Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Prognoza astrologica decembrie 2021,SIMPTOME DE TREZIRE SPIRITUALĂ,Cum identificam comportamentul codependent?,Lucruri care vor începe să se întâmple,Arena și masca

Categorie:

SIMPTOME DE TREZIRE SPIRITUALĂ

SIMPTOME DE TREZIRE SPIRITUALĂ

INTUIȚIA–INTENSIFICATĂ DE DEZVOLTAREA PSIHICĂ

Procesul de trezire spirituală va avea un efect profund asupra ta. Una dintre schimbările cheie pe care le suferi atunci când te trezești este dezvoltarea intuiției tale.

Intuiția ta poate fi considerată ca fiind legătura ta cu puterea ascunsă care ne înconjoară sau simțul pe care îl folosești atunci când interacționezi cu câmpurile energetice spirituale.

Pe măsură ce intuiția ta se extinde în timpul trezirii spirituale , ea va debloca în tine puteri psihice latente. A ști cum să identifici aceste schimbări și cum să le faci față este crucial pentru succesul procesului tău de trezire spirituală.

Intuiția – Simțul spiritual

Intuiția este capacitatea ta de a simți energia cosmică și efectele pe care le are asupra ta și asupra lumii din jurul tău.

Cu toții ne dezvoltăm intuiția la un anumit nivel înainte de trezirea spirituală . Când ai un „sentiment” despre cineva pe care nu îl poți explica cu cuvinte, asta este intuiția ta la locul de muncă.

Dar în timpul trezirii, simțurile tale intuitive se extind și devin mai conștiente.

Pe măsură ce devii mai conștient de intuiția ta și de energia cu care interacționează, ești mai capabil să le controlezi pe ambele.

Trezirea puterilor psihice

Utilizarea intuiției pentru a manipula energia cosmică este esența exercitării puterilor psihice.

Desigur, orice abilitate psihică dată are mai mult decât intuiția. Nu vă puteți construi intuiția la niveluri înalte și vă puteți aștepta să dezvoltați aceste puteri în mod automat.

Dar în timpul procesului de trezire, pe măsură ce intuiția ta se extinde, vei începe să obții acces la aceste abilități psihice – chiar dacă într-un mod mic.

Depinde de tine să dezvolți aceste puteri odată ce te-ai deblocat în tine.

Simptome

Există o serie de simptome pe care le vei experimenta datorită expansiunii intuiției tale în timpul trezirii spirituale:

-Senzații de furnicături, în special în jurul chakrelor.

-Empatie sporită, te poate face să vrei să elimini oamenii negativi din viața ta.

-Dorință reînnoită de auto-îmbunătățire, inclusiv îmbunătățirea sănătății și a dietei.

-Dorința bruscă de a explora latura metafizică a vieții.

Când puterile tale psihice se trezesc, vei experimenta și:

-Vederea/simțirea spiritelor.

-Vise vii pe care le amintești, aproape în fiecare noapte.

-Sensibilitate crescută, inclusiv simțurile fizice și spirituale.

-Sentimente exterioare, sau gânduri și emoții care par să fi venit din exteriorul tău.

-Ocazional, fulgerări vizuale când sunteți în locuri cu energie ridicată. Acest lucru este legat de clarabilitățile tale.

Aceste simptome vor apărea rar și slab când începe procesul de trezire, dar tind să devină intens și rapid pe măsură ce trece timpul.

Cultivarea puterilor psihice în timpul trezirii

Este esențial să ai grijă de tine în timpul trezirii spirituale,deoarece acesta este un moment important pentru dezvoltarea simțurilor tale interioare și a puterilor psihice care provin din intuiția ta .

Meditația este întotdeauna recomandată,deoarece este foarte important să mențineți echilibrul interior în acest moment crucial.

Dacă poți gasi un profesor sau un mentor pentru dezvoltarea ta psihică, atunci acesta este ideal.

Cu toate acestea, este perfect posibil să-ți controlezi puterile psihice în curs de dezvoltare prin practică pe cont propriu.

În orice caz, pe măsură ce intuiția ta se dezvoltă, s-ar putea să te trezești că gravitează către un nou grup de prieteni – o comunitate care îți înțelege călătoria și te poate sprijini prin aceasta.https://www.spiritualunite.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Oamenii din viata ta

Există oameni care au rolul de ghizi în viaţa noastră. Aceştia apar în momente de dezorientare sau de nevoie, te sprijină, îţi arată calea potrivită ţie, dar

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121