Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Sfaturi de primăvară şi motivaţie spirituală

40303_142755182431968_1965462_nMotivaţie spirituală a devenit elementul de care avem nevoie cel mai mult, e ceea ce ne lipseşte cel mai mult şi nu ştim acest lucru. Am pus o doză de motivaţie spirituală, motivaţie fizică şi psihică, pozitivă, psihologică, în articolul de astăzi, pe care l-am scris sub formă de listă pentru a fi mai uşor de citit. În viaţă avem nevoie de inspiraţie, de o vorbă bună şi de o persoană care să ne demonstreze că e de partea noastră, că ţine cu noi.

1). Nu lăsa visurile tale să rămână visuri şi atât, transformă-le dar în realitate. Schimbă-ţi convingerile. Nu permite grijilor de ieri să îţi afecteze comportamentul de astăzi. Orice lucru pare imposibil de făcut până în clipa când va fi făcut. Singurele limite sunt zidurile pe care le construieşti, pe care frica ţi le alimentează. Fă astăzi un lucru pentru care mâine vei fi recunoscător şi mulţumeşte-ţi.

2). Să nu îţi fie teamă să faci ceea ce iubeşti sau să trăieşti aşa cum îţi place. Frica poate distruge mai multe visuri decât o mie de eşecuri. Atunci când eşti trist, când gândul că toţi te-au uitat te determină parcă să renunţi la tine, aminteşte-ţi că eşti bun, frumos și prețios, unic. Și nu uita cât eşti de important. Aminteşte-ţi aceasta în zilele tale cele mai cenuşii.

3). Nimănui nu îi e uşor să depăşească o dezamăgire. Am ajuns la concluzia că din cauza conflictelor şi a încercării de a controla toate evenimentele, din lipsa iertării şi a acceptării percepem totul ca pe o dezamăgire. Avem minţile traumatizate. Tocmai de aceea ne este din ce în ce mai greu să ne întoarcem la linişte, la sănătate, la puritate și la simplitate. Avem nevoie de motivaţie spirituală ca de aer.

4). Căutând pe internet am dat peste tot felul de mesaje care mă îndrumau cum să îmi vindec viaţa cumpărând un produs, plătind așadar ceva în schimb. În realitate nu viaţa este bolnavă, ba minţile noastre sunt. Ele au nevoie de însănătoşire. Un doctor în spital nu vindecă spitalul, el contribuie la însănătoşirea fizică a pacienţilor lui şi la starea lor mentală. Există doctori care au devenit mentori fără să urmeze cursuri în aşa ceva, fără să fie plătiți pentru așa ceva. Aceștia din urmă despre care îți vorbesc sunt îngeri.

5). Deşi inima ne spune că toţi suntem Unul ori că unul fără celălalt lumea s-ar opri, mintea tot încearcă să o nege. De aici pornesc toate luptele interioare, pe care le purtăm de-a lungul vieţii. Priveşte păsările libere care zboară în bolta cerului, niciuna nu este mai mare decât cealaltă și nici nu o condiţionează pe cealaltă. Păsările nu au nevoie de conducători precum au animalele, oamenii au. Uau!

6). Trăieşte cu curaj, exprimă-te la fel, simte liber și aspiră la cer! Nu deveni umil într-un mod fals atunci când într-o discuţie vine vorba de Dumnezeu, crezând că asta vrea Dumnezeu ori că în felul acesta vei dobândi veşnicia. Rolul lui Dumnezeu nu este să ne umilească, El vrea să ne înalţe. Universul e prietenul tău, nicidecum duşmanul tău sau persecutantul.

Schimbă-ţi convingerile, aspiră la cer

7). Să nu crezi în sinea ta că Dumnezeu nu vrea ca tu să ai bani ori să trăieşti frumos, schimbă-ţi convingerile. Căci Dumnezeu nu doreşte ca tu și ai tăi copii să fiţi săraci, bolnavi sau să suferiţi, câtă vreme trăiţi aici. Gândind astfel îndepărtezi orice formă de ajutor şi de bucurie de la tine. Aceste convingeri care ţi-au fost vărâte în minte de când te ştii, au rolul de a te degrada, ca cei ce cunosc secretul să se bucure de abundenţă şi prosperitate de pe urma ta!

Secretul e faptul că Dumnezeu vrea ca tu să ai bani, vrea să trăieşti frumos, să te bucuri ori să petreci cât mai mult. Nu comiţi un păcat petrecând, aşa cum ai fost învăţat, ci chiar Îi faci o bucurie. Dumnezeu vrea să fii vesel, să cânţi și să dansezi, în felul acesta îi vei putea face fericiţi şi pe ceilalţi. Prin motivaţie spirituală reuşeşti să te debarasezi de convingerile vechi, apoi să renunţi la ceea ce te deteriorează mental până la nivel de celulă.

Dumnezeu vrea să ai bani, în felul acesta îi vei putea ajuta şi pe cei cu care soarta a fost puţin mai dură. Din acest motiv soarta unora a fost mai dură și Dumnezeu i-a păstrat în viaţă, ca tu să ai pe cine să ajuţi chiar şi prin cuvinte sau sfaturi. Universul ţi-a făcut posibilă şi această variantă.

8). Natura regenerează, tot ea erodează. Este absurd, ştiu. Aici lucrurile funcţionează pe sistemul distrugându-te te construieşti așa cum scriam în cărţi. Este modul în care Universul monitorizează lumile relative materiale. Nu este nimic de pierdut aici, nimic nu se risipeşte şi nu e aruncat în van, ci totul ajunge la capăt apoi se reia.

Inspiraţie, motivaţie spirituală reală

9). Mulţi se înghesuie azi să devină liderii unui popor lipsit de cunoaştere sau discernământ. Un neam sclavagit de toată lumea, tot timpul, și care nu ştie cum să trăiască liber. Eu nu vreau să conduc pe nimeni. Omul nu are nevoie să fie condus. El se poate descurca singur. Omul devine stăpân pe sine atunci când îşi descoperă adevărata natură, când se uneşte cu spiritul a cărui esență este dragostea. Abia atunci cunoaşte libertatea, în inima sa a fost ascunsă Lumina, care este veșnicia.

10). Spiritul nu este dependent de spaţiu şi timp, de persoane, de locuri, de natură ori reguli şi nu moare niciodată. Trupuri şi minţi a schimbat cu miile până astăzi. La fel aţi făcut mulţi dintre cei care citiţi dar nu vă amintiţi.

Plantează flori, udă-le și curăţă-le și bucură-te de soare, păduri şi lacuri. Fii recunoscător pentru fiecare experienţă trăită. Urmăreşte-mă pe Facebook, unde îţi pun la dispoziţie doza de motivaţie spirituală zilnică. Împreună reuşim să înţelegem faptul că viaţa devine minunată atunci când cunoști şi partea întunecată a ei. Odată ce cunoşti urâtul înveţi să te bucuri de frumos şi îl alegi pentru totdeauna.

Cunoşti acel sentiment plăcut care te învăluie atunci când eşti prieten cu toţi, indiferent de aspiraţiile lor, când vă admirați reciproc? Atunci tu ai părăsit conflictele şi nu mai ai nevoie să îţi reglezi conturile, să te răzbuni ca să dai lecţii. Ba îi accepţi pe toţi şi trăieşti cu un dor nebun de ei alături de ei. Abia atunci te iubeşti pe tine, fiindcă ura pe care o trimiţi altora se întoarce la tine ca să te sufoce.

„Viaţa este mai tare decât mizeriile ei“.George Bacovia

http://vorbindcudumnezeu.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121