care ne permite să fim proactivi în determinarea stării și energiei noastre.
Deci energiile statute și energiile pozitive vor face mereu parte din viața noastră.

Energia are și efect multiplicator.

Dacă avem o dispoziție bună și o dispoziție pozitivă, avem șanse mult mai mari să rămânem în această stare.
Dar, din nou, același lucru se aplică energiilor statute. Acesta este motivul pentru care este atât de important să ne protejăm vigilent de a fi atrași într-un ′′ vortex ′′ al negativității.
Pentru cei care au fost într-un mediu de lucru negativ, de exemplu, au simțit tensiunea subiacentă și nefericirea colectivă fiind suflată într-un grup de oameni.
Nu este o coincidență că peste 75 % dintre oameni urăsc ceea ce fac la muncă.

Semne de energii statute pe care ar trebui sa le cureti in tine si mediul inconjurator.

Din păcate, un ciclu de negativitate trece la aproape toți. Bine că putem învăța cu toții să curățăm această energie.
Întrebați orice profesionist în meditație sau concentrare completă – acești oameni sunt profesori care nu permit mediului sau altor circumstanțe să le dicteze starea de spirit.
Acestea fiind spuse, să discutăm despre câteva semne că ar fi timpul să îndepărtezi energiile statute din tine și mediul tău.

1. Plângeri constante despre o situație dată

Anumite situații pot invoca energia mai toxică decât altele. Locul de muncă este probabil cel mai obișnuit mediu unde se întâmplă asta. Se poate si intr-o relatie sau in compania anumitor persoane.
Acești oameni găsesc în a se plânge de un mod de ușurare și o modalitate de a ′′ aerisi “.
Soluție: Ieși din situație cât mai repede posibil.
Într-o coajă de nucă, plângând atât de mult ne scurge energia pozitivă și o înlocuiește cu negativitate. Orice situație ne-ar determina să ne asumăm o perspectivă mai pesimistă și sumbră, trebuie dată afară din viața noastră.
Dacă locul de muncă devine sursa acestei negativități, refuză să fie absorbit de plângerile altora. Dacă ne gândim că ne plângem, este necesar să refuzăm să participăm la astfel de gânduri.

2. Senzație constantă de a fi furios sau nervos

Când furia devine o emoție persistentă, este în detrimentul sănătății noastre fizice și mentale. Stresul cauzat de sentimente de furie sau nervozitate depășește orice altă emoție. Prin urmare, este important să înlăturăm sau să minimizăm furia prin luarea unor măsuri.
Soluție: să fii conștient emoțional.
Toți avem capacitatea de a identifica și de a eticheta o emoție înainte de a eșua. Facem acest lucru prin observarea activă a emoțiilor noastre și luând măsuri dacă este necesar. Inaugurarea gândurilor și sentimentelor noastre este primul pas. Deci, să ne relaxăm corpul și mintea pentru a evita răspunsul ′′ luptă sau evadeaza/fugi.
În sfârșit, evaluează ce a condus aceste sentimente și ia măsuri adecvate.

3. Sentimente persistente de anxietate și / sau depresie

Sentimentele de anxietate și depresie sunt printre cele două simptome raportate cel mai frecvent din lume. Medicii sunt văzuți mai mult de oamenii care suferă de anxietate și depresie decât toate celelalte boli la un loc. A te simți în mod constant anxios sau deprimat este o forță energetică negativă care trebuie abordată.
Soluție: Practică meditația conștientă
În timp ce medicii sunt prea nerăbdători să prescrie orice tip de antidepresiv sau medicament pentru anxietate, de multe ori nu este necesar.

4. Interacțiunile cu oamenii devin dificile sau obositoare

Când suntem într-un ciclu negativ, interacțiunile normale cu alte persoane pot deveni mental, psihic și emoțional. Asta se întâmplă pentru că suntem prea încheiați și implicați în propriul monolog interior pentru a acomoda stimulului suplimentar pe care îl aduce conversația.
Soluție: practică ascultarea activă.
La suprafață, poate fi o recomandare destul de ciudată. Cu toate acestea, practica activă de ascultare este benefică în câteva moduri diferite.
Mai întâi, practica ne deviază atenția spre exterior și nu spre interior, unde rezistă energia statuta. În al doilea rând, poți înlocui eficient anxietatea de bază, pregătindu-te să răspunzi, să pui întrebări etc.

5. Din ce în ce mai mulți critici ai noștri și ai altora

Negativitatea are un efect înșelător asupra modului în care ne vedem pe noi și pe ceilalți. Cea mai simplă explicație este că energiile statute necesită eliberare, iar din moment ce suntem adesea printre alții, oamenii devin ținte ușoare.
Când suntem singuri, această energie statuta ne poate face să răsturnăm adesea acea critică cu noi înșine până la ultimul defect perceput.
Soluție: Recunoaște, apoi oprește-te
Ca și în cazul multor alte forme de energie negativă, critica are efect multiplicator. Când ne criticam activ pe noi sau pe ceilalți, adesea mergem doar la funcția de pilot automat, care este separat efectiv de control. Recunoscând și etichetând prezența criticilor, preluăm acest control înapoi.
Fie ca atunci să refuzăm să colaborăm cu gândurile și emoțiile inutile care critică.

6. Caut izolarea cel mai frecvent

Când suntem blocați într-un ciclu energetic negativ, mulți oameni au dorința de a se izola de cei dragi. În timp ce faci asta de ceva timp este sănătos, este nesănătos să experimentezi o dorință bruscă de închisoare, mai ales dacă nu era cazul înainte.
Soluție: știind că oamenilor le pasă
Poate că, cele mai nefericite efecte ale faptului că te afli într-un ciclu negativ, sunt sentimentele de separare de toți ceilalți. Acest lucru face adesea ca familia și prietenii să fie din ce în ce mai preocupați de statutul persoanei iubite. Înțelegerea și recunoașterea iubirii și preocupării oamenilor apropiați este adesea suficientă motivație pentru a reciproca sentimente, oricât de dificilă ar fi.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121