Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Să oferi și vei primi înapoi !,Dușmanii invizibili,Sezonul Leului 22 iulie – 22 august,Simptomele ascensiunii

Categorie:

Sezonul Leului 22 iulie – 22 august

Sezonul Leului 22 iulie – 22 august.
Iubește, joacă-te, strălucește.

După vizita pe teritoriul apos al Racului unde s-a simțit emotiv, sensibil, protectiv, iar preocupările principale au fost legate de suflet, familie și rădăcini, trecut și vindecarea rănilor copilăriei, intimitate și spațiul numit “acasă”, Soarele ajunge în zodia în care se simte cel mai bine, cea a Leului. Ne îndreptăm acum către o nouă temă de viață care ne propune să învățăm câte ceva din radianța pe care zodia Leului o împrăștie, să învățăm ce înseamnă curajul, strălucirea, creativitatea, generozitatea și forța.

Sezonul Leului se derulează pe timp de vară când tendința naturală este de relaxare, distracție, experiențe de tot felul care ne fac plăcere sau ne stimulează secreția de adrenalină. Prezența în Fecioară a lui Marte, Venus și Mercur pe parcursul a numeroase zile din acest sezon aduce un plus de seriozitate, pragmatism și nevoie de a ne face utili. De aceea, ne putem aștepta ca, pe lângă zile de vacanță, să avem parte și de muncă, de activități de curățenie, organizare, sortare, aranjare.

Energia sezonului este dinamică, presărată cu sare și piper, cu evenimente neașteptate, pe alocuri explozive. Energia saturniană aflată vizavi de Soarele în Leu poate înfrâna entuziasmul nostru expansiv prin tot felul de restricții sau blocaje, iar cea uraniană ne poate surprinde cu tot felul de răsturnări de situație, cu destabilizări și chiar șocuri. În ecuația universului, toate acestea își au rolul lor, ne țin treji și prezenți.

Evenimentele astrologice principale ale sezonului Leului:

22 iulie – ora 17:27 – Soarele intră în zodia Leului – stimularea creativității, a expresiei de sine, a motivației. Zona din harta natală a fiecăruia dintre noi unde avem Leul se activează, primim energie și forță de manifestare.

22 iulie – Planeta care simbolizează iubirea, plăcerile, felul în care creăm relații și manifestăm abundența, Venus, intră în zodia Fecioarei (până pe 16 august). Energia venusiană se manifestă aici cu înclinație către practicitate și utilitate. Suntem mai atenți la alimentație, căutăm tratamente alternative ce au la bază tot ceea ce provine din natură iar dragostea o manifestăm mai mult prin fapte, prin serviciul adus celuilalt. Atenție la tendința de a fi prea critici, de a ne pierde în detalii și de a cere celuilalt perfecțiunea.

24 iulie – ora 5:36 – Se produce primul fenomen de Luna plină în Vărsător din seria de două a acestui sezon, dualitate destul de rar întâlnită. Ceea ce se dezvăluie la acest moment este doar o parte a imaginii de ansamblu care se va revela în întregime pe 22 august, la momentul celei de-a doua luni pline în Vărsător. Tema principală este viitorul, schimbarea, o nouă viziune asupra potențialului nostru creator. Accentul se pune pe îmbrățișarea unicității personale și curajul de a ne manifesta individualitatea indiferent de judecăți, etichete sau pedepse.

28 iulie – Jupiter retrograd reintră în Vărsător, aducând în vizor temele cu care ne-am confruntat în prima parte a anului. Și asupra cărora mai avem de revizuit una-alta.

28 iulie – Mercur, planeta comunicării, a circulației informației, a deplasărilor și a felului în care gândim intră în semnul Leului. Un tranzit scurt, până pe 12 august, în care ne putem aștepta la o comunicare creativă, curajoasă, cu mult zvâc, pe alocuri destul de zgomotoasă. Atenție la agresivitatea cuvintelor, la concentrarea pe propria persoană, fără respect pentru opinia celorlalți dar și la tot felul de exagerări.

29 iulie – Marte – războinicul, planeta acțiunii și a dorinței intră în semnul Fecioarei, tranzit ce durează până pe 15 septembrie. O perioadă bună pentru activitățile ce presupun atenția la detalii, rutină. Suntem mai organizați și analitici. Scopurile noastre sunt practice iar satisfația cea mai mare vine din treaba bine făcută. Atenție la tendința de a munci prea mult sau a ne pierde în detalii nesemnificative.

Sezonul Leului 22 iulie – 22 august.

8 august – Luna Nouă în Leu și portalul Leului. Un moment intens, cu potențial transformator și revelator important. O redefinire a motivației interioare, al rolului nostru în lume. Un start către manifestarea cu mai multă autenticitate a personalității noastre care a devenit mai bogată, mai elevată și a urcat pe scara frecvenței vibraționale în acești ultimi ani de evoluție și transformare. Poate fi vorba și de o perspectivă mai luminoasă asupra vieții și o abordare cu mai multă bucurie și poftă de viață.

12 august – Mercur intră în zodia Fecioarei (până pe 30 august). Din nou vorbim de practicalitate, de gândire analitică și interes informațional ridicat.

16 august – Venus pășește acasă la ea, în zodia Balanței, unde rămâne până pe 10 septembrie.

20 august – Uranus în Taur retrogradează până pe 18 ianuarie 2022.

22 august – ora 15:01 – a doua Lună plină în Vărsător, în imediata apropiere a planetei abundenței, expansiunii, vizionarul Jupiter. Noi revelații și conștientizări legate de viitor și contribuția noastră în societate. Potențial de a vedea lucurile dintr-o perspectivă mai largă, de a sesiza noi valențe și de a ne conecta la viziunea de ansamblu.Iubește, joacă-te, strălucește.

22 august – ora 21:35 – Soarele părăsește semnul său de domiciliu și intră pe teritoriul Fecioarei.

Dincolo de entuziasm, bucurie de viață, joacă și pasiune, sezonul Leului poate părea un clocot efervescent. Putem folosi perioada pentru a ne exprima talentele creative, a experimenta, a iubi, a străluci și inspira. Oricât haos și melodramă vom vedea în jurul nostru, umorul ne poate scoate din capcana celor care caută atenție cu orice preț. Este o lună în care ne putem inspira de la curajul și încrederea cu care Leul abordează viața și ne putem da voie să strălucim în modul nostru unic și autentic. Ce există în noi, dincolo de ceea ce ne-a spus societatea, familia, exteriorul, in general, că ar trebui să fim, să ne dorim, să manifestăm? Ce posibilități noi există dincolo de cercul restrâns al minții noastre, dincolo de așteptările pe care ni le-am construit despre cum ar trebui să arate viața noastră acum?https://injoy.ro/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Recunoștința…………”

Recunoștința induce fericirea. Recunoștința  ne declanșează  sentimente de mulțumire ,bucurie ,o perspectivă optimistă pozitivă , și multe alte sentimente și gânduri puternice și pozitive. Recunoștinta

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121