Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie: ,

SIMPTOME DE TREZIRE SPIRITUALĂ

SIMPTOME DE TREZIRE SPIRITUALĂ

Mulți dintre noi experimentăm simptome de trezire spirituală, credem sau nu, este un semn că treceți printr-o schimbare majoră a conștiinței.Ai tendința să observi aceste simptome de trezire dacă rezonezi cu calea spiritualității.

Înainte de a merge mai departe, vă lămurim îndoielile cu privire la ce este trezirea spirituală?

Trezirea spirituală înseamnă trezirea sau evoluția din ego-ul tău în sinele tău superior . Există o schimbare masivă de energie în univers și tu ești parte din el.

Toată lumea trece prin anumite schimbări spirituale de-a lungul vieții, de care unii sunt conștienți, iar alții nu.Să sărim direct în subiect. Există anumite simptome pe care le-ați putea întâlni atunci când treceți prin procesul de trezire. Cu toate acestea, la început, semnele și simptomele pe care le experimentați sunt mai puține în număr.Rețineți că unii oameni nu trec prin niciun simptom, în timp ce unii pot prezenta semne intense care pot fi copleșitoare. Dacă aveți oricare dintre aceste simptome, nu vă panicați! Ești bine și evoluezi spiritual.

Simptome fizice ale trezirii spirituale

Când treci printr-o trezire spirituală, fiecare celulă din corpul tău se schimbă. Simțurile tale vibrează într-un ritm mai mare, iar frecvența ta ajunge la univers, ceea ce îți va transforma viața.

Unele dintre simptomele fizice sunt:

Simptome dureroase

Simptomele dureroase din cap, picior și spate sunt frecvente datorită schimbării modelului ADN-ului pe măsură ce te trezești din interior.

Simptome iritante

Durerile de stomac, senzația de plenitudine, deshidratare, mâncărime la nivelul pielii fără nicio afecțiune medicală sunt posibile pe măsură ce progresezi spre a fi luminat.

Creștere în greutate

Unii oameni se îngrașă mult în această perioadă în procesul de modernizare.

Schimbarea modelului de somn

Pentru unele modele de somn, visele și gândurile le țin treji noaptea – pentru alții, singurătatea provoacă efectul opus.

Schimbări de energie

Există o schimbare extremă a energiei – de la oboseală la activă.

Tremurând

Agitarea rapidă a corpului este un alt simptom al trezirii spirituale; cu toate acestea, nu va dura mult.

Senzație de furnicături

Senzație de furnicături în urechi în fiecare zi, pe măsură ce prindeți frecvențe și vibrații din univers.

Simptome psihologice ale trezirii spirituale

Simptomele psihologice se ocupă de o înțelegere interioară a dvs. Este dincolo de starea fizică. Simptomele psihologice sunt mai importante de înțeles.

Cunoştinţe

Începeți să vă redefiniți existența. Orice ai învățat înainte nu are nicio valoare acum. Căutați cunoștințe pentru a afla mai multe despre viață. Va exista o schimbare masivă în modul în care gândești – ascultarea vocii tale interioare este una dintre ele.

Trecutul

Trecutul tău nu te mai servește. Unele amintiri te pot bântui; suprimarea lor nu îi va face să dispară, în schimb acceptă-l și dă-i drumul.

Strigăt

Plângi fără niciun motiv aparent. Acest lucru se poate datora temerilor din trecut sau acceptării circumstanțelor prezente, ceea ce te face să te simți deprimat. Deoarece plânsul este bun și eliberează energia negativă prin lacrimi, este mai bine să plângi decât să suprimi emoția.

Intuiţie

Dezvolți un puternic sentiment de intuiție. Știi ce gândesc alții despre tine și care sunt motivele lor.

Activități paranormale

Începi să vezi activități paranormale sau manifesti mai mult interes pentru alte dimensiuni. Abilitățile tale psihice încep să crească.

Schimbarea în carieră

Mulți oameni încep să-și schimbe programul zilnic și să se concentreze asupra a ceea ce doresc inima lor, cum ar fi schimbările în carieră. În principal, lăsând tot ceea ce le oferă mai puțină valoare.

Scop

Simți că ai un scop divin și nu ești doar trupul.

Vezi Aura

Unii oameni pot vedea aurele și pot distinge vibrațiile pozitive și negative.

Animale

Animalele și păsările sunt mai predispuse să se comporte într-un anumit mod atunci când sunteți prin preajmă.

Mesaje subliminale

Ori de câte ori sunteți în dubii sau vă temeți, vedeți semne subliminale care vă conduc la răspunsul la întrebările dvs.

Sensibil

Te simți extrem de vulnerabil pentru că ești sensibil, dar ai întotdeauna intenții bune pentru ceilalți oameni – sentimentul de compasiune crește.

Viata si moarte

Nu vă este frică de moarte. Vă dați seama că viața și moartea fac parte din tranziție și că sunt mai multe pentru noi, chiar și după moarte. Moartea nu este sfârșitul.

Relații

S-ar putea să vă retrageți din familie și prieteni nu pentru că nu îi iubiți, ci pentru a afla adevărata esență a relațiilor, trebuie mai întâi să renunțați la ea și să căutați semnificația ei mai profundă. După o perioadă de timp, puteți dezvolta o nouă relație cu familia.

Sincronicitatea

Începi să vezi modele de numere sincronice pe măsură ce sunteți în ton cu vibrațiile universale.

Filosofii

Căutați să aflați mai multe despre metafizica și filozofiile universului.

Sfaturi pentru călătoria trezirii

Dacă simptomele de mai sus se potrivesc și simți că treci printr-o trezire spirituală, amintește-ți că este un proces care schimbă percepția, vibrația și energia într-un nivel superior.

Nu există o perioadă specificată în care procesul poate dura. Acesta variază de la oameni la oameni. Unii durează câteva luni, în timp ce alții durează ani. Trebuie să rămâi calm și să nu grăbești lucrurile.SIMPTOME DE TREZIRE SPIRITUALĂ

Unii oameni tind să fie deprimați în această perioadă – ceea ce este normal. Folosiți acest timp pentru a vă descoperi. Vă rog să o luați pozitiv, renunțați la gândurile care nu vă servesc. Acum ești o forță extrem de vibrantă, orice vei căuta, vei realiza. Ai credință și fii recunoscător universului; te va îndruma spre calea cea bună.https://www.spiritualunite.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121