Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Puterea gândurilor,Trăiește prezent fii prezent acum !,Sapte emotii,Joaca,copilul interior și tu,A fi confortabil cu tine însuți,

Categorie:

Trăiește prezent fii prezent acum !

Trăiește prezent fii prezent acum !

Trăirea prezentului și ființa conștientă în momentul de acum și aici pot aduce o îmbunătățire semnificativă a calității vieții. Într-o lume dominată de tehnologie și agitație, este important să găsim metode prin care să ne reconectăm cu momentul prezent și să trăim într-un mod mai conștient. În acest articol, vom explora cinci strategii eficiente care te vor ajuta să trăiești și să fii prezent în momentul de acum și aici.

Practică mindfulness în viața de zi cu zi:

Mindfulnessul este o practică care implică focalizarea atenției pe prezent, pe senzațiile și emoțiile momentului actual. Încearcă să fii conștient de ceea ce faci în fiecare moment al zilei – fie că ești la birou, pregătești o masă sau faci o plimbare în parc. Observă senzațiile fizice, observă mediul înconjurător și acordă atenție gândurilor și emoțiilor tale fără a le judeca.

Reduce timpul petrecut pe dispozitivele electronice:

În era digitală, suntem adesea captivați de ecranele dispozitivelor noastre. Pentru a trăi și a fi prezent în momentul de acum și aici, încearcă să limitezi timpul petrecut pe telefoane, tablete și computere. Creează momente de pauză în care să te deconectezi și să-ți acorzi timp pentru activități offline, cum ar fi lectură, meditație sau plimbări în natură.Trăiește prezent fii prezent acum !

Concentrează-te pe respirație:

Respirația este un punct de ancorare în prezent. În momentele în care te simți copleșit sau prea agitat, acordă-ți câteva minute pentru a te concentra asupra respirației tale. Simte cum aerul intră și iese din corpul tău și adu-ți atenția înapoi în momentul prezent.

Practică recunoștința:

Recunoștința te ajută să te concentrezi asupra lucrurilor bune din viața ta și să apreciezi momentele prețioase. În fiecare zi, ia-ți câteva minute pentru a reflecta asupra lucrurilor pentru care ești recunoscător. Poate fi un moment frumos petrecut cu cei dragi, o realizare personală sau pur și simplu faptul că te bucuri de sănătate și siguranță.Trăiește prezent fii prezent acum !

Implică-te în activități care te pasionează:

Când ești implicat într-o activitate care te pasionează, ești mai predispus să fii prezent și să trăiești momentul de acum și aici. Identifică acele activități care îți aduc bucurie și împlinire și dedică timp regulat acestora. Poate fi vorba de a picta, a cânta, a găti, a dansa sau a practica sportul preferat. Fii conștient de fiecare mișcare, de fiecare senzație și de bucuria pe care o simți în timp ce te dedici acestei activități.

Afirmatii care ajuta sa traiesti in acum si aici

Sunt complet prezent în momentul de acum și aici.

Mă bucur de fiecare clipă trăită în prezent.

Las trecutul în urmă și mă concentrez pe prezent.

Sunt conștient de fiecare respirație și simt energia vieții în corpul meu.

Îmi acord timp să mă bucur de fiecare experiență în prezent.

Îmi eliberez mintea de griji și mă concentrez pe prezentul imediat.

Prezența mea în momentul de acum și aici îmi aduce liniște și echilibru.

Îmi permit să fiu complet conectat cu realitatea prezentă.

Trăiesc fiecare moment în mod conștient și cu gratitudine.

Mă deschid către experiențele și oportunitățile prezentului.

Îmi permit să las deoparte grijile și să mă bucur de ceea ce este în fața mea acum.

Focalizez atenția mea asupra prezentului și îmi trăiesc viața în mod autentic.

Mă deschid la frumusețea și miracolul fiecărui moment din prezent.

Aleg să fiu prezent în fiecare interacțiune și să îmi ofer toată atenția.

Accept și iubesc fiecare parte a momentului de acum și aici, fără judecată.

Mă conectez cu simțurile mele și mă bucur de plăcerile simple ale prezentului.

Respir profund și las ca fiecare inspirație să mă aducă înapoi în prezent.

Mă eliberez de gândurile despre trecut și viitor și mă concentrez pe prezentul imediat.

Îmi amintesc că prezentul este singurul moment în care pot acționa și influența schimbarea.

Aleg să trăiesc în prezent pentru că este aici și acum unde se află toată viața adevărată.

Concluzie:

Trăirea și prezența în momentul de acum și aici reprezintă o practică continuă și poate aduce multe beneficii pentru starea noastră de bine. Prin practicarea mindfulness-ului, limitarea timpului petrecut pe dispozitivele electronice, concentrarea asupra respirației, cultivarea recunoștinței și implicarea în activități care ne pasionează, ne putem reconecta cu prezentul și putem trăi fiecare moment într-un mod mai conștient și mai autentic.

Într-o lume plină de distrageri și agitație, să trăiești și să fii prezent în momentul de acum și aici este un dar prețios pe care ni-l putem oferi nouă înșine. Prin practicarea acestor strategii și găsirea unui echilibru între lumea digitală și lumea reală, vom descoperi frumusețea și profunzimea fiecărei clipă trăite în prezent. Astfel, vom experimenta o viață mai bogată, mai autentică și mai împlinită.

Trăind în prezent și fiind complet prezent în momentul de acum și aici, descoperim o nouă profunzime și înțelegere a vieții. Prin practicarea conștientizării și a acceptării prezentului, putem experimenta bucuria și pacea interioară. Închideți ochii pentru un moment, respirați adânc și lăsați-vă purtați de energia prezentului. Fii prezent, trăiește în acel moment magic și adu-ți aminte că acesta este locul în care viața se întâmplă cu adevărat.https://www.facebook.com/SimonaIgnaTerapeut/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121