Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

STAREA DĂ EXPERIENȚA, NU INVERS

20180525_134756-001Tu experimentezi ceea ce experimentezi fiindcă ai ales să te simți într-un anumit fel și nu te simți într-un anumit fel fiindcă experimentezi ceea ce experimentezi.

Plecând de la ideea pe care tocmai ai citit-o, textul articolului pe care îl citești își propune să intre puțin în profunzime pe acest subiect.

Nu știu cum stau lucrurile în cazul tău, dar dacă o să privești în jur, cred că poți ajunge și tu ușor la concluzia că cel puțin 99% din oameni cred că ceva din exteriorul lor îi face să se simtă într-un anumit fel.

Oamenii spun altor oameni lucruri precum: „Mă faci să mă simt nefericit”, „Din cauza ta nu am reușit eu să...”(iar pe spațiul punctat se poate completa cu orice). Trecând dincolo de relația cu un alt om, foarte mulți oameni cred același lucru și pentru realitatea pe care o experimentează. În această situație sunt folosite fraze care sună cam așa: „Experiența cutare a fost dureroasă pentru mine” sau „Am fost părăsit de partener, iar asta îmi provoacă suferință” sau „Nu am destui bani, iar asta mă face nefericit”, și exemplele ar putea continua.

Ideea este că tu experimentezi ceea ce ești. Dacă ești nefericit, atunci vei experimenta situații de viață care îți vor arăta exact ceea ce ești, adică nefericire.  Din fericire însă, și reciproca este valabilă. Adică atunci când tu radiezi iubire, vei experimenta și situații de viață care îți vor arăta exact ceea ce ești, adică iubire.

Pentru ca tu să duci o viață împlinită, este important ca în primul rând să îți asumi responsabilitatea pentru ceea ce trăiești. Nu există nimeni și nimic în afara ta care să te poată face pe tine să te simți într-un anumit fel. Ci tu te simți într-un anumit fel, iar ceea ce apare în jurul tău reflectă doar felul în care tu te simți.

Principiul poate părea simplu, iar dacă citești literatură de dezvoltare personală și spiritualitate, sunt șanse foarte mari să mai fi auzit de el. Cu toate acestea, articolul există pentru a aduce puțin mai multă conștientizare pe acest subiect. Fiindcă privind în jur, se poate observa ușor cum foarte mulți oameni încă se lasă păcăliți de realitatea experimentată crezând că nu este creația lor. Și mai mult decât atât, oamenii au ajuns să considere că realitatea experimentată le produce lor suferință sau bucurie. Asta când de fapt realitatea experimentată nu este altceva decât o oglindă a gândurilor întreținute în minte.

EMOȚIA ESTE CUMUL DE GÂNDURI

Ca să înțelegi de ce starea dă experiența și nu invers, este important să înțelegi în primul rând cum ajungi să simți o anumită stare.

Emoțiile au drept sursă o acumulare de gânduri care are loc de obicei în mintea subconștientă. Cu alte cuvinte nu ești conștient de acumularea respectivă. Este ca și cum ai pune cartofi pe rând în sac, fără să te uiți la sac. La un moment dat, te trezești cu faptul că există un sac plin lângă tine, dar nu știi de unde a apărut fiindcă tu doar ai mutat cartofi dintr-o parte în alta.

La fel e și cu gândurile. În mod esențial, prin gând creezi realitatea. Numai că mintea subconștientă este un aspect esențial al realității tale. Gândurile pe care le rulezi conștient, reprezintă doar o mică parte din tot ceea ce rulezi tu în permanență la nivel mental.

Fiecare gând are o vibrație a lui specifică. Iar tendința generală a oamenilor este aceea de a întreține gânduri de o vibrație asemănătoare. Adică rareori spre deloc i se întâmplă cuiva să gândească acum că ar ucide pe cineva, iar peste o secundă că iubește pe toată lumea. Între un gând care reflectă moartea și unul care reflectă iubire există o diferență vibrațională semnificativă.

În mod normal însă, majoritatea oamenilor întrețin gânduri de o vibrație asemănătoare pe durata zilelor din viața lor. Când suficient de multă energie gând a fost rulată pe o anumită frecvență, ajungi să experimentezi o emoție care are desigur și o asociere biochimică la nivelul trupului fizic.

Dacă ai rulat gânduri de o vibrație înaltă, vei simți iubire, compasiune și alte emoții de o vibrație înaltă. Dacă ai rulat gânduri de o vibrație joasă, vei simți frică, tristețe și alte emoții de o vibrație joasă.

Prin urmare, tu prin gând îți creezi realitatea, iar o emoție pe care o simți la un moment dat și o stare pe care o ai, este rezultatul gândurilor rulate în minte.

REALITATEA EXPERIMENTATĂ SE CONFORMEAZĂ

Ajunși în acest punct al articolului o să fie adusă în discuție scara nivelelor de conștiință prezentată de David R. Hawkins pentru ca lucrurile să aibă puțin mai mult sens.

Poza de mai jos este posibil să îți fie cunoscută fiindcă a mai apărut și în alte articole de pe Fii Împlinit:

Consciousness

Ideea este că fiecărui nivel de conștiință îi sunt asociate anumite potențialități din spațiul cuantic. Din spațiul unde există o infinitate de posibilități, conform vibrației gândurilor și stării pe care o ai la un moment dat, sunt aduse spre experimentare diverse lucruri.

Poți considera că Universul consultă mai întâi vibrația ta, iar mai apoi îți livrează din spațiul cuantic exact ceea ce este perfect compatibil cu vibrația a ceea ce ești.

Prin urmare, nici măcar nu se poate pune problema ca o situație sau om să îți genereze ție o anumită stare în mod obiectiv. De fapt, gândurile îți dau starea, iar conform cu ceea ce tu ești, anumite experiențe și oameni apar în realitatea ta. Experiențele și comportamentul, sau vorbele pe care ți le adresează oamenii nu fac altceva decât să reflecte ceea ce tu ești.

Prin urmare, acest articol va fi încheiat exact așa cum a început. Este extrem de important pentru o viață împlinită să înțelegi că nu experiențele te fac să te simți cumva, ci tu alegi experiențele prin vibrația a ceea ce ești.

Alege să radiezi iubire și realitatea îți va reflecta asta fără dar și poate. Alege să radiezi compasiune, și realitatea se va conforma reflectând vibrațional vorbind exact ceea ce simți.Cu recunoștință,Cosmin-Constantin Cîmpanu http://fiimplinit.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121