Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Luna Nouă in Vărsător,Trei idei pentru a te ierta,Autocontrolul emoțional,Trezirea spirituala,Contactul cu propriul tău suflet,Te manifesti din Sinele tău superior,Ce înseamnă a trăi conștient?, Cauzele Spirituale Ale Bolilor

Te manifesti din Sinele tău superior

Te manifesti din Sinele tău superior

Te manifesti din Sinele tău superior sau din Eul tău?

Manifestați dorințele ego-ului dvs. sau dorințele Sinelui vostru Superior?

Cele mai multe cărți despre Legea Atracției vă vor spune că puteți avea totul, că meritați totul, că tot ce trebuie să faceți este să vă vizualizați având ceea ce doriți și * puf * va apărea în mod magic.

Deși există o mulțime de adevăruri în acest sens, atunci când manifestați dorințele ego-ului dvs., este posibil să rămâneți întotdeauna cu dorința mai mult sau manifestarea dvs. va fi plină de obsesie, atașament și frică.

Ego-ul iubește să dețină controlul și iubește să „dorească”, de fapt cu cât ego-ul își dorește mai multe lucruri, cu atât devine mai fericit până când urmărirea acestor lucruri îți lasă sufletul ofilit și alergând pentru totdeauna.

Cu toate acestea, când vă manifestați din Sinele vostru Superior, brusc munca dvs. devine mai puțin despre „a cere și a primi” și mai mult despre „deschiderea către a primi”.

„În loc să întreb„ Ce vreau de la Viață? ” o întrebare mai puternică este – „Ce vrea viața de la mine?” ”- Eckhart Tolle

 

Manifestarea din Sinele Superior vă permite să creați experiențe care nu vă servesc ego-ul mic, ego-ul, ci, în schimb, răspunde la calea cea mai înaltă.

De exemplu, să spunem că vrei să atragi partenerul perfect în viața ta.

Te manifesti din Sinele tău superior sau din Eul tău?

Eul iubește să controleze (adică să se manifeste) și va face o listă de dorințe cu toate trăsăturile de dorit pe care le va avea partenerul lor, de la ocupația lor până la culoarea părului.

Cu toate acestea, Sinele Superior va avea încredere că Universul va aduce persoana „perfectă”, la momentul prefectului și va avea încredere atât de profundă încât nu trebuie să-și exprime intenția de mai multe ori.

Când vă manifestați din Sinele Superior, într-adevăr nu este nevoie să vizualizați, să faceți o listă de dorințe sau să creați un tablou de viziune, deoarece la un nivel mai profund aveți încredere în Univers și că ceea ce este menit să fie va găsi întotdeauna o cale, nu indiferent care sunt circumstanțele.

Lucrând din locul Sinelui Superior, îți permite să te predai pe deplin îndrumării divine a Universului și să ai încredere că planurile pentru Univers nu sunt potrivite pentru planurile pe care ego-ul tău le dorește pentru tine.

Acest lucru nu înseamnă că vă așezați într-un loc de pasivitate, de fapt este chiar invers!

Când vă relaxați, eliberați controlul și permiteți Universului să vă dezvăluie tot ceea ce are în stoc, sunteți ghidați să faceți întotdeauna pașii corespunzători, în direcția adecvată și exact la momentul potrivit.

Te manifesti din Sinele tău superior sau din Eul tău?

Păstrați întreaga forță de viață a Universului în interiorul vostru și, atunci când permiteți acelei energii să se deplaseze pe deplin prin voi, mai degrabă decât să încercați să controlați unde merge, vă deschideți instantaneu posibilități infinite pe care nici nu le-ați fi putut imagina niciodată inainte de.

Acesta este motivul pentru care puteți atrage mereu vibrațional ceea ce sunteți – dacă solicitați întotdeauna mai mult (așa cum face ego-ul), veți rămâne doar cu sentimentul de a dori mai mult, indiferent de câte bogății vă conferă Universul.

La fel, atunci când începeți să doriți numai lucrurile pe care Sinele vostru superior le dorește, acesta aliniază instantaneu vibrația Universului vostru interior cu Universul vostru exterior și acolo se întâmplă adevărata magie * puf *.

În loc să trimiți Universului lista de dorințe ca și Moș Crăciun, de ce nu i-ai cere Universului să te ghideze folosind lista lor de dorințe pentru tine? La urma urmei, aceasta este lista de dorințe a celei mai înalte căi și are potențialul de a servi cel mai mare bine.https://foreverconscious.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121