Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Eliberarea rușinii,Te-ai nascut bogat!,SIMPTOMELE ASCENSIUNII

Categorie: ,

SIMPTOMELE ASCENSIUNII

SIMPTOMELE ASCENSIUNII

Dacă vă confruntați cu aceste simptome de ascensiune, atunci sunteți pe punctul de a trece un prag de energie care vă va schimba viața definitiv.

Semnele și simptomele Înălțării sunt bine cunoscute și bine documentate, dar sunt adesea ratate de cei care suferă acest proces.

Deci, dacă v-ați simțit puțin diferit în ultima vreme și doriți să știți dacă este legat de starea voastră de vibrație, aruncați o privire asupra acestor simptome comune ale Ascensiunii.

Simptome comune ale ascensiunii

1. Comportamente stângace, cum ar fi renunțarea la lucruri, uitarea lucrurilor și acțiunea înainte de a gândi.

2. Modificări ale temperaturii corpului, inclusiv bufeuri și transpirații fără cauză.

3. Simptome asemănătoare gripei care apar și dispar din capriciu. Nu durează niciodată mult, uneori doar o oră sau cam așa ceva.

4. Inima fluturând, puls crescut și o senzație caldă care se răspândește prin piept.

5. Supraîncălzirea este un simptom obișnuit al Ascensiunii , în special prin bufeuri și transpirații nocturne. Poate fi sporadic și neregulat sau constant și foarte regulat în egală măsură.

6. Răceală, scăderea circulației sanguine și incapacitatea de a se încălzi. Uneori însoțește simptomele asemănătoare gripei. Adesea temporar și dispărut la fel de repede pe cât a venit.

7. Simțul mirosului devine mai sensibil. Lucrurile încep să miroasă puțin diferit și mult mai puternic. Legat de alergiile care se aprind, precum și de orice probleme preexistente ale sinusurilor.

8. Tulburări în ceea ce privește programul de somn și calitatea. Insomnia și oboseala sunt la fel de probabile ca una cu cealaltă, deși este cel mai probabil ca dvs. să experimentați ambele în momente diferite.

9. Să fii îndepărtat de civilizație și modernitate și de natură și înțelepciunea trecutului.

10. Retragerea, de obicei pentru a obține ceva timp singur și departe de energia altora.

11. Creșterea puterilor psihice. Include simțurile clare și conexiunea telepatică, precum și citirea tarotului și gândirea intuitivă.

12. Modificări dietetice și pierderea sau creșterea în greutate. Pierderea poftei de mâncare este obișnuită și o schimbare a gustului este cu atât mai mult, cu o schimbare către alimente mai sănătoase.

SIMPTOMELE ASCENSIUNII

13. Tulburări din viața ta care ies din senin. Ar putea fi o schimbare a locului de muncă, a prietenilor sau a relațiilor de familie. S-ar putea să aveți dorința de a călători sau de a vă deplasa.

14. Perioadă de energie foarte mare și creativitate intensă care anulează orice altceva faceți. În ultima vreme, ați trăit din ce în ce mai multe dintre aceste episoade.

15. Probleme cu judecarea trecerii timpului.

16. Vocea interioară mai puternică, mai inteligentă și mai vorbăreață.

17. Lipsa concentrării, gândirea cețoasă și lipsa completă de claritate în minte duc adesea la uitare și distragere a atenției.

18. Întreruperi la electronică, fitinguri electrice și iluminat.

19. Zumzetul în centrele chakrei și fluxul mare de energie între ele. Multe dintre simptomele Ascensiunii pe care le întâmpinați sunt legate de excesul de energie, care vă excită chakrele.

20. Apariția bruscă a reacțiilor proaste la alimentele cu care erai bine înainte, în special alimentele foarte procesate, cu mulți aditivi chimici.

