Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Revenirea din orice adversitate,NU PUNE MAESTRUL PE UN PIEDESTAL,Astrologie octombrie 2022,Puterea prezenței,Stresul este inevitabil, dar nu incontrolabil ! ,

Stresul este inevitabil, dar nu incontrolabil !

Stresul este inevitabil, dar nu incontrolabil !

În lumea noastră rapidă și extrem de competitivă, a fi „stresat” este unul dintre cele mai comune sentimente. Ca antreprenor, este ușor să lași stresul să devină parte din rutina noastră zilnică. Dar sunt aici să vă spun că nu trebuie să fie așa. Este timpul să nu mai acceptați stilul de viață stresat pentru că „este normal”. Nu trebuie să lucrezi 24/7 și să te împingi până la punctul de rupere. Este posibil să construiești o afacere de succes cu echilibru și bunăstare în viața ta.

Adesea văd antreprenorii cad în stres cronic pentru că ei cred că împingerea la limită este singura modalitate de a reuși. eu am fost asa. Ca tânăr antreprenor, am experimentat personal burnout și nopți lungi petrecute treaz cu gânduri la toate modurile în care mi-aș putea dezvolta afacerea, este un vârtej de idei în capul meu. Până la urmă, totul nu s-a întâmplat atât de repede pe cât era de așteptat, am rămas mult timp cu o boală cronică. Corpul meu mi-a dat o „oprire forțată” și mi-a învățat o lecție care acum face parte din mesajele de viață pe care trebuie să le împărtășesc.

Astăzi, îmi gestionez noua afacere cu boala mea și o nouă mantră: stresul este inevitabil, dar nu este incontrolabil .

Învățarea să gestionez stresul a fost o parte esențială a succesului meu în afaceri. Și vă pot promite acest lucru: să conduceți o afacere cu înțelegerea că îngrijirea de sine este plăcută și, prin urmare, ne permite să fim mai productivi.

Așadar, pentru antreprenorul ocupat, stresat și suprasolicitat care citește aceasta, iată cele mai bune cinci sfaturi ale mele pentru a avea grijă de tine fără a-ți sacrifica succesul în afaceri.

1. Nu-ți sacrifica rutina

Când știi că ai o zi plină înainte, este ușor să sări peste jurnal, să faci exerciții fizice sau chiar să mănânci micul dejun și să te îndrepți imediat la computer. De asemenea, este ușor să continui să lucrezi după ora 17:00, deoarece ești hotărât să tai lucrurile de pe lista de lucruri de făcut înainte de a renunța. Având atât o rutină fixă ​​de dimineață, cât și de seară, vă oferă un sentiment de control în momentele stresante. Poate da tonul pentru întreaga ta zi și te poate ajuta să ai o seară după aceea, care îți permite să fii acolo pentru prietenii și familia ta și pentru tine ! Chiar dacă nu ești o „persoană de rutină”, încearcă să-ți începi ziua fără telefon și fă ceva doar pentru tine.

2. Delegați și externalizați

Externalizați lucrurile care vă epuizează energia sau vă scot din fluxul creativ. Lucrurile care vă iau timp nu merită. Făcând totul singur, îți poate strânge marjele la început, dar așa cum știu toți directorii generali buni, investiția într-o echipă care te ajută să te dezvolți și să crești îți va aduce mult mai mult timp și venituri. Cu mai puțin stres, vă puteți concentra pe inovație în afacerea dvs., în loc să vă faceți griji pentru sarcinile zilnice mici. Când vă simțiți rău sau aproape de epuizare, nu vă fie teamă să vă sprijiniți și mai mult de echipa ta. Pentru asta sunt ei aici! Compania și echipa ta pot gestiona o zi, o săptămână sau chiar o lună fără tine dacă îi antrenezi bine.

3. Rasfata-te

Fie că este vorba de o zi întreagă la spa sau de difuzarea uleiurilor esențiale preferate, fă lucruri care îți vor aduce bucurie. Viața ca antreprenor poate fi singură, așa că încearcă să suni un prieten sau un membru al familiei o dată pe zi. Este uimitor cât de mult vă poate ridica moralul un bun prieten. Antistresul meu preferat îmi încheie ziua cu o baie fierbinte și săruri Epsom, sare roz de Himalaya și câteva picături de ulei esențial de lavandă, care eliberează stresul și toxine, dând casei mele alura unui spa.

4. Mișcă-te

Încerc să fac exerciții fizice în fiecare zi. Acest lucru poate părea evident, dar acesta este un schimbător de joc. Exercițiile fizice fac minuni pentru eliberarea stresului și pentru a vă limpezi capul în timpul unei zile pline. Când te simți copleșit, îndepărtează-te de birou pentru o învârtire rapidă în jurul blocului sau pentru un antrenament abdominal de 5 minute. În fiecare noapte îmi curăț biroul, îmi închid computerul și fac o plimbare pentru a-mi limpezi capul și a deconecta. Mă ajută să fiu mai prezent în orele mele după muncă și îmi îmbunătățește somnul noaptea. Nu mai trebuie să rămânem treji gândindu-ne la munca noastră.

5. Meditează

Acesta este cuvântul! Meditația, fie sub formă de yoga, rugăciune, jurnal sau meditație tradițională, ajută la reprogramarea corpului de la un mod combativ sau stresat la un mod pașnic. Meditează la ceea ce ești recunoscător sau la ceea ce ai realizat deja și lasă-ți mintea să rătăcească departe de stres. De asemenea, îmi place să fac exercițiul de respirație 5-5-5 (inhalez 5 secunde, țin 5 secunde, expir 5, țin 5 și așa mai departe) când mă găsesc sub prea multă presiune.

Când te simți stresat, copleșit și epuizat, cel mai bun lucru de făcut este să te dai înapoi și să evaluezi imaginea de ansamblu. Sănătatea dumneavoastră mentală și fizică trebuie să fie o prioritate pentru ca afacerea dumneavoastră să fie sustenabilă și de succes pe termen lung. Îngrijirea de sine nu este egoistă; și nu trebuie să fie neapărat costisitor, consumator de timp sau o „corvoadă!” Dar alternativa – neglijarea bunăstării tale acum – te poate opri pe drum, te poate face să-ți pierzi toată productivitatea și mișcarea proactivă și să faci așa. mult mai greu de recuperat. Crede-mă pentru asta. Așa că închideți laptopul, faceți o baie, faceți o plimbare sau relaxați-vă și vizionați un film. Munca ta poate aștepta; iar când îl vei revedea, vei fi mai concentrat și mai eficient ca urmare. Nu numai că o meriți… ai nevoie de ea.

Amintiți-vă: stresul este inevitabil, dar nu incontrolabil! Încorporarea echilibrului, a bunăstării și a îngrijirii de sine în viața ta de astăzi te va face un antreprenor mai sănătos, mai productiv și mai de succes pe termen lung. La urma urmei, viața este un maraton… nu un sprint.https://www.antoniacarvalho.com/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121