Testimonial Ella Ihtus

5
(1)

Simona Igna este o persoană care, ca și tine, acum 30 de ani a trecut prin ceea ce treci tu acum. Este o persoană care s-a ridicat de mai multe ori decât a căzut și care… a avut inteligența de a căuta soluții și de a persevera în căutarea sa.

Simona Igna a pornit acum 30 de ani de la zero, a înaintat pas cu pas pe drumul redescoperirii sinelui, învățând să își ierte trecutul, atât pe cel îndepărtat, cât și pe cel apropiat, învăluindu-l cu energia blândă a înțelegerii și a acceptării. Astfel, a adus fiecare redescoperire conștientă mai aproape de propriul sine până când s-a unificat cu acesta, putând astfel să-i asculte vocea. A fost acea voce interioară care o îndemna să îi ajute pe alții să meargă pe acest drum, învățându-i să zboare din nou.

Da, prietene, asta înseamnă iubirea de sine: să înveți să ZBORI!

Și cine crezi că e mai calificat pentru a te îndruma, decât cineva care a învățat deja asta? Da, Simona Igna este una dintre acele persoane, fapt ce o face deosebită. Metodele de Reiki, cristalo-terapie, aroma-terapie, cromo-terapie, consiliere personală și de cuplu sunt cele care o califică, însă nu sunt cele care o desăvârșesc. Ceea ce o face pe Simona Igna să fie un terapeut desăvârșit este lucrul, descoperirea, regăsirea, îmbrățișarea sinelui și a iubirii necondiționate față de sine și de semenii săi.

Cine crezi că este mai calificat, dacă nu un astfel de OM?

Poate un lup să învețe o pasăre să-și regăsească puterea și curajul pentru a-și deschide din nou aripile și pentru a se lăsa purtat de bucuria zborului în sine?

Poate o persoană înfricoșată de înălțime să te învețe să ZBORI?

Acum, când te afli la început de drum, dezorientat, îndurerat și împovărat de amintirile trecutului zbuciumat, de propriile victimizări, condamnări și/sau auto-condamnări mai grele și mai crunte decât o sentință vecină cu moartea, este greu să crezi din nou în tine și să-ți vezi potențialul.

De aceea, poate ai nevoie de un partener de zbor, care să te învețe și să-ți ușureze înălțarea către libertatea mult visată și dorită. Da, știu că visezi și-ți dorești acest zbor spre libertate, pe care doar iubirea de sine ți-l poate dărui.

Așa că, te invit să o cunoști prin intermediul paginii sale de Facebook, Simona Igna Terapeut, și să îți faci curajul de a o suna sau de a o cunoaște în cadrul evenimentului „Limbajul iubirii și încrederii de sine”.

București: https://www.facebook.com/events/782913732228539/
Cluj-Napoca: https://www.facebook.com/events/572121373632186/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: