Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Schimbă-ți Atenția Transformă-ți Viața !,Luna Nouă din 17 iulie 2023,Iluziile și Autoamăgirea,Puterea de a decide propria valoare,Transformă-ți îndoielile,Fii responsabil pentru tine,Obezitatea – o perspectivă spirituală,Renunțarea la rușine,Ruperea tiparelor negative ,Cele 4 nopți întunecate ale etapelor sufletului,Semnificatia emotionala a dependentelor,Ascultă-ți corpul !,Luna Nouă în Vărsător,Transformarea suferintei in pace,Vindecarea sufletului,Lucruri de facut diferit in 2022,Înțelegerea celor 3 stări ale conștiinței,Gestionarea corecta a emoțiile negative,Omul - maestru creator fara limite,Dacă vrei să fii fericit/ă,Cauza disfunctiilor,Orgoliul si smerenia,Vindecarea ranilor,Simptome ,corpul luminos,Conștiința dimensională a cincea Eliberarea iluziilor 3D, Ce ne împiedică să facem schimbările, Teama de zi cu zi, Cum să contracarezi gândurile negative

Categorie:

Teama de zi cu zi: trei metode pentru a te elibera de ea

Teama de zi cu zi: trei metode pentru a te elibera de ea.

Teama de zi cu zi: trei metode pentru a te elibera de ea.Teama continua, nesiguranta, grija pentru ziua de maine si alte emotii negative provoaca probabil mai multe boli decat multi alti factori negativi din viata omului modern. Acest lucru este paradoxal, intrucat teama in sine e un sentiment care nu are nimic de a face cu ceva concret.

Singurul lucru concret pe care il putem lega coerent de sentimentul de teama este pericolul iminent. In lipsa acestuia, teama este o emotie negativa ilogica in existenta noastra.

Si cu toate acestea, suntem deseori controlati de teama, desi de cele mai multe ori aceasta nu este legata de lucruri pe care le putem controla direct.

Din nefericire, asa cum se intampla de multe ori cu emotiile noastre negative, nu stim ce sa facem cu acest sentiment de teama, cum sa-l transformam si sa-l modelam in avantajul nostru.

Fie ca ti-e teama ca-ti vei pierde serviciul, ca iei o decizie gresita in legatura cu viitorul tau, ca nu-ti vei gasi sufletul pereche sau ca la noapte ar putea avea loc un cutremur devastator, teama devine un sentiment extrem de contraproductiv daca staruim asupra sa.

Chiar daca intelectual intelegem acest lucru, practic e foarte dificil sa ne gestionam fricile si emotiile negative.

Exista totusi metode de a-ti controla teama si emotiile negative. Iata trei dintre ele, pe care le-ai putea incerca:

1.    Cauta o teama mai mare. Atunci cand ti-e teama de un lucru, o metoda eficienta este sa gasesti un alt lucru care iti provoaca o frica si mai mare.

Cand mi-e teama sa merg la un interviu pentru ca nu stiu daca sunt bine pregatit pentru jobul respectiv, imi pot gasi curajul poate tocmai in teama ca s-ar putea sa-mi dezamagesc copiii, familia, pe mine insumi daca nu fac ceva concret pentru a-mi dezvolta cariera.

2.    Imagineaza-te peste cateva zeci de ani. Cand ai de luat o decizie care iti provoaca nesiguranta si teama, incearca sa-ti imaginezi ca ai 70 de ani, stai in fotoliu la tine acasa si rememorezi decizia pe care nu ai luat-o.

Daca descoperi ca mai tarziu in viata s-ar putea sa regreti ca nu ai luat o decizie, atunci e cazul sa renunti la teama, sa iti faci curaj si sa pornesti pe drumul pe care ti l-ai propus. Testul regretului ulterior e o metoda foarte eficienta de a-ti invinge teama.

3.    Schimba-ti radical starea de spirit. De foarte multe ori, emotiile negative pe care le avem acumulate in noi, la limita subconstientului, se traduc printr-o stare de neliniste careia nu-i putem gasi sursa.

In aceste situatii, e nevoie sa facem ceva pentru a ne schimba radical starea de spirit: sa iesi sa alergi, sa suni pe cineva cu care sa stai de vorba despre nelinistea ta, sa asculti o melodie preferata cu volumul la maxim – exista o multime de metode prin care putem sa punem actiunea si schimbarea radicala a starii de spirit intre noi si nelinistile care ne dau tarcoale, stricandu-ne  buna dispozitie.https://www.damaideparte.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121