Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Luna Nouă în Fecioară 27 august 2022,Ce este manifestarea?,Trăind în Prezent

Categorie:

Trăind în Prezent

Trăind în Prezent

Dacă ați citit vreo carte de autoajutorare, carte de meditație sau ați ascultat un profesor spiritual, sunt șanse să fi auzit termenul „a trăi în prezent”. 

Dar ce înseamnă? Care este adevăratul beneficiu de a trăi în prezent sau în „acum”?

Momentul prezent este unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le avem pentru că atunci când suntem prezenți în acest moment, ne îngrijim singuri de trecutul și viitorul nostru .

Ca majoritatea oamenilor, petrec mult timp gândindu-mă la viitor. Dacă se întâmplă asta? Sau asta? Sau ce dacă, ce dacă, ce dacă … Uneori lista poate continua la nesfârșit, dar acea listă este o singură minciună mare și grasă .

Nu avem idee ce ne va aduce viitorul, sigur că uneori avem o idee ușoară, dar acea idee se poate schimba la fel de repede pe cât s-a format atât de esențial, petrecându-ne timp în căutarea listelor noastre de „ce ar fi dacă ” explorează idei care nu sunt încă aici și prin urmare, nu real.

La fel, trecutul nostru poate fi și o minciună. Trecutul este de fapt doar memoria noastră, interpretarea noastră, este în esență auzite pentru că nu mai există. Nu înseamnă că nu s-a întâmplat, dar dacă mașinile timpului nu sunt reale, nu există întoarcere.

Deci, de ce să-ți petreci timpul concentrându-te pe ceva ce nu poți schimba? 

Acest lucru ne lasă pur și simplu să ne simțim fără speranță și neputincioși și începem să ne fabricăm și să ne înfrumusețăm trecutul și în curând uităm ce sa întâmplat cu adevărat.

Concentrarea asupra trecutului nostru ne pune în modul victimă și ne atașează de o poveste, de o idee despre ceea ce credem că s-a întâmplat. 

La fel, a ne preface că trecutul nu s-a întâmplat sau a evita trecutul ne lasă pentru totdeauna în fugă de noi înșine.

Tot ce putem face este să mergem înainte, în prezent și să privim aici și acum.

Prezentul este singurul moment care este real, veridic și cinstit și, prin urmare, dacă vrem să trăim vieți sincere cinstite, tot ce putem face este să luăm deciziile pe baza a ceea ce vedem și simțim în prezent.

A acționa în prezent este la fel de simplu ca să faci ceea ce vrei să faci ACUM, dar în mod conștient. Și, enigma continuă, deoarece singura modalitate de a acționa conștient este să trăiești sincer.

Deci, totul se învârte în cerc până când ne întoarcem în prezent, pentru că acesta este singurul lucru care este real. Trecutul este doar o amintire și viitorul nu este încă aici.

Pentru a-ți face față trecutului și a-ți proteja viitorul, tot ce poți face este să trăiești în mod conștient în prezent. https://foreverconscious.com/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Simptome

“1- Percepi un sentiment de vid si lipsa de sens? 2 – Nu te recunosti ca fiind persoana care erai acum unul sau mai multi

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121