Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Nu suntem datori nimănui,Sensul spiritual al trădării,Nivelurile de atractie

Categorie:

Sensul spiritual al trădării

Sensul spiritual al trădării

Mulți dintre noi am experimentat trădarea, dar ce înseamnă cu adevărat să fii trădat?

Majoritatea dintre noi am experimentat trădarea personal, dar ce înseamnă cu adevărat să fii trădat?

Trădarea este întotdeauna însoțită de o durere extraordinară și aproape insuportabilă. Simțirea trădarii sau respingerea poate duce la o disperare atât de mare încât o poveste de dragoste se termină uneori în tragedie și răzbunare.

Consecințele karmice ale trădării nu se limitează la emoții și la promisiunile de încălcare făcute unul altuia. Faptul este că dragostea depășește cu mult barierele fizice și afecțiunea sentimentală, găsindu-și continuarea în dimensiunile astrale și spirituale.

Trădarea este ca o pauză spirituală

Cu toții avem dreptul să trăim așa cum vrem, în ciuda normelor și cerințelor sociale pe care le-am creat. Toate relațiile și culturile merită respect, întrucât toate formele de fericire sunt la fel de demne. Astfel, consecințele deciziilor pe care le luăm în relație, precum și influența lor asupra partenerului, depind întotdeauna de acordul dintre părți la aceste relații.

Dându-ne seama că într-o relație schimbăm energie cu un partener și că această conexiune emoțională are consecințe, este ușor să ajungem la concluzia că, atunci când intrăm într-o relație cu cineva de partea, se creează un fel de haos energetic. Cu toate acestea, dacă se ajunge la un acord între parteneri cu privire la introducerea unei terțe persoane în relație, aceasta indică o deschidere conștientă și energică la posibilele consecințe.

Dacă cineva este trădat sau înșelat, atunci totul este mult mai grav. S-ar putea să credeți că minciuna dvs. este ascunsă în mod fiabil, dar persoana înșelată simte minciuna. Cunoașteți conceptul de intuiție puternică? Există și are o origine spirituală. Primim avertismente de sus cu privire la intențiile rele ale altei persoane și dorința acesteia de a ne înșela în diferite moduri.

Aici își au originea consecințele energetice ale trădării, deoarece îndoielile și incertitudinile care provoacă neîncredere pot duce la un puternic dezechilibru energetic intern la o persoană, care îl va afecta și pe cel care l-a trădat.

Energia devine insuportabilă, totul se prăbușește și până când problema nu este rezolvată, viața se poate opri și chiar îngheța.

Dacă se confirmă suspiciunile de înșelăciune, aceasta implică o izbucnire de furie și ură, care dăunează nu numai celui care le simte, ci și celui către care sunt îndreptate. Din nou, totul este despre karma.

Indiferent de motivele care au dus la infidelitate, atunci când facem să sufere o altă persoană, prin aceasta semănăm în el un sentiment care va germina invariabil în viitor. Chiar dacă această persoană nu ne dorește rău și reacționează matur la trauma mentală primită, emoțiile suprimate în el și consecințele lor încă nu pot fi evitate.

Trădarea poate schimba viața unei persoane pentru totdeauna. Știm deja că puterea spirituală a dezechilibrului emoțional poate deschide calea spre a deveni un fel de „maniac spiritual”. Comportamentul și memoria emoțională a unei persoane se pot schimba pentru totdeauna. De exemplu, cineva care nu a fost anterior gelos poate deveni complet diferit după trădare. Iar cel care anterior era credul poate pierde pur și simplu abilitatea de a avea din nou încredere în cineva.

Te poți îndrăgosti de o altă persoană. Complexitatea vieții și a existenței noastre contribuie doar la acest lucru. Dar ruperea relației actuale vă afectează în mod direct karma și are anumite consecințe energetice.

Puteți pur și simplu să vă despărțiți, să solicitați divorțul, dar să nu înșelați pe cineva care a fost odată obiectul iubirii voastre. Ieșiți prin ușa din față. Aceasta este o decizie dificilă, dar corectă.

Lecții din durere

Singurul lucru pozitiv despre trădare este că oferă oportunități incredibile de creștere, arătându-ne cum să ne cunoaștem mai bine și să ne confruntăm cu cele mai mari probleme în relații.

Încercarea de a scăpa de durere înseamnă a încerca să scapi de situație și de magnetismul său energetic cât mai repede posibil. Adică, cu cât suportăm mai multă furie, ură și suferință, cu atât suntem mai atrași de persoană și durerea care însoțește această relație.

Cel mai bun lucru de făcut aici este să renunți. În această lume, nimeni nu aparține nimănui și suntem cu toții la fel de susceptibili la posibilitatea pierderii sau separării. Dar putem să ne vindecăm propriile răni mentale și nu trebuie să menținem o relație toxică cu cei care ne fac doar rău.

Toți cei cu care ne traversează calea vieții ne pot învăța ceva sau pot învăța ceva de la noi. În viață, nimic nu se întâmplă în zadar și nimic nu durează pentru totdeauna. Totul ajunge la sfârșit. Nu uitați de acest lucru atunci când intrați într-o relație și mai ales atunci când suferiți de dragoste.

Momentele de durere sunt cei mai mari consilieri. Și dacă suntem gata să le învățăm lecțiile, descoperim astfel posibilitatea de a face un salt evolutiv uriaș în călătoria noastră.

Invata din suferinta ta. Lasă-te să te îndoiești de fiecare dintre sentimentele tale, de fiecare emoție și gând, încearcă să te cunoști și mai bine.

Și amintiți-vă: când ușa este închisă, fereastra rămâne întotdeauna deschisă.http://www.cluber.com.ua/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Impamantarea

Impamantarea este una din operatiunile cele mai simple si de baza . Ea nu este altceva decat realinierea si reconectarea noastra cu pamantul .Intrucat suntem fiinte

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121