Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Exercițiu: "Cercul Puterii Personale",Semne revelatoare ale trezirii spirituale,Modalitati de a-ți crește vibrația,Lucruri care vă scad vibrațiile,Ca înăuntru,așa și în afară,Suntem fiinte spirituale intr-o experienta materiala,Puterea prezentei Eu Sunt,Trezirea spirituală II,Cum să vă creșteți frecvența,Vocea sufletului,AI GRIJĂ de ENERGIA TA!,Introspecția întâi de toate,Energia latenta din corpul tau,CONȘTIINȚA DIMENSIONALĂ A CINCEA,Ce fac oamenii cu energie pozitivă, Simptome ale schimbarii/inaltarii, Auto-motivarea forta din interior, LUCRURI CARE ÎȚI AFECTEAZĂ FRECVENȚA VIBRATORIEI, Unde se gaseste si cum activezi organul FERICIRII

Simptome ale schimbarii/inaltarii

Simptome ale schimbarii/inaltarii

Simptome ale schimbarii/inaltarii.Înălțarea pare a fi destinul suprem al planetei noastre și al tuturor celor care o locuim.

Este un destin, dar și un proces și singurul lucru pe care îl implică, de parcă nu ar fi suficient, este o schimbare a stării de conștiință.

Este vorba despre trecerea de la experiența din a treia dimensiune, care a fost starea pe care am trăit-o până acum, unde realitatea este duală, condiționată și pradă unei concepții a timpului liniar, la experiența din dimensiunea a 5-a, care este o experiență a manifestare imediată și co-creație bazată pe necondiționare și unitate.

Înainte vom trece printr-o purjare în a 4-a dimensiune, unde devenim stăpâni pe noi înșine din AICI și ACUM.

Pare a fi un proces irevocabil, în care suntem cufundați cu sau fără conștientizarea acestuia, în această postare descoperim câteva dintre simptomele care indică faptul că vă aflați în acel proces.

Ați observat vreo schimbare în ultimul timp în nivelul dvs. de conștiință, în modul în care percepeți timpul, în întâlniri semnificative cu alți oameni, în oportunitățile care vă apar în viață?

30 de simptome ale Înălțării.

-Vă regândiți, chiar și în mijlocul crizei financiare, în viața dvs. profesională, simțiți nevoia de a lucra în ceea ce rezonează cu talentele voastre și în locuri de muncă în care îi ajutați pe ceilalți.

-Începeți să nu vă mai faceți griji cu privire la lipsurile financiare și să vă dați seama că ceea ce aveți nevoie este întotdeauna oferit aici și acum.

-Visele tale încep să devină realitate într-un mod natural.

-Relațiile tale ies din dependență și toxicitate.

-Flacăra ta geamănă apare în viața ta, care este oglinda ta și cel mai înalt profesor al iubirii necondiționate. Întâlnirea va fi posibilă numai atunci când ambele au evoluat suficient, între timp vor fi tovarăși și profesori.

-Drama dispare din viața ta și obții măiestrie în gestionarea emoțiilor tale.

-Te separi de dogme și guru, cu o minte deschisă, dar știind că cea mai mare sursă de înțelepciune se află în tine.

-Începi să cunoști starea CERTĂȚII, a știi cu desăvârșire că totul va curge din momentul în care te angajezi.

-Înveți să ieși din acceptare și să nu mai încerci să controlezi totul

-Te împuterniciști din inimă și nu din minte

-Abandonezi frica de părerea altora și încetezi să-ți exprimi părerea despre ceilalți

-Abandonezi dualitatea și etichetele sale: Bine / Rău, Drept / Greșit …

Simptome ale schimbarii/inaltarii

-Acest lucru vă conduce la concluzia că nu există întuneric, că este „doar lumina stinsă” și vă dedicați să aprindeți umbrele și să vedeți ceea ce ascund.

-Treci de la teorie la practică, mai puține cărți și seminarii și mai multă acțiune și plăcere

-Deși la început, prin purjare, puteți dezvolta afecțiuni, în timp sănătatea dumneavoastră integrală se îmbunătățește, deoarece boala este doar manifestarea unei stări de dezechilibru.

-Mai puțin este mai mult, începeți să găsiți plăcere în cele mai simple lucruri.

-Dezvolți un instinct ridicat de a fi conștient de minunile disponibile oriunde te duci și dezvolți Recunoștința, o stare de vibrație ridicată.

-Te eliberezi de roluri care nu-ți corespund și simți o dorință puternică de a le interpreta pe cele pe care le simți a tale, ești mai în contact cu vocea sufletului tău care îți spune unde este locul tău.

-Crește empatia și telepatia.

-Te descurci cu puterea intenției, nu mai faci lucrurile doar pentru că, le faci cu o intenție conștientă care ajută la o manifestare rapidă.

-Înveți să nu intri în proiecțiile și așteptările celuilalt într-un mod natural.

Simptome ale schimbarii/inaltarii

-Devii mult mai creativ, fiind mai în contact cu sursa, canalizezi acea energie în procese și fluxuri creative.

-Zâmbești, mai mult și mai bine. Pe măsură ce vălul cade și înțelegi „jocul”, găsești distractiv încercările 3D, care înainte chiar să te enerveze, poți râde chiar și de poticnirile tale.

-Dragoste și compasiune sporită pentru toți cei din jur, inclusiv pentru animale.

-Înveți treptat să trăiești în aici și acum și anxietatea, îngrijorarea și stresul dispar din viața ta.

-Crește sentimentul de pace în timp ce scade frica și nesiguranța.

-Copilul tău interior este bine îngrijit și, prin urmare, nu se enervează, ai învățat să-l asculți, să-i oferi dragoste și bucurie.

-Te simți în Unire cu tot ceea ce este.

-Ai mai multă grijă de sănătatea ta, acordând o atenție specială alimentației .

-Îți place foarte mult momentele de a fi alături de tine.

Pleiadianul Din zidul lui Freyk Diaz. Iubire și lumină 441 

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Testimoniale/ mărturii
Simona Igna

Simona Igna

Simona Igna Terapeut Sunt aproape 3 ani de cand am avut onoareaa să o cunosc pe Simona. Prima data ca si voi , prin intermediul

Citeste articol »

Autostima

Autostima desemnează faptul că știm să ne onorăm valoarea, că știm să ne păstrăm demnitatea și că avem mândrie în legătură cu abilitățile noastre. A

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121