21. Modificări ale ritmului de creștere și aspectului părului și al unghiilor.

22. Dificultăți în menținerea unui ciclu de somn sănătos. Trezirea în mijlocul nopții fără niciun motiv aparent în mod regulat. Vise mai vii și mai lucide.

23. Extra sensibilitate la sunet. De multe ori provoacă un pic de anxietate, deoarece urechile noastre pot fi foarte importante pentru stările noastre de spirit. Adesea însoțit de o schimbare a gusturilor muzicale.

SIMPTOMELE ASCENSIUNII

24. O creștere a epifaniilor, a gândului original și a revelațiilor.

25. Starea de spirit se schimbă și un temperament scurt, făcându-ți starea de spirit complet imprevizibilă pentru oricine din jurul tău, dar și pentru tine.

26. Sensibilitate emoțională ridicată. Experimentezi crize de fericire extremă și supărare extremă, simțindu-te incapabil să-ți reglezi propria stare emoțională.

27. Având nevoia distinctă și inevitabilă de a-ți găsi adevăratul sine.

28. Anxietate neîntemeiată și nefondată, care pare să nu aibă absolut nicio cauză.

29. O dorință după un loc unde poți apela acasă și cunoașterea intuitivă că acolo unde ești nu este cu adevărat acasă pentru tine.

30. Incidente, oricât de rare ar fi, vorbirea sau scrierea canalizată.

31. Sentimente de dragoste și pace necondiționate, unire cu Universul și apreciere pentru lucrurile naturale.

32. Excitația chakrei Coroanei, care poate provoca senzații de furnicături în partea de sus a capului. De asemenea, poate provoca presiune și dureri de cap, precum și o serie de alte senzații.

33. Probleme digestive bruște, inclusiv apariția afecțiunilor existente, cum ar fi IBS.

34. Dureri de mușchi și articulații care nu au o explicație. Dacă te trezești după o seară grea la sală și te doare, nu este un simptom.Dacă te trezești după un somn bun într-un pat confortabil și ești în agonie, acesta este cu siguranță un simptom.

35. Puterea electrică latentă a mușchilor dvs. provoacă zvâcniri, furnicături și spasme. Acest lucru apare de obicei pe picioare și brațe, dar poate apărea la fel de bine oriunde.

36. Dezasocierea cu corpul fizic, simțindu-se nu chiar acasă în interiorul acestuia. Se simte aproape greu, ceea ce este legat de stângăcie.

37. Un sentiment că există spirite și alte ființe superioare în jurul tău tot timpul.

38. Vise mai intense, inclusiv vise lucide. Uneori pot fi profetici, dar te lasă întotdeauna epuizat mental și emoțional.

SIMPTOMELE ASCENSIUNII

39. Puteți vedea indiciul ocazional al unei aure în jurul obiectelor și al oamenilor.

40. Un sentiment de urgență distinct, dar vag, precum ceasul bifează mai repede.

41. Unele flash-uri de putere telepatică.

42. O cunoaștere profundă că aveți o misiune aici pe Pământ și un puternic îndemn de a face tot ce este posibil pentru a îndeplini acea misiune.

43. O creștere accentuată a cantității de sincronicitate pe care o experimentați zilnic. Acordați atenție semnelor pentru a descoperi semnificația lor.

44. Să te simți izolat și separat de ceilalți, în ciuda faptului că de multe ori sunt vinovați pentru acest fapt.

45. Simți în interiorul intuiției tale că s-a schimbat ceva. Nu poți zdruncina sentimentul că se întâmplă ceva mare în sufletul tău.

46. ​​Afecțiuni bruște și temporare ale pielii, cum ar fi erupții cutanate, acnee sau pete de piele uscată.

47. Gândire mai visătoare și mai ambițioasă, însoțită de explozii de creativitate și productivitate care obțin rezultate.

48. Artefacte vizuale și modificări ale vederii. Acest lucru poate fi oricum, viziunea devine mai bună sau mai rea.https://www.spiritualunite.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